StyKI97 Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Salut! M-am gandit sa imi fac si eu incercare in Photoshop CS6 Extended! Si am venit cu cateva mici lucrarii, sunt incepator! Sunt creatii "aiurite" in sensul ca, sunt varza in photoshop si mi-am bagat nasul peste tot si rezultatul este acesta! Astept parerii, criticii, sfaturii #nohate! Daca este cineva aici care are placerea de a ma ajuta/invata cum sta treaba cu "border/text" sunt un bun ascultator! Va multumesc eu sunt StiKy! ENJOY Acesta este primul meu avatar in Photoshop Cs 6! Numarul 2, il putetii vedea mai jos! Iar ultimul si nu cel din urma! Quote
brolyK47 Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 scapa de acel border alb sau ce hristos e, pune unul negru, da mai bine mai urmareste tutoriale pentru blur, ai probleme mari acolo iar la text, meeeh, ti-a iesit ok la a 2-a lucrare parerea mea, dar mai merge putin updatat mai urmareste tutoriale, in rest keep working, bruh! ;) Quote
StyKI97 Posted July 6, 2017 Author Posted July 6, 2017 scapa de acel border alb sau ce hristos e, pune unul negru, da mai bine mai urmareste tutoriale pentru blur, ai probleme mari acolo iar la text, meeeh, ti-a iesit ok la a 2-a lucrare parerea mea, dar mai merge putin updatat mai urmareste tutoriale, in rest keep working, bruh! ;) Am sa tin cont de parere si data viitoare sper sa revin cu ceva mai bun, multumesc de sfaturii <3 nais Mersi, apreciez! Quote
StyKI97 Posted July 7, 2017 Author Posted July 7, 2017 Salutarii! Am revenit cu un Text pot spune destul de frumos tinand cont ca mi-a luat 25/30 minute! Sper sa va placa si ca intotdeauna, astept parerii! Quote
StyKI97 Posted July 7, 2017 Author Posted July 7, 2017 Si revenind cu cateva avatare incercand sfaturile voastre ! Quote
StyKI97 Posted July 7, 2017 Author Posted July 7, 2017 (edited) inainte uita-te in p*** mea la tutoriale Da nu mai bine, te uiti tu la tutoriale despre viata reala?! Zic si eu #nohate! nice Mersi! mai lucreaza la text Ok, multumesc de sfat! Dupa cum am promis am revenit cu cateva lucrarii noi sper ca mai bune ca celelalte. In aceste lucrarii am incarcat sa ma "perfectionez" in blur si mai putin in text. Un +1 mai ajuta enorm in evoluarea mea in photoshop! Asa ca daca va placut nu ezitati sa apasati +1 si poate voi ajunge la nivelul dorit! Edited July 8, 2017 by Styki Official Quote
grey - Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Da nu mai bine, te uiti tu la tutoriale despre viata reala?! Zic si eu #nohate! Mersi! Ok, multumesc de sfat! Dupa cum am promis am revenit cu cateva lucrarii noi sper ca mai bune ca celelalte. In aceste lucrarii am incarcat sa ma "perfectionez" in blur si mai putin in text. Un +1 mai ajuta enorm in evoluarea mea in photoshop! Asa ca daca va placut nu ezitati sa apasati +1 si poate voi ajunge la nivelul dorit! de ce te iei de viata reala cand nici nu stii cum imi traiesc viata, taci acolo Quote
StyKI97 Posted July 8, 2017 Author Posted July 8, 2017 de ce te iei de viata reala cand nici nu stii cum imi traiesc viata, taci acolo Ok frate, te rog cautatii alt loc in care sa te iei de oamenii care macar incearca, nu o labaresc in fata pc'ului sau daca o fac, o fac cu cap, nu cu mana ;). Mersi apreciez! Quote
HaZoN Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Da nu mai bine, te uiti tu la tutoriale despre viata reala?! Zic si eu #nohate! Mersi! Ok, multumesc de sfat! Dupa cum am promis am revenit cu cateva lucrarii noi sper ca mai bune ca celelalte. In aceste lucrarii am incarcat sa ma "perfectionez" in blur si mai putin in text. Un +1 mai ajuta enorm in evoluarea mea in photoshop! Asa ca daca va placut nu ezitati sa apasati +1 si poate voi ajunge la nivelul dorit! Prea mult darken. Quote
StyKI97 Posted July 8, 2017 Author Posted July 8, 2017 (edited) First GIF! So Enjoy! #nohate, prima incercare de GIF stiu ca sunt multe la care trebuie sa mai lucrez, astept parerii/critici! Deci ENJOY! [+1 If u like it!] Edited July 8, 2017 by Styki Official 1 Quote
Kwerlin Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 (edited) Incearca sa schimbi textele .. Uitate la cat mai multe tutoriale, o sa te ajute enorm. Succes ! Edited July 8, 2017 by .Majestique. Quote
StyKI97 Posted July 9, 2017 Author Posted July 9, 2017 Incearca sa schimbi textele .. Uitate la cat mai multe tutoriale, o sa te ajute enorm. Succes ! Multumesc mult! O sa tin cont apreciez! Quote
Recommended Posts