Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am urmarit Death Note,Tokyo Ghoul,Bleach,One Punch Man,Attack On Titan,Naruto.Acum urmaresc Naruto Shippuden :P

Daca ai nevoie de recomandari iti raspundem bucurosi :D, apropo am terminat Kuroshitsuji primul sezon si a fost exact ce m-am asteptat de la el cand m-am apucat, il recomand daca va place o poveste cu multe mistere si intrigi. Din Log Horizon mai am de vazut cateva episoade sa termin sezonul 2. Le recomand pe ambele.

Posted

Daca ai nevoie de recomandari iti raspundem bucurosi :D, apropo am terminat Kuroshitsuji primul sezon si a fost exact ce m-am asteptat de la el cand m-am apucat, il recomand daca va place o poveste cu multe mistere si intrigi. Din Log Horizon mai am de vazut cateva episoade sa termin sezonul 2. Le recomand pe ambele.

Neah,mai am vreo 300 de episoade din Shippuden, deci o sa-mi ia ceva timp anime. :D

Posted

Tocmai ce am terminat Gankutsuou, recomand, ideea de baza e Contele de Monte Cristo, povestea nu e aceeasi si are momente destul de bune.

Daca v-a placut Death Note recomand: Umineko no Naku Koro Ni / Higurashi no Naku Koro Ni 

La categoria Horror va recomand Corpse Party, are doar 4 episoade si finalul e surprinzator. :))

• 2 weeks later...
Posted

Tocmai am terminat Berserk, pentru cine vrea ceva cu violenta (multa violenta) si scene deranjante il recomand cu caldura :)

Deasemenea am terminat si Driffters povestea este una cat de cat interesanta, modul de animare e asemanator cu cel de la Hellsing Ultimate deci il recomand.

Aaa da, merita sa ma uit la Overlord? Daca l-a vazut cineva va rog sa imi spuneti. Bafta

Posted

Recomand D.Gray Man daca aveti timp liber, e cam lung dar ok, in ultimul sezon e un arc foarte interesant si intens. Are un inceput mai greu dar e un anime foarte bun.

Recomand si Umineko When They Cry, Higurashi When They Cry si Evangelion.

Posted

Recomand D.Gray Man daca aveti timp liber, e cam lung dar ok, in ultimul sezon e un arc foarte interesant si intens. Are un inceput mai greu dar e un anime foarte bun.

Recomand si Umineko When They Cry, Higurashi When They Cry si Evangelion.

Am auzit de D.Gray Man, eu unul o sa ma apuc de el dupa ce termin 1 anime lung la care am watching si dupa Hunter X Hunter:))

Ce imi recomandati No Game no Life sau No.6 sauu Black Lagoon?

Posted

Am auzit de D.Gray Man, eu unul o sa ma apuc de el dupa ce termin 1 anime lung la care am watching si dupa Hunter X Hunter:))

Ce imi recomandati No Game no Life sau No.6 sauu Black Lagoon?

No Game no Life sau Black Lagoon daca te prinde, No.6 mi se pare cam dubios din comentarii, adica yaoi. :))

P.S inca iti recomand Shiki, are o animatie mai ciudata special pentru acel gen dar pe la jumate si finalul devine genial.

Posted

Deci sa inteleg ca abia te-ai apucat? E ok, daca ai nevoie de recomandari te ajutam noi ^^

No Game no Life sau Black Lagoon daca te prinde, No.6 mi se pare cam dubios din comentarii, adica yaoi. :))

P.S inca iti recomand Shiki, are o animatie mai ciudata special pentru acel gen dar pe la jumate si finalul devine genial.

Am terminat No Game no Life, e un anime ok pentru cei carora le plac jocurile de noroc. M-am apucat de Black Lagoon sunt pe la episodul 10 insa m-am uitat la Gintama ultimele zile, asa-i cand ai youtube si vezi chestii interesante, bagi rush pe serie ca sa le vezi si tu ca e greu sa te feresti de spoilere in AMV-uri.

Posted

Nu urmaresc seriale anime.. :D

Eh, o sa te apuci daca "dai de gust" pana atunci incearca sa nu faci off-topic.

ON: Am terminat No.6 si nu e chiar asa Yaoi cum zic unii e relativ OK. Cantecu lu Elyurias (sper ca am scris bn) face toata seria.

Pentru Chooke daca chiar ai ceva interes in anime si nu ai postat aici doar pentru "posts" iti recomand Nanatsu no Taizai, e un anime bun pentru incepatori.

Posted

Eh, o sa te apuci daca "dai de gust" pana atunci incearca sa nu faci off-topic.

ON: Am terminat No.6 si nu e chiar asa Yaoi cum zic unii e relativ OK. Cantecu lu Elyurias (sper ca am scris bn) face toata seria.

Pentru Chooke daca chiar ai ceva interes in anime si nu ai postat aici doar pentru "posts" iti recomand Nanatsu no Taizai, e un anime bun pentru incepatori.

Nu stiu, poate o sa ma uit la un episod sa vad daca imi place, la cel care ai zis tu "Nanatsu no Taizai", mersi !

Posted

naruto shippuden, tokyo ghoul.

Ce pot sa zic, spor la serii si daca ai nevoie de recomandari ne gasesti aici. Eu am terminat sezon 1 din Black Lagoon, a fost ce ma asteptam. In curand o sa ma uit la sezon 2, poate aflu povestea personajelor :D

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

De mult timp nu am mai postat pe aici, ce-i drept de mult timp nu m-am mai uitat la anime.

Am terminat in seara asta Hai to Gensou no Grimgar a fost un anime ok cat de cat insa nu l-as recomanda actiunea se desfasoara greu si te plictisesti+ ca lucrurile cam sunt lasate in aer in asteptarea unui sezon nou care nu prea cred ca va exista.

Era sa uit, am terminat si black lagoon sezonul 2 si ova urile acum ceva timp, chiar sunt interesante.

Edited by Alliance Essence