TyG3R Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 (edited) Salut, voiam sa va intreb ce trebuie sa scriu in gamemode sa se connecteze la MySQL? Tot nu ma lasa ma loghez, nu-mi salveaza parola si vreau sa-l connectez la MySQL. Deja mi-am facut o baza de date pe numele "bigzone". Edited July 4, 2017 by TyG3R Quote
Bwksa. Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Deci, odata ce ai creata baza 'bigzone', trebuie sa importi si baza de date pe care o gasesti mai mult ca sigur in folderul GameMode-ului. Quote
TyG3R Posted July 5, 2017 Author Posted July 5, 2017 (edited) Si ce trebuie sa adaug in GM ? Vreau sa fie pe localhost Edited July 5, 2017 by TyG3R Quote
STOWiL_SCLIPICI Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 (edited) SQL = mysql_connect("127.0.0.1","root","bigzone",""); cauti ongamemodeinit si apoi unde scrie sql = bla bla inlocuiesti toata linia cu cea de mai sus Edited July 5, 2017 by G L o N T z M Quote
s8urik Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 (edited) Daca gamemode-ul este cel BigZone poti cauta linia SQL = mysql_connect("{IP}127.0.0.1","{USER}root","{NUME BAZA DE DATE}bigzone","{PAROLA}");! Ti-am scris in paranteze ce inseamna fiecare, "Nume baza de date" acolo trebuie sa pui numele pe care l-ai folosit cand ai introdus baza de date. Daca ai alt tip de gamemode, poti sa gasesti si linie, mysql_host, mysql_db, mysql_pass, mysql_user! Este tot aceasi cum ti-am aratat mai sus. mysql_host:"localhost" sau "127.0.0.1" mysql_user:"root" mysql_pass:"" mysql_db:"bigzone" (sau orice alt nume pe care il pui in baza de date. Sper ca te-am ajutat. PS: Functia BigZone pentru mysql este fara acele " { } " si ce scrie in ele, bafta. Edited July 6, 2017 by s8urik Quote
Recommended Posts