Droom Rpg Posted July 14, 2017 Author Posted July 14, 2017 imi da aceasta erroare: fatal error 100: cannot read from file: "geolocation" descarca geolocation.inc si baga-l in pawno - include. 1 Quote
DraQ3U Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 (edited) Este o problema de la tine , la mine merge totul perfect. Pai si ce as putea sa fac, gen cand importez o alta baza de date imi merge. Edited July 14, 2017 by Dragosz0r Quote
Droom Rpg Posted July 14, 2017 Author Posted July 14, 2017 Pai si ce as putea sa fac, gen cand importez o alta baza de date imi merge. http://www.girlshare.ro/3489883927.2 incearco pe asta. Quote
lAlexzShaD0w Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 descarca geolocation.inc, si baga-l in pawno - include. descarca geolocation.inc, si baga-l in pawno - include. La mine nu merge cu geolocation.inc. Quote
DraQ3U Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 http://www.girlshare.ro/3489883927.2 incearco pe asta. Mda, acum imi merge, multumesc frumos:) Quote
DraQ3U Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Cum rezolv bugul acela gen cand intru in banca ls, id: 1, iar cand ies din banca ma da la banca din sf, id: 56. Mai este bug si la factiunile F.B.I si la School Instructors Ls, la s.i ls cand imi dau spawn ma da in hq dar nu este pus corent interiorul se vede totul alb, iar la f.b.i cand ies din hq ma da la sfpd. Quote
DraQ3U Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 SI cum scot cadirile astea? Img: http://imgur.com/a/vQKAE Quote
Tornadio Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 cum rezolv bug-ul la clan, in care nu se incarca numele la rank, culoarea la clan si tag? Quote
lAlexzShaD0w Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 (edited) Cum rezolv bugul acela gen cand intru in banca ls, id: 1, iar cand ies din banca ma da la banca din sf, id: 56. Mai este bug si la factiunile F.B.I si la School Instructors Ls, la s.i ls cand imi dau spawn ma da in hq dar nu este pus corent interiorul se vede totul alb, iar la f.b.i cand ies din hq ma da la sfpd. Coordonatele de iesire eX, eY si eZ de la HQ FBI sunt setate cu coordonatele de la iesirea din SFPD, poti rezolva usor asta. Tutorial explicit: Intri pe joc, mergi la HQ FBI dai /save, dupa aceea intri pe localhost/phpmyadmin - baza de date - Faction - FBI - eX, eY, eZ si pui coordonatele tale (mai exact coordonatele ar trebui sa fie acestea la eX: 628.002 | eY: -571.846 | eZ: 17.4348 si dupa schimba si pozitia seifului in orice alta parte comanda este /gsafepos si acest 'bug' s-a rezolvat). La Banca LS e aproape la fel, voi testa si eu aceasta chestie sa vad daca e de la tine sau asa e setat din GM. Si nu este bug la S.I cand iti dai spawn te da la HQ pentru ca acolo este setat spawn-ul la factiune, daca folosesti o alta baza de date decat cea din GM este posibil ca interiorul sa fie altul intr-un alt vw, am nevoie de o poza ceva sa-mi dau seama. Daca mai ai nevoie de support contact skype: Alex.Jivan1 Am si eu o intrebare, adica nu e intrebare am nevoie de un link firework are cineva? Poza cu eroarea care o primesc: http://imgur.com/a/tcmh7 Edited July 15, 2017 by Lexxu Quote
DraQ3U Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Imi puteti da si mie comanda /swapcolors si apropo la acest gamemode cum pot rezolva bugul de la clan, nu se salveaza cand dau rr? Quote
DraQ3U Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 up Imi puteti da si mie comanda /swapcolors si apropo la acest gamemode cum pot rezolva bugul de la clan, nu se salveaza cand dau rr? Quote
Droom Rpg Posted July 18, 2017 Author Posted July 18, 2017 Imi puteti da si mie comanda /swapcolors si apropo la acest gamemode cum pot rezolva bugul de la clan, nu se salveaza cand dau rr? CMD:swapcolors(playerid, params[]) { if(gPlayerLogged[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "You need to log in first."); if(IsPlayerConnected(playerid)) { if(GetPlayerCash(playerid) < 5000) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY,"You don't have enough money."); if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE,"You are not in your car."); new VehI = GetPlayerVehicleID(playerid),idcar=-1; for(new vv; vv < MAX_PERSONAL_VEHICLES; vv++) { if(VehI == PlayerInfo[playerid][pCarID][vv]) { idcar = vv; } } if(idcar == -1) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "You are not in your car."); if(VehI == PlayerInfo[playerid][pCarID][idcar]) { new color1 = PlayerInfo[playerid][pCarColor1][idcar], color2 = PlayerInfo[playerid][pCarColor2][idcar]; PlayerInfo[playerid][pCarColor1][idcar] = color2; PlayerInfo[playerid][pCarColor2][idcar] = color1; ChangeVehicleColor(VehI, PlayerInfo[playerid][pCarColor1][idcar], PlayerInfo[playerid][pCarColor2][idcar]); GivePlayerCash(playerid, -5000); Update(playerid, pCashx); cUpdate(playerid, idcar, cColorOnex); cUpdate(playerid, idcar, cColorTwox); SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE, "Culorile masinii au fost schimbate!"); GameTextForPlayer(playerid, "~r~-$5.000", 5000, 1); } } return 1; } la aia cu clanul e mult de munca. Quote
Colyx Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Salut, cum conectez baza de date pe un localhost Problema este ca nu ma lasa sa ma loghez, bag parola dorita si dupa imi da password faild ... si nu stiu ce sa-i fac Quote
DraQ3U Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Salut, cum conectez baza de date pe un localhost Problema este ca nu ma lasa sa ma loghez, bag parola dorita si dupa imi da password faild ... si nu stiu ce sa-i fac Ai nevoie de programul XAMPP, cand te conectezi la baza de date nu ai nevoie de parola, se conecteaza automat cand folosesti acest link 'localhost/phpmyadmin'. CMD:swapcolors(playerid, params[]) { if(gPlayerLogged[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "You need to log in first."); if(IsPlayerConnected(playerid)) { if(GetPlayerCash(playerid) < 5000) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY,"You don't have enough money."); if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE,"You are not in your car."); new VehI = GetPlayerVehicleID(playerid),idcar=-1; for(new vv; vv < MAX_PERSONAL_VEHICLES; vv++) { if(VehI == PlayerInfo[playerid][pCarID][vv]) { idcar = vv; } } if(idcar == -1) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "You are not in your car."); if(VehI == PlayerInfo[playerid][pCarID][idcar]) { new color1 = PlayerInfo[playerid][pCarColor1][idcar], color2 = PlayerInfo[playerid][pCarColor2][idcar]; PlayerInfo[playerid][pCarColor1][idcar] = color2; PlayerInfo[playerid][pCarColor2][idcar] = color1; ChangeVehicleColor(VehI, PlayerInfo[playerid][pCarColor1][idcar], PlayerInfo[playerid][pCarColor2][idcar]); GivePlayerCash(playerid, -5000); Update(playerid, pCashx); cUpdate(playerid, idcar, cColorOnex); cUpdate(playerid, idcar, cColorTwox); SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE, "Culorile masinii au fost schimbate!"); GameTextForPlayer(playerid, "~r~-$5.000", 5000, 1); } } return 1; } la aia cu clanul e mult de munca. Da, dar gen este problema la baza de date, adica nu aifacut tabelele si modul de salvare sau este problema din gamemode sa stiu de unde sa incep))))? Quote
Razvanul Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Multumesc, o sa folosesc gm ca sa fac poze unor skinuri in diferite pozitii pentru semnaturi in photoshop. Quote
Lupu Valentina Si Gheorghe Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Cand intri pe sv iti da lv 3 + 70kk cum fac sa nu iti mai dea aceste 2 lucruri? gen sa inxepi de la lv 1 etc.. Quote
Lupu Valentina Si Gheorghe Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) @CollinsFTW Care e comanda sa deschid aplicatiile la factiuni? de ex: Aplicatiile la ballas sunt inchise cum le deschid? Edited August 3, 2017 by akim123 Quote
Durdy Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Ma poate ajuta si pe mine cineva? Cand intru pe server, scriu parola la inregistrare si dupa la login scrie ca e gresita, am modificat tot pentru baza de date si nu merge! Help me please Quote
Durdy Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Cine ma poate ajuta? Nu mi se conecteaza bine baza de date, am probleme la register/login, va rog eu ajutati-ma! Quote
Droom Rpg Posted August 7, 2017 Author Posted August 7, 2017 Copy paste? de la ce? wtff copy/paste Quote
Recommended Posts