Jump to content

Recommended Posts

Posted

Acest mod nu este unul care te va ajuta pe tine, ci va ajuta helperi de pe server cu cate o intrebare pe "/n" odata la 3 minute!

Avantaje: Helperii or sa fie multumiti deoarece vor primii multe intrebari de baza la care ei pot raspunde instant daca au HelperCMD iar la fiecare intrebare primita au un anumit numar de randuri pe care ei ti-l scriu tie ca jucator. Un rand = 1 token pentru ei. Acel token oarecum ii ajuta in unele cazuri dar depinde si de helper daca apreciaza ca cineva incearca sa il ajute sau nu apreciaza.

Dezavantaje: Daca helperul nu raspunde destul de repede *rare ori*, urmatoarea intrebare nu o sa se puna dar o sa se activeze chatul acela "newbie" si o sa aveti spam mare pe chat. Daca va deranjaza il puteti dezactiva manual cu comanda "/togn" iar modul o sa inceapa iar sa puna intrebari din 3 in 3 minute.

Comanda: /nhelp

Pozehttp://imgur.com/a/skq5c

Downloadhttps://www.mediafire.com/?12kldsq1smmfdic

Instalare: Il puneti in folderul "CLEO" si intrati in SA:MP!

Posted

A fost postat.

Vreau si eu sa vad unde.. Mie mi-a venit ideea asta si l-am facut singur de la 0, cu model de pe un site de scripting.

Posted

Site de scripting adica ai descarcat sannyi builder si te-ai jucat in el. :)) Oricum am mai vazut modul, uita-te si la Allonzo are clipuri de cand era helper, folosea acelasi lucru

Posted (edited)

Nu ajută deloc, ar trebui chiar sa fie ilegal. De ce? Nu ne contorizeaza nimeni /n-urile, pentru ca uneori chiar nu sunt, iar daca avem mai multe, nu suntem vazuti cu alti ochi. Conteaza multe altele, pe langa un /n.

Edited by Unic.
  • 1 month later...
Posted

Exista zeci de helpercmd-uri, oricum acestea sunt facute pt helperii care nu stiu sa dea un /n cum trebuie.

Ai inteles gresit, modul tipului asta pune intrebari pe /n, nu raspunde intrebarilor pe /n. 

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp