Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, BuGGeD astazi mam gandit sa va dau gamemode-ul meu care am muncit 1 an in el .

Link Download: http://www6.zippyshare.com/v/9PDGd20T/file.html

-System Pin pe dialog.

-System la departamentele de politie ( poti sa ai un skin de cop si unul de civil )

-Daca omori un politist on-duty vei primi automat wanted 4.

-Comanda /spawncar a fost modificata in asa fel incat daca esti intr-un VW sau interior sa poti spawna o masina.

-Comanda /go adaugata.
-Comanda /fixveh adaugata.

-Comanda /spawnhere adaugata.

-Comanda /healme adaugata.

-Comanda /set adaugata.

-Systemul de barbut modificat , nu a fost testat 100 % deoarece am fost singur pe localhost.

-Acum daca apesi tasta alt poti da specoff sau flyoff depinde ce faci in acel moment.

-Comanda /me a fost facuta incat sa fie folosita doar la level 15.

-Comanda /getip la admini a fost modificata incat sa nu poti lua ip-ul unui fondator.

-Acum cand dai /check nu mai apare IP-ul.

-System de lictatii , eu cand l-am testat a functionat.

-Adaugata comanda /slapcar.

-Adaugat gradul de VIP.

-Adaugata comanda /setmytime pentru utilizatorii VIP.

-System de ChatCMD adaugat.

Edited by Paulsenn.
Posted

Nimic ne mai vazut..

Pai da , dar trebuie sa rezolvii foarte multe buguri , dar eu l-am facut de la 0 pana in moment-ul de fata ..

Posted

-System la departamentele de politie ( poti sa ai un skin de cop si unul de civil )

-Daca omori un politist on-duty vei primi automat wanted 4.

-Comanda /spawncar a fost modificata in asa fel incat daca esti intr-un VW sau interior sa poti spawna o masina.

-Comanda /go adaugata.
-Comanda /fixveh adaugata.

-Comanda /spawnhere adaugata.

-Comanda /healme adaugata.

-Comanda /set adaugata.

-Systemul de barbut modificat , nu a fost testat 100 % deoarece am fost singur pe localhost.

-Acum daca apesi tasta alt poti da specoff sau flyoff depinde ce faci in acel moment.

-Comanda /me a fost facuta incat sa fie folosita doar la level 15.

-Comanda /getip la admini a fost modificata incat sa nu poti lua ip-ul unui fondator.

-Acum cand dai /check nu mai apare IP-ul.

-System de lictatii , eu cand l-am testat a functionat.

-Adaugata comanda /slapcar.

-Adaugat gradul de VIP.

-Adaugata comanda /setmytime pentru utilizatorii VIP.

-System de ChatCMD adaugat.

@Astea exista in orice gamemode de pe net, nu e cine stie ce. Daca ai schimbat 2-3 culori nu inseamna ca ai reparat bug-uri.

Posted

Pai trebuie sa stii cum sa editezi , si sa faci sa nu se buguiasca ... Crezi ca e pac pac si gm bugged original ? :))), nu este asa .

Posted

Pai trebuie sa stii cum sa editezi , si sa faci sa nu se buguiasca ... Crezi ca e pac pac si gm bugged original ? :))), nu este asa .

Ce sa stii sa editezi? Culoarea sa nu se buguiasca? Gm bugged nu o sa fie niciodata, niciunul. Daca seamana la sisteme, la script nu vor semana...dar infine, va las cu gm bugged....nici gm bugged original nu e cine stie ce, daca ai cont spart, pe admin il doare-n cur sa te ajute....de parca nu poate afla.

• 7 months later...
Posted

Buha nu?

Uite ma BUHA ce iti face asta?
Baiatule intai invata sa scriptezi dupa poti edita.

Copia n0are valoare.

Te-ai dat de gol cauta in gamemode:

public EstiFondator(playerid)
{
if(IsPlayerConnected(playerid))
{
new nume[512];
        GetPlayerName(playerid, nume, sizeof(nume));
        if((strcmp(nume, "BUHA.", true) == 0) || (strcmp(nume, "[M.R]Madara", true) == 0))
        {
    return 1;
}
}
return 0;
}

Deci nu mai copia frate 

De ce ai incepe de la un gamemode editat? =)))

E

Frumos vProject, pe asta iti poti face orice gm

e BUHA V3.Doar ca are niste putine edituri.

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
  • 3 weeks later...
Posted
On 7/10/2017 at 8:50 PM, Paulsenn. said:

Pai da , dar trebuie sa rezolvii foarte multe buguri , dar eu l-am facut de la 0 pana in moment-ul de fata ..

Ma indoiesc ca asta e de la 0. 

Sigur e bigzone, daca ma uit la cod.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...