DiNoPopescu Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Acest mod nu este unul care te va ajuta pe tine, ci va ajuta helperi de pe server cu cate o intrebare pe "/n" odata la 3 minute! Avantaje: Helperii or sa fie multumiti deoarece vor primii multe intrebari de baza la care ei pot raspunde instant daca au HelperCMD iar la fiecare intrebare primita au un anumit numar de randuri pe care ei ti-l scriu tie ca jucator. Un rand = 1 token pentru ei. Acel token oarecum ii ajuta in unele cazuri dar depinde si de helper daca apreciaza ca cineva incearca sa il ajute sau nu apreciaza. Dezavantaje: Daca helperul nu raspunde destul de repede *rare ori*, urmatoarea intrebare nu o sa se puna dar o sa se activeze chatul acela "newbie" si o sa aveti spam mare pe chat. Daca va deranjaza il puteti dezactiva manual cu comanda "/togn" iar modul o sa inceapa iar sa puna intrebari din 3 in 3 minute. Comanda: /nhelp Poze: http://imgur.com/a/skq5c Download: https://www.mediafire.com/?12kldsq1smmfdic Instalare: Il puneti in folderul "CLEO" si intrati in SA:MP!
DiNoPopescu Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 A fost postat. Vreau si eu sa vad unde.. Mie mi-a venit ideea asta si l-am facut singur de la 0, cu model de pe un site de scripting.
Guardian Agresiv Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Site de scripting adica ai descarcat sannyi builder si te-ai jucat in el. :)) Oricum am mai vazut modul, uita-te si la Allonzo are clipuri de cand era helper, folosea acelasi lucru
UniQue Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 (edited) Nu ajută deloc, ar trebui chiar sa fie ilegal. De ce? Nu ne contorizeaza nimeni /n-urile, pentru ca uneori chiar nu sunt, iar daca avem mai multe, nu suntem vazuti cu alti ochi. Conteaza multe altele, pe langa un /n. Edited July 14, 2017 by Unic.
Mihay7 Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Exista zeci de helpercmd-uri, oricum acestea sunt facute pt helperii care nu stiu sa dea un /n cum trebuie.
GUESZ. Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Exista zeci de helpercmd-uri, oricum acestea sunt facute pt helperii care nu stiu sa dea un /n cum trebuie. Ai inteles gresit, modul tipului asta pune intrebari pe /n, nu raspunde intrebarilor pe /n.
Recommended Posts