REGEE Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 (edited) Salut, BuGGeD astazi mam gandit sa va dau gamemode-ul meu care am muncit 1 an in el . Link Download: http://www6.zippyshare.com/v/9PDGd20T/file.html -System Pin pe dialog. -System la departamentele de politie ( poti sa ai un skin de cop si unul de civil ) -Daca omori un politist on-duty vei primi automat wanted 4. -Comanda /spawncar a fost modificata in asa fel incat daca esti intr-un VW sau interior sa poti spawna o masina. -Comanda /go adaugata.-Comanda /fixveh adaugata. -Comanda /spawnhere adaugata. -Comanda /healme adaugata. -Comanda /set adaugata. -Systemul de barbut modificat , nu a fost testat 100 % deoarece am fost singur pe localhost. -Acum daca apesi tasta alt poti da specoff sau flyoff depinde ce faci in acel moment. -Comanda /me a fost facuta incat sa fie folosita doar la level 15. -Comanda /getip la admini a fost modificata incat sa nu poti lua ip-ul unui fondator. -Acum cand dai /check nu mai apare IP-ul. -System de lictatii , eu cand l-am testat a functionat. -Adaugata comanda /slapcar. -Adaugat gradul de VIP. -Adaugata comanda /setmytime pentru utilizatorii VIP. -System de ChatCMD adaugat. Edited July 10, 2017 by Paulsenn. Quote
REGEE Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 Nimic ne mai vazut.. Pai da , dar trebuie sa rezolvii foarte multe buguri , dar eu l-am facut de la 0 pana in moment-ul de fata .. Quote
CreativeREAL Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 -System la departamentele de politie ( poti sa ai un skin de cop si unul de civil ) -Daca omori un politist on-duty vei primi automat wanted 4. -Comanda /spawncar a fost modificata in asa fel incat daca esti intr-un VW sau interior sa poti spawna o masina. -Comanda /go adaugata.-Comanda /fixveh adaugata. -Comanda /spawnhere adaugata. -Comanda /healme adaugata. -Comanda /set adaugata. -Systemul de barbut modificat , nu a fost testat 100 % deoarece am fost singur pe localhost. -Acum daca apesi tasta alt poti da specoff sau flyoff depinde ce faci in acel moment. -Comanda /me a fost facuta incat sa fie folosita doar la level 15. -Comanda /getip la admini a fost modificata incat sa nu poti lua ip-ul unui fondator. -Acum cand dai /check nu mai apare IP-ul. -System de lictatii , eu cand l-am testat a functionat. -Adaugata comanda /slapcar. -Adaugat gradul de VIP. -Adaugata comanda /setmytime pentru utilizatorii VIP. -System de ChatCMD adaugat. @Astea exista in orice gamemode de pe net, nu e cine stie ce. Daca ai schimbat 2-3 culori nu inseamna ca ai reparat bug-uri. Quote
REGEE Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 Pai trebuie sa stii cum sa editezi , si sa faci sa nu se buguiasca ... Crezi ca e pac pac si gm bugged original ? :))), nu este asa . Quote
Blaskowski Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Pai trebuie sa stii cum sa editezi , si sa faci sa nu se buguiasca ... Crezi ca e pac pac si gm bugged original ? :))), nu este asa . Ce sa stii sa editezi? Culoarea sa nu se buguiasca? Gm bugged nu o sa fie niciodata, niciunul. Daca seamana la sisteme, la script nu vor semana...dar infine, va las cu gm bugged....nici gm bugged original nu e cine stie ce, daca ai cont spart, pe admin il doare-n cur sa te ajute....de parca nu poate afla. Quote
DraQ3U Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Frumos, vezi ca la comanda /spawnhere cand o folosesti iti seteaza alt interior. Quote
REGEE Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 Frumos, vezi ca la comanda /spawnhere cand o folosesti iti seteaza alt interior. Este un bug de copii. :)) Quote
TimeTravel Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Nu stiu de ce ati lua un Gamemode de la cineva cu 6 post-uri pe forum... Meh, treaba voastra Quote
Q.Treck Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Frumos vProject, pe asta iti poti face orice gm. Quote
RebornAdevarat Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Buha nu? Uite ma BUHA ce iti face asta?Baiatule intai invata sa scriptezi dupa poti edita. Copia n0are valoare. Te-ai dat de gol cauta in gamemode: public EstiFondator(playerid) { if(IsPlayerConnected(playerid)) { new nume[512]; GetPlayerName(playerid, nume, sizeof(nume)); if((strcmp(nume, "BUHA.", true) == 0) || (strcmp(nume, "[M.R]Madara", true) == 0)) { return 1; } } return 0; } Deci nu mai copia frate De ce ai incepe de la un gamemode editat? =))) E Frumos vProject, pe asta iti poti face orice gm e BUHA V3.Doar ca are niste putine edituri. Quote
RedEye_ Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Frumos,elegant,cat de cat. Eu unul nu recomand folosirea acestui GameMode. Full bugs. Quote
BlackEvil. Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Gamemode free fara nici-un bug nu o sa gasesti niciodata. Oricum, multumim de munca depusa. +1 Quote
Azteca. Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 (edited) Ai si panel la el? Sau cu ce panel e compatibil? Edited December 21, 2018 by Azteca. Quote
XUnknownUserX Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Poti da dialogul separat? Te rog Quote
Denval Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 On 7/10/2017 at 8:50 PM, Paulsenn. said: Pai da , dar trebuie sa rezolvii foarte multe buguri , dar eu l-am facut de la 0 pana in moment-ul de fata .. Ma indoiesc ca asta e de la 0. Sigur e bigzone, daca ma uit la cod. Quote
Worthles Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Cine ma ajuta sa conectez gm la baza de date? M-am uitat pe yt dar n-am gasit... va rog din suflet Quote
Recommended Posts