Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! M-am gandit sa imi fac si eu incercare in Photoshop CS6 Extended!

Si am venit cu cateva mici lucrarii, sunt incepator!

Sunt creatii "aiurite" in sensul ca, sunt varza in photoshop si mi-am bagat nasul peste tot si rezultatul este acesta!

Astept parerii, criticii, sfaturii #nohate!

Daca este cineva aici care are placerea de a ma ajuta/invata cum sta treaba cu "border/text" sunt un bun ascultator!

Va multumesc eu sunt StiKy! ENJOY

Acesta este primul meu avatar in Photoshop Cs 6!          Numarul 2, il putetii vedea mai jos!                              Iar ultimul si nu cel din urma!

3IiR6xK.png                                                         Yy751Z4.png                                                rNa4itb.png

Posted

scapa de acel border alb sau ce hristos e, pune unul negru, da mai bine

mai urmareste tutoriale pentru blur, ai probleme mari acolo

iar la text, meeeh, ti-a iesit ok la a 2-a lucrare parerea mea, dar mai merge putin updatat

mai urmareste tutoriale, in rest keep working, bruh! ;)

Posted

scapa de acel border alb sau ce hristos e, pune unul negru, da mai bine

mai urmareste tutoriale pentru blur, ai probleme mari acolo

iar la text, meeeh, ti-a iesit ok la a 2-a lucrare parerea mea, dar mai merge putin updatat

mai urmareste tutoriale, in rest keep working, bruh! ;)

Am sa tin cont de parere si data viitoare sper sa revin cu ceva mai bun, multumesc de sfaturii <3

nais

Mersi, apreciez!

Posted

Salutarii! Am revenit cu un Text pot spune destul de frumos tinand cont ca mi-a luat 25/30 minute!

Sper sa va placa si ca intotdeauna, astept parerii!

7e3ZWOS.png

Posted (edited)

inainte uita-te in p*** mea la tutoriale 

Da nu mai bine, te uiti tu la tutoriale despre viata reala?! Zic si eu #nohate!

nice

Mersi!

mai lucreaza la text

Ok, multumesc de sfat!

Dupa cum am promis am revenit cu cateva lucrarii noi sper ca mai bune ca celelalte. In aceste lucrarii am incarcat sa ma "perfectionez" in blur si mai putin in text.

Un +1 mai ajuta enorm in evoluarea mea in photoshop! Asa ca daca va placut nu ezitati sa apasati +1 si poate voi ajunge la nivelul dorit!

rnbUC0z.pngES5LXFU.png9FCiUBZ.pngcSjxW8l.pngSpr8iWK.png1WulCod.pngjX0CRqK.png               

Edited by Styki Official
Posted

Mersi!

Ok, multumesc de sfat!

Dupa cum am promis am revenit cu cateva lucrarii noi sper ca mai bune ca celelalte. In aceste lucrarii am incarcat sa ma "perfectionez" in blur si mai putin in text.

Un +1 mai ajuta enorm in evoluarea mea in photoshop! Asa ca daca va placut nu ezitati sa apasati +1 si poate voi ajunge la nivelul dorit!

rnbUC0z.pngES5LXFU.png9FCiUBZ.pngcSjxW8l.pngSpr8iWK.png1WulCod.png               

de ce te iei de viata reala cand nici nu stii cum imi traiesc viata, taci acolo

Posted

de ce te iei de viata reala cand nici nu stii cum imi traiesc viata, taci acolo

Ok frate, te rog cautatii alt loc in care sa te iei de oamenii care macar incearca, nu o labaresc in fata pc'ului sau daca o fac, o fac cu cap, nu cu mana ;). Mersi apreciez!

Posted

Mersi!

Ok, multumesc de sfat!

rnbUC0z.pngES5LXFU.png9FCiUBZ.pngcSjxW8l.pngSpr8iWK.png1WulCod.png               

Prea mult darken.

Posted (edited)

First GIF! So Enjoy!

#nohate, prima incercare de GIF stiu ca sunt multe la care trebuie sa mai lucrez, astept parerii/critici!

gMOHD7H.gif

Deci ENJOY! [+1 If u like it!]

Edited by Styki Official
  • Upvote 1
Posted (edited)

Incearca sa schimbi textele ..

Uitate la cat mai multe tutoriale, o sa te ajute enorm. Succes !

Edited by .Majestique.