Jump to content

Recommended Posts

Posted

animal planet

Bravo ai fost foarte amuzant, incearca sa nu mai faci off topic pentru ca se sanctioneaza.

Anul ăsta am văzut doar  sezonul 2 din Attack On Titan & My Hero Academia şi Made in Abyss.

N-a văzut nimeni Fate/Zero? :))

Am vazut doar primul din seria Fate, presupun ca de acolo ai tu numele, nu cred ca ma voi uita la celelalte serii pentru ca nu  prea mi-a placut povestea cum au abordat-o in primul sezon ma refer la Fate ala simplu nu ubw.

Posted

Dacă te referi la F/SN 2006 atunci cam ai dreptate, nici mie nu mi-a prea plăcut. UBW a fost cât de cât ok. Ar trebui să te uiti la Fate/Zero. Acţiunea se petrece cu vreo 10 ani înainte de FSN. Povestea e diferită şi mult mai bună. Poate părea cam plictisitor la început dar merită odată ce treci de primele episoade.

Posted

Dacă te referi la F/SN 2006 atunci cam ai dreptate, nici mie nu mi-a prea plăcut. UBW a fost cât de cât ok. Ar trebui să te uiti la Fate/Zero. Acţiunea se petrece cu vreo 10 ani înainte de FSN. Povestea e diferită şi mult mai bună. Poate părea cam plictisitor la început dar merită odată ce treci de primele episoade.

Merci de recomandare, momentan ma uit Pshyco-Pass, il recomand. Probabil o sa ma apuc de terminat toate seriile "Fate", dar sigur nu acum

Posted

Tocmai am ajuns la zi cu Gintama, il recomand cu caldura, daca vi se pare plictisitor la inceput sariti si voi cateva episoade, va intoarceti inapoi daca simtiti nevoia.

Deocamdata ma uit la Ousama Game, primele doua episoade mi s-au parut ok, asemanatoare putin cu Mirai Nikki dar povestea se intoarce cam mult in trecut.

Posted (edited)

Interesante serii ceva detalii despre Btoom si desore Steins Gate?

steins; gate e un anime genial despre calatoria in timp dar trebuie sa fii foarte atent ca sa il intelegi. btooom e un fel de sao doar ca se petrece in real life, la fel, merita vazut.

Edited by BALLOONY
Posted

Misto profilu', vad ca esti cam darnic la note. :)

nu e vorba ca sunt darnic, chestia e ca stau foarte mult sa caut inainte sa ma uit la un anime ca sa nu pierd timpu cu prostii. de aceea mi-a placut cam tot ce am vazut.

Posted

steins; gate e un anime genial despre calatoria in timp dar trebuie sa fii foarte atent ca sa il intelegi. btooom e un fel de sao doar ca se petrece in real life, la fel, merita vazut.

Merci de informare.

Tocmai am terminat Psycho-Pass, relativ terminat mai trebuie sa vad filmul insa, e un anime foarte interesant dupa parerea mea, pentru cei carora le plac animele de tip darker than balck e un anime ideal.

Posted (edited)

Am urmărit și am finalizat următoarele anime :

- Tokyo Ghoul;

- Attack On Titan ;

- Naruto,Naruto Shippuden ;

- Devil May Cry ;

- Death Note;

- Sword Art Online (SAO).

Urmăresc în continuare :

Boruto,Blood C,One Piece.

Edited by Light_Shinigami1
Posted

- Tokyo Ghoul;

- Attack On Titan ;

- Devil May Cry ;

- Death Note;

Urmăresc în continuare :

Daca tot urmaresti Blood C iti recomand si Hellsing Ultimate. ;)

Posted

- Tokyo Ghoul;

- Attack On Titan ;

- Devil May Cry ;

- Death Note;

Urmăresc în continuare :

Iti recomand Log Horizon, un anime de tipul Game foarte bine realizat cu o poveste super.

Posted

Am terminat si eu Black Bullet, pentru cei care vor o parere despre el eu spun ca este bun, dar povestea este lasata in aer pe final, sezonu 2 nu cred ca o sa apara vreodata, in rest toate bune si frumoase. Am in plan sa ma apuc de multe anime Fantasy in viitorul apropiat, astept recomandari:D

Posted

Am terminat si eu Black Bullet, pentru cei care vor o parere despre el eu spun ca este bun, dar povestea este lasata in aer pe final, sezonu 2 nu cred ca o sa apara vreodata, in rest toate bune si frumoase. Am in plan sa ma apuc de multe anime Fantasy in viitorul apropiat, astept recomandari:D

Asa te vreau. ;) Fantasy e unul din genurile mele preferate.

Iti recomand Pandora Hearts, D.Gray Man, Fairy Tail, Konosuba, Umineko no naku koro ni. Kuroshitsuji daca nu ai vazut-o toata seria iti recomand si OVA-urile.