Jump to content

Doresti war-uri de luni pana vineri?  

327 members have voted

1. 1. Voteaza mai jos!

• DA. Doresc war de luni pana vineri.
    • NU. Prefer sa ramana acelasi program de war.

Recommended Posts

Posted

Am asteptat putin sa vad ce vor mafiotii in mare parte si am votat si eu tot 'Da' pentru a va ajuta.

Staff-ul Orange va este alaturi mereu, mult succes la waruri.

Taci ba kennys-ul romaniei din gold nova, ca ne suparam ia ca-l sun pe giovanni sa te urecheze

Posted (edited)

Este okay cu war-uri in fiecare zi, cred, avand in vedere ca majoriratea au votat cu da.

Edited by Mihay7
Posted

Eu sunt de acord cu propunerea ta! Jucatorii, mai mult mafiotii vor fi mai activi pe serverele bugged!

Posted

Taci ba kennys-ul romaniei din gold nova, ca ne suparam ia ca-l sun pe giovanni sa te urecheze

Dc esti rautacios domnule tili? 

ON: hai sa nu mai facem asa mult off-topic.

Posted (edited)

am votat da, daca eu n-am avut parte de asa update sa aiba parte altii, pacat ca acum se fac update-uri cand deja multi s-au lasat ;)

Update-urile se fac si o sa se faca in continuare. Ce este mai bun de acum urmeaza.

Daca aveti sugestii, le puteti face. Sunt importante si chiar se citesc  ^_^

Edited by Bytza
Posted

O idee destul de buna, dar totusi destul de tarziu, tot a fost propus adaugarea war-urilor de Luni pana Vineri, totusi multi au plecat din cauza ca nu se faceau update-uri la mafii, mafiile sunt lasate ultimele la capitolul update.

Posted

Update-urile se fac si o sa se faca in continuare. Ce este mai bun de acum urmeaza.

Daca aveti sugestii, le puteti face. Sunt importante si chiar se citesc  ^_^

un update la war gen sa vezi ce timp mai au celelalte mafii, pnm e aiurea un lider mafiot tot sa spameze pe /l 'x, ce time ai' asa stii cand sa faci spam cu /attack, ar merge, si un /warstats, sa vezi cat e scorul la war, o sa vina unii sa zica 'poi ai scor 1-0 si nu mai vi la war' daca nu mai intri sa zicem 3 minute pe turf sa ti se scada din scor, nu ai venit 3 minute la war, -1 kill jos si tot asa.

Posted

Sugestia cea mai bun ar fii sa se ma scada din locurile alea de la paramedic/si/ ca serverele nu sunt 1000/1000, sa putem juca si noi 1 war macar cu 30 vs 30 cum ar fii  normal

Posted (edited)

un update la war gen sa vezi ce timp mai au celelalte mafii, pnm e aiurea un lider mafiot tot sa spameze pe /l 'x, ce time ai' asa stii cand sa faci spam cu /attack, ar merge, si un /warstats, sa vezi cat e scorul la war, o sa vina unii sa zica 'poi ai scor 1-0 si nu mai vi la war' daca nu mai intri sa zicem 3 minute pe turf sa ti se scada din scor, nu ai venit 3 minute la war, -1 kill jos si tot asa.

Poti aduna mai multe sugestii care nu sunt acolo, si sa le postezi  - http://forum.bugged.ro/topic/241857-sugestii-mafii-si-war-uri/

Edited by Bytza
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp