FMrBrT Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Tip(avatar/semnătură/logo): Logo. Dimensiuni: Voi știți mai bine de ce dimensiune e nevoie. Tematica( ex Masina/Natura/Fete/Iarna/Plaja ): Un simplu logo.Text: 'Realizări'Informatii: Să scrie 'Realăzări' cu font-ul 'Comic Sans MS' și cu CULOAREA ASTA și sub acesta, să scrie 'Kephen'. Te-ai asigurat ca ai minim 250 de posturi pe forum?: Sigur. Ultima cerere facuta ( Obligatoriu Link ): http://forum.bugged.ro/topic/267877-respinsacerere-semnatura-kephen/?hl=%2Bcerere+%2Bavatar+%2Bkephen
King.SkuLLy Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 (edited) Din spusele tale ar trebui să arate cam așa, dacă nu arată-mi un exemplu. . Edited July 1, 2017 by Laurentiu skulLy
King K3nnTXXL Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Aceasta "lucrare" o puteai face chiar tu din setarile de la forum sau in paint.
FMrBrT Posted July 1, 2017 Author Posted July 1, 2017 Din spusele tale ar trebui să arate cam așa, dacă nu arată-mi un exemplu. . Cam așa ceva doresc. Nu era chiar greu de înțeles, zic eu.
King.SkuLLy Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 (edited) v1. v2. Asa trebuia sa spui de la inceput, am facut dupa culoarea care ai dorit-o, adica aceasta Edited July 1, 2017 by Laurentiu skulLy
FMrBrT Posted July 1, 2017 Author Posted July 1, 2017 v1. v2. Asa trebuia sa spui de la inceput, am facut dupa culoarea care ai dorit-o, adica aceasta Poți să faci unul și cu acea culoare de la Național Guard? Kephen să fie tot cu albastrul ăla. Iar dacă ai font-ul din logo-ul pus de mine, pune-l p-ăla. Dacă vrei, bineînțeles, mulțam!
King.SkuLLy Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 v1. v2. Poți să faci unul și cu acea culoare de la Național Guard? Kephen să fie tot cu albastrul ăla.Iar dacă ai font-ul din logo-ul pus de mine, pune-l p-ăla. Dacă vrei, bineînțeles, mulțam! 1
Recommended Posts