Jump to content

[RESPINS]Aplicatie Varrios Families - _Anonym_ - Rank 5 Taxi LS 95 zile / Rank 5 National Guard 91 de zile.

Recommended Posts

Posted

Nickname: _Anonym_
Level: 19
Ore jucate: 362
Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/Rvgzs
Profilul de pe panel (link): http://greenpanel.bugged.ro/profile/_Anonym_
Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): Santiunile sunt vechi: http://imgur.com/a/19b92
Cateva realizari pe server/ forum: Pe server cele 2 rank 5 a  cate 90 de zile fiecare.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc nimic altceva.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este cel mai respectat clan de pe server, membrii acestui clan au cei 7 ani de acasa, au un comportament civilizat si demn de acest tag. Cerintele de a intra in clan sunt foarte stricte si cred ca ma incadrez in acestea.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Nu, nu am mai facut parte dintr-un clan.
Ai mai facut parte din clanul Varrios Families? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am mai facut.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu am mai jucat de ceva timp, multe persoane cunoscute mie s-au mutat pe yellow, asa ca vreau sa imi fac alti prieteni noi in acest clan.
Planuri de viitor pe server?: Sa ajung un player respectat, cu un FH foarte frumos.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Laurentiu.
Varsta reala: Am minunata varsta de 18 ani.
Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Laurentiu, am frumoasa varsta de 18 ani si locuiesc in judetul Bistrita-Nasaud. Sunt o fire ambitioasa, respectabila, emotiva dar si buna la suflet. Ma incanta lumea care ma respecta, stie sa vorbeasca frumos, sa ma inteleaga dar totodata sa ma ajute in momentele dificile. Ca orice persoana am defecte si calitati, insa nu le voi spune pentru a ajunge sa ma cunoasteti cu adevarat si sa deduceti din comportamentul meu ce fel de persoana sunt.
Ce gen de muzica asculti?: Orice gen, muzica sa fie.
Ce hobbyuri ai?: Volley si plimbari in aer liber.

Posted

Din cate stiu contul a fost vandut, informeaza-ma daca nu este asa. 

Nu ai mai fost intr-o factiune din 2016 si vrei sa intrii in clan?

Apuca-te de server, mai fa cateva r5-uri in prezent (2017) si mai vorbim.

aoac9JP.png

Posted

aoac9JP.png

Posted

aoac9JP.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp