Prodan Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Cum se numeste animatia cand un player face poza? gen cu camera (weapon 43). Sau cum pot verifica faptul ca a facut o poza? Quote
Zooky. Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 (edited) Poti verifica la OnPlayerKeyStateChange daca "oldkeys" este click dreapta si daca newkeys este click stanga. (Adica daca faci poza. Intai apesi click dreapta cu camera in mana, dupa click stanga sa faci poza). Daca acele doua "keys" sunt in regula si jucatorul are o camera in mana, jucatorul a facut o poza. Asta e metoda pe care am folosit-o eu. Nu stiu sigur daca, camera este detectata si la OnPlayerWeaponShoot. Ca sa aflii animatia poti face un timer care sa trimita un mesaj in chat cu animatia folosita. Functie: GetPlayerAnimationIndex. Edited July 11, 2017 by Zooky. 1 Quote
Prodan Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 Poti verifica la OnPlayerKeyStateChange daca "oldkeys" este click dreapta si daca newkeys este click stanga. (Adica daca faci poza. Intai apesi click dreapta cu camera in mana, dupa click stanga sa faci poza). Daca acele doua "keys" sunt in regula si jucatorul are o camera in mana, jucatorul a facut o poza. Asta e metoda pe care am folosit-o eu. Nu stiu sigur daca, camera este detectata si la OnPlayerWeaponShoot. Ca sa aflii animatia poti face un timer care sa trimita un mesaj in chat cu animatia folosita. Functie: GetPlayerAnimationIndex. Wow, super tare. Imi place cum gandesti :). Quote
Recommended Posts