Freedom. Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Am asteptat putin sa vad ce vor mafiotii in mare parte si am votat si eu tot 'Da' pentru a va ajuta. Staff-ul Orange va este alaturi mereu, mult succes la waruri. Taci ba kennys-ul romaniei din gold nova, ca ne suparam ia ca-l sun pe giovanni sa te urecheze
Mihay7 Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 (edited) Este okay cu war-uri in fiecare zi, cred, avand in vedere ca majoriratea au votat cu da. Edited July 8, 2017 by Mihay7
SiRCH Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Eu sunt de acord cu propunerea ta! Jucatorii, mai mult mafiotii vor fi mai activi pe serverele bugged!
D O W N Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Taci ba kennys-ul romaniei din gold nova, ca ne suparam ia ca-l sun pe giovanni sa te urecheze Dc esti rautacios domnule tili? ON: hai sa nu mai facem asa mult off-topic.
Morpheus. Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 am votat da, daca eu n-am avut parte de asa update sa aiba parte altii, pacat ca acum se fac update-uri cand deja multi s-au lasat ;)
Bytza Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 (edited) am votat da, daca eu n-am avut parte de asa update sa aiba parte altii, pacat ca acum se fac update-uri cand deja multi s-au lasat ;) Update-urile se fac si o sa se faca in continuare. Ce este mai bun de acum urmeaza. Daca aveti sugestii, le puteti face. Sunt importante si chiar se citesc ^_^ Edited July 8, 2017 by Bytza
Detectiv Undercover Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 O idee destul de buna, dar totusi destul de tarziu, tot a fost propus adaugarea war-urilor de Luni pana Vineri, totusi multi au plecat din cauza ca nu se faceau update-uri la mafii, mafiile sunt lasate ultimele la capitolul update.
Morpheus. Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Update-urile se fac si o sa se faca in continuare. Ce este mai bun de acum urmeaza. Daca aveti sugestii, le puteti face. Sunt importante si chiar se citesc ^_^ un update la war gen sa vezi ce timp mai au celelalte mafii, pnm e aiurea un lider mafiot tot sa spameze pe /l 'x, ce time ai' asa stii cand sa faci spam cu /attack, ar merge, si un /warstats, sa vezi cat e scorul la war, o sa vina unii sa zica 'poi ai scor 1-0 si nu mai vi la war' daca nu mai intri sa zicem 3 minute pe turf sa ti se scada din scor, nu ai venit 3 minute la war, -1 kill jos si tot asa.
Freedom. Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Sugestia cea mai bun ar fii sa se ma scada din locurile alea de la paramedic/si/ ca serverele nu sunt 1000/1000, sa putem juca si noi 1 war macar cu 30 vs 30 cum ar fii normal
Gaby Dragan Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Nu-i ok ba, sunt mai multe war-uri pe saptaman decat de obicei. Nu-mi plaki.
legion come 1v1 Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 super super, acum o sa pot sa merg duminica sa ma dau in ciocanale la carfur ;);)
Bytza Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 (edited) un update la war gen sa vezi ce timp mai au celelalte mafii, pnm e aiurea un lider mafiot tot sa spameze pe /l 'x, ce time ai' asa stii cand sa faci spam cu /attack, ar merge, si un /warstats, sa vezi cat e scorul la war, o sa vina unii sa zica 'poi ai scor 1-0 si nu mai vi la war' daca nu mai intri sa zicem 3 minute pe turf sa ti se scada din scor, nu ai venit 3 minute la war, -1 kill jos si tot asa. Poti aduna mai multe sugestii care nu sunt acolo, si sa le postezi - http://forum.bugged.ro/topic/241857-sugestii-mafii-si-war-uri/ Edited July 8, 2017 by Bytza
xTekken. Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Omg! Ce tareee, da, vrem war-uri de luni pana vineri! :)
Recommended Posts