Jump to content

Recommended Posts

Posted

boss esti sigur ca n-ai gresit tu cv la baza de date? cv? la mine nu e nicio problema, iti dau orice dovada..

Okey, gata am rezlovat dar am bug la timp uite la dovoda sus la time..

Posted

De ce nu ma lasa sa imi fac cont, adica imi scrie sa ma registrez, imi pun parola, si dupa trebuie sa mai scriu odata parola, pt. a ma loga, o scriu corect si zice ca nu am scris-o corect, dar eu am scris-o....

Posted

De ce nu ma lasa sa imi fac cont, adica imi scrie sa ma registrez, imi pun parola, si dupa trebuie sa mai scriu odata parola, pt. a ma loga, o scriu corect si zice ca nu am scris-o corect, dar eu am scris-o....

Nu ai facut conexiunea bine la baza de date!

Posted

Imi dai link tutorial plz , daca nu deranjez .

cauta in gm:    if(TutTime == 3)

apoi mai jos ai: 

acolo unde SetPlayerPosEx | SetCameraPos | SetCameraLookAt | iar in paranteza sunt coordonatele, tu trebuie sa le schimbi la fiecare, pana jos de tot unde se termina acest public.

Posted (edited)

Man, de ce dupa ce dau /vcolor, /vmove, /vmodel si dupa ii dau /savevehicle culorile masinii sunt setate pe negru automat.

Cum pot schimba locatia spawn-ului si a dealership-ului fara sa-mi dea "Fatal Error, not read "geolocation"?

Si comanda /fchat cum as putea s-o rezolv?

Edited by Lexxu
Posted

Frumos Gamemode , imi spune cineva de la ce imi da erroare 
Erroare:

D:\Totul pentru servere SAMP\Gamemode samp\GM UNIC SAMP\GM BUGGED\Gamemode\gamemodes\K1nG.pwn(39) : fatal error 100: cannot read from file: "geolocation"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.
Posted

Foarte frumos, cautam de mult un gamemod bun care sa imi placa si sa-l pot edita cum vreau.

La 5 dimineata nu aveam ce face. :)) 

Posted

Man, de ce dupa ce dau /vcolor, /vmove, /vmodel si dupa ii dau /savevehicle culorile masinii sunt setate pe negru automat.

Cum pot schimba locatia spawn-ului si a dealership-ului fara sa-mi dea "Fatal Error, not read "geolocation"?

Si comanda /fchat cum as putea s-o rezolv?

descarca geolocation.inc, si baga-l in pawno - include.

Frumos Gamemode , imi spune cineva de la ce imi da erroare 

Erroare:

D:\Totul pentru servere SAMP\Gamemode samp\GM UNIC SAMP\GM BUGGED\Gamemode\gamemodes\K1nG.pwn(39) : fatal error 100: cannot read from file: "geolocation"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

descarca geolocation.inc, si baga-l in pawno - include.

• Upvote 1
Posted

De ce imi da eroarea asta cand importez baza de date?

Eroare

Comanda SQL:

/*!40101 SET NAMES utf8mb4 */;

MySQL zice: Documentație

#1115 - Unknown character set: 'utf8mb4'

Posted

De ce imi da eroarea asta cand importez baza de date?

Eroare

Comanda SQL:

/*!40101 SET NAMES utf8mb4 */;

MySQL zice: Documentație

#1115 - Unknown character set: 'utf8mb4'

poza cu problema.