Andrei Comaneanu Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):Nick prezent: Matthews.; Nick anterior: .Nevastuica01. Varsta:16 ani. Localitate:Giurgiu. Ore jucate:453 ore jucate. Level:25. Vechime pe server:Aproximativ 9 luni. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Matthews. Ce alte jocuri joci?:CS:go; Insurgency si Grand Theft Auto 5. Ai fost banat vreodata?:Nu. Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ies cu bicicleta impreuna cu prietenii, Practic innot si imi petrec timpul cu prietena mea. Descrie-te pe scurt:Sunt un tanar curajos, caruia ii plac noile provocari. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult timp l-am petrecut in factiunea School Instructors San Fierro, avand 66 de zile si rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cred ca o sa ma inteleg cu toti membrii clanului, deoarece stiu ca exista membrii capabili, dar il cunosc foarte bine pe Chiwiel. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece, acest clan detine cei mai buni playeri de pe acest server. De ce crezi ca meriti in clan?:Deoarece ma voi comporta foarte bine cu membrii clanului si doresc sa intalnesc persoane cu care ma pot intelege. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Chiwiel; Kendrick; .Reflex; Mity; @Big; DarkElement; Ahrix.
Zetr3x Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):ZetrixHD Varsta:15 ani Localitate:Drobeta Turnul Severin Ore jucate:385 Level:20 Vechime pe server: 8 luni Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/ZetrixHd Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri , ma dedic doar acestui joc minunat , adica samp . Ai fost banat vreodata?:Nu , nu am fost Ce faci in timpul liber?:Ma joc SAMP si mai fac un meci de fotbal cu prieteni . Descrie-te pe scurt:Ma numesc Adrian am varsta de 15 ani si locuiesc in Drobeta Turnul Severin , sunt un baiat amabil , respectuos cu cei din jur si stiu sa ma comport bine cu toti oameni . Ma inteleg bine cu toti prieteni mei si nu caut motive de cearta nicioadata . Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am intrat de curand in prima mea factiune aceasta fiin SF Paramedic Department si am deocamdata 19 zile Ai mai fost in [A]?: Nu , nu am mai fost . Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu TheNigglet si Julian De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan respectuos si plin de membri minunati . De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece stiu sa vin cu lucruri noi si cred ca poate o sa fiu de ajutor pe viitor ! Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da , pot sa juca si mai multe ore , dar depinde de zile ! Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Alias , SebastianXE , DyingLight , VoIP . Edited July 4, 2017 by ZetrixHd
Iulian Badea Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):MaLLiBu+Ryksed. Varsta:17 ani. Localitate:Craiova judetu DOLJ. Ore jucate:764 de ore. Level:43. Vechime pe server:3 ani. Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/MaLLibu Ce alte jocuri joci?:CS 1.6 Ai fost banat vreodata?:Da pentru /q la tw. Ce faci in timpul liber?:Ma odignesc si duminica merg la fotbal. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Iulian, sunt din Craiova , sunt un baiat cu capu pe umerii.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:56 days F.B.I Ai mai fost in [A]?: Nu da miasi dori. Cu cine te intelegi din clan?: .Cosmin,Hiwixzu,Pustanu,Jenel. De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca este un clan foarte bun. De ce crezi ca meriti in clan?Pentru ca sunt un Baiat serios. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:.cosmin,Ionutz,COPPERVSVAGOS,DARIUSVSVAGOS,Razvan5,Hiwixzu.
Ramsy Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):Ramsy75 Varsta:17 Localitate:Falticeni Ore jucate:436 Level:29 Vechime pe server:1 an Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Ramsy75 Ce alte jocuri joci?:LoL si Cs:Go Ai fost banat vreodata?:Nu. Ce faci in timpul liber?:In timpul liber imi place sa ies cu prietenii si de asemenea sa practic unul din hobbyurile mele mountainbiking-ul, insa cea mai mare parte a tim0ului o petrec in fata computerului. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Robert, sunt din Falticeni si am 17 ani. Sunt o fire glumeata, cu capul pe umeri, cu cei 7 ani de acasa si cu bun simt. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in LVPD rank 5 cu 71 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Essence, Shockz, Cosmin, Snake, Geo si Ahrix. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este un clan respectat ce si-a facut renume cu un staff foarte capabil si membrii selecti, de asemenea consider ca acest clan este foarte bine organizat si bine structurat ca si ierarhie. De ce crezi ca meriti in clan?Cred ca merit in clan deoarece sunt o persoana capabila de a duce la bun sfarsit orice provocare, pe langa asta sunt o persoana cu bun simt si ma descurc in situatii dificile. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur, chiar mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Essence, Cosmin, Agresiv, Flaviu, JokerXL, Oase, Ahrix, Naked etc.
Andrei Zburlea Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):Memba06 (Nu am avut) Varsta: Am 17 ani. Localitate: Oras Constanta. Ore jucate: 492 Level:Am level 25. Vechime pe server: Joc pe acest server de 2 ani si 3 luni Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Memba06 Ce alte jocuri joci?: Fifa, Call of duty si altele dar cel mai mult joc SA:MP Ai fost banat vreodata?:Da, am fost. Ce faci in timpul liber?:Vara asta nu prea mai am timp liber sunt la munca dar in general ies cu prieteni. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Zburlea Andrei, sunt un baiat de treaba care imi place sa imi fac prieteni noi sa discut sa ma distrez. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Pai pe contu asta este prima factiune dar pe alt cont am stat 50 zile rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cu majoritatea. De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca este cel mai bun si cautat clan de pe server si are jucatori de treaba cu capul pe umeri. De ce crezi ca meriti in clan?: Ca sunt un baiat care nu imi place sa ma cert sau sa fac scandal sau chestii de genu. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Smardoi, JokerXL, Amstel, Yato., Nelson28, Gabi.[] si multi alti.
Cosmin Alliance Posted July 5, 2017 Author Posted July 5, 2017 Norocosii acestor dificile alegeri sunt urmatorii: Killer7. Se77en. LoLLo Agresiv Demon.[] MahReZ Willfred []Adi. Red0NNN. RazvanN.[] Wallance WxLmX2 George4994 FaWsT8 Ntaniel Kratton MerGeDes Sasha[] Otov MaxWell[] Norbert. Sender Connor[] Playerii au fost alesi in functie de comportament, activitate si faction history. Ne cerem scuze celor ce nu au fost acceptati, se vor face si cateva evenimente pentru intrarea in clan. Pentru invite contactati orice rank 6. 1
Recommended Posts