Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Am terminat Rainbow, un anime aproape de nota 10, scenariul a parut putin cam fortat de 2-3 ori, in rest extrem de bun.

Am inceput aseara Black Lagoon, m-a captivat rau Revy. ;)

Edited by AIM.Tempo
  • 2 weeks later...
Posted

Tocmai ce am ajuns la al doilea sezon din Jojo, e o combinatie buna intre actiune/drama/comedie, recomand celor care au vazut mai multe animeuri. ;).

Pentru comedie recomand: Prison School, Detroit Metal City, Gintama ( incepe mai greu dar merita ).

Poveste Interesanta: Garo, Black Lagoon, Jojo, Berserk (cele 3 filme), Pandora Hearts, Kuroshitsuji ( cu tot cu OVA si filme )

Posted

Ce ne facem noi cu astia care fac off-topic...........

Am terminat seria Fate Stay Night Unlimited Blade Works, pentru cei care vor sa vada fate/stay night nu va recomand seria originala e nimic in comparatie cu UBW. Pe langa asta am ajuns la episodul 160 din Fairy Tail primu sezon, inca 15 si il termin:D 

Pe lista mea de anime de vazut mai am cateva chestii din seria Fate/Stay si Murderer Book de la Kuroshitsuji

Posted

Deocamdata am urmarit cateva dintre aceste animeuri: Tokyo Ghoul (RECOMAND 100% o sa va placa) Death Note, Attack on Titan, SAO si acum urmaresc Ao No Exorcist, nu sunt un mare fan al anime-urilor lungi (Naruto, One Piece etc) Daca ati avea niste recomandari cu niste animeuri cu demoni si exorcisti sau cu mult sange dati quote <3 

Posted

Deocamdata am urmarit cateva dintre aceste animeuri: Tokyo Ghoul (RECOMAND 100% o sa va placa) Death Note, Attack on Titan, SAO si acum urmaresc Ao No Exorcist, nu sunt un mare fan al anime-urilor lungi (Naruto, One Piece etc) Daca ati avea niste recomandari cu niste animeuri cu demoni si exorcisti sau cu mult sange dati quote <3 

Exorcisti: D.Gray Man, incepe mai greu dar e un anime bun.

Sange/Demoni: Hellsing Ultimate, Berserk(cele 3 filme), Higurashi, Shiki

Daca esti mai nou iti recomand pe langa astea si Fullmetal Alchemist, e favoritul meu.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

In ultima vreme am terminat seria Fate/Stay Zero, e foarte interesanta, o recomand, chiar daca actiunea se petrece inainte de seria UBW mai bine va uitati la ele in ordinea aparitiei, daca te uiti direct la Zero esti ca si picat din cer. Am terminat Kuroshitsuji Book of Murder a fost ok, si aparent aceasta serie este dupa aparitia Book of Circus (apare un personaj din Book of Circus, iar acum sunt nevoit sa vad si acea serie:D ). Din cauza nostalgiei m-am uitat pe YouTube la desene mai vechi de pe Jetix si am redescoperit cu placere Oban- Cursele Stelare, o serie anime care o gasesti si dublata in romana dar la o calitate foarte proasta, avand in vedere ca nu sunt tipul care se uita la anime cu chestii SF sau care contin Curse consider ca are potential chiar daca ai putea spune ca e mai "pentru copii". Va recomand de asemenea si filmul REDLINE, asta e ceva despre curse spatiale (Oban Cursele stelare mi-a cam deschis apetitul chiar daca stiam de Redline de ceva timp si il aveam pe lista "Trebuie sa-l vad"), povestea e ok, animatia e ok.

In viitorul apropiat (sper) o sa termin odata alea 15 episoade ramase din primul sezon fairy tail, sa vad Berserk-urile din 2016 si Boku No Hero Academia. In materie de filme am auzit ca "Sword of a Stranger" este interesant.

Uh era sa uit. Am vazut si primul sezon din "Gin no Guardian" insa episoadele sunt prea scurte, povestea e prea rapid redata si nu prea intelegi nimic din el, la nivel de ideie are potential, am auzit ca ar exista si un sezon 2 la acest anime insa parca nu ma grabesc sa-l vad.

Edited by Guardian Essence
Posted

Tocmai ce am terminat Neon Genesis Evangelion, recomand pentru genul demență. Prima parte poate parea plictisitoare deoarece MC-ul e cam fara viata, dar odata ce il cunosti mai bine ii cam intelegi situatia. E unul dintre putinele anime-uri psihologice unde monologurile nu mi s-au parut bullshit (in mare parte).

Din anime-urile noi recomand Persona 5, Highschool DxD Hero si Tokyo Ghoul Re.

Posted

Tocmai am terminat primele doua sezoane din Boku No Hero Academia, mi s-a parut un anime interesant, il recomand.

Am descoperit un anime de cand eram mic din care am ramas in cap cu o secventa de aproximativ 10 secunde, animeu se numeste Yu Yu Hakusho, e ceva gen Bleach din cate am observat, animatia e de tip vechi, cum era la Inuyasha, pare promitator

Posted

Am urmarit toate serialele Dragon Ball si pot spune ca am ramas surprins placut, de curand am urmarit 'o nua serie' Dragon Ball Super si pot spune ca mi-a placut foarte mult.

Posted

Recent am ajuns la zi cu Shokugeki no Souma, intial evitam anime-urile normale, fara nimic fantastic/supranatural etc dar acest anime e prea captivant. ;)

Daca vreti un film bun recomand Shisha no Teikoku.

• 2 weeks later...
Posted

Tocmai am terminat Shiki, un anime ok cu vampri. Am vazut si 91 Days ceva cu mafie, povestea e ok.

Le recomand pe ambele celor care vor anime mai sangeroase. Plus ca trebuie sa va spun ca actiunea din Shiki incepe greoi.