PoWerreD Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 In prezent ma mai uit doar la Boruto si Tokyo Ghoul:re. Niste recomandari? Ao No Exorcist. Quote
Guardian Essence Posted May 24, 2018 Author Posted May 24, 2018 Tocmai am terminat Garo: Vanishing Line a fost un anime placut cu actiune, drama. @M A S O N, iti recomand sa te uiti in lista mea de pe MAL, ar trebui sa gasesti ceva care sa te atraga, daca doresti detalii despre o serie pe care am vazut-o imi poti spune in PM Quote
TEMPOLAMEA Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 (edited) Deci am cam batut pasul pe loc, m-am uitat iar la tot ce tine de Fairy Tail si dupa ce am vazut ca apare Devil May Cry 5 am zis sa ma mai uit odata si la Devil May Cry. In rest m-am apucat de Yuu Yuu Hakusho si mi-am propus sa vad restul de filme Persona 3, doar primul il gasesc subtitrat. Ultimul Garo nu l-am terminat, mi se pare destul de slab comparat cu primul la care inclusiv filmul e unul bun. Edited June 15, 2018 by AIM.Tempo Quote
Guardian Essence Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 Tocmai am vazut un anime din '95-'98 comedie, ecchi, se numeste Golden Boy, il recomand daca vreti sa va relaxati:) Am terminat sezoul 3 din Tokyo Ghoul, gen prima parte ca am inteles ca o sa mai apara o serie de 12 episoade din octombrie. Evitati sa folositi chestii din manga, sunt considerate spoilere:D Quote
TEMPOLAMEA Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Ieri am terminat si eu sezonul 3 din Tokyo Ghoul, am asteptat sa fie gata sa-l termin intr-o zi sa-i simt efectul mai bine. ;) In rest am terminat Amagi Brilliant Park, o comedie destul de buna despre un baiat ce scoate din faliment un parc de distractii, unele episoade dementiale, il recomand. :)) Quote
Guardian Essence Posted July 17, 2018 Author Posted July 17, 2018 Salut tuturor, in ultima vreme am terminat Yuu Yuu Hakusho un anime foarte bun pe care l-am cautat urmarind anime-uri timp de 2 ani, are 112 episoade dar merita vazut, are actiune, animatie si poveste foarte interesanta, Fiind un anime al copilariei mele il recomand. Am mai terminat si Kyoukai no Kanata a fost un anime ok, desi a avut povestea prezentata intr-un mod haotic, iar in ultimele 24 de ore am vazut Mahouka Koukou no Rettousei, pentru mine a fost un anime foarte captivant, are elemente de School, Fantasy, are sange si are un personaj pricipal badass:D In viitor mi-am propus sa vad filmele de la Kyoukai no Kanata si de la Mahouka Koukou no Rettousei. seria Berserk 2015-2016 si inca cateva anime-uri cunoscute precum Steins:Gate Voi ce anime-uri a-ti urmarit in ultimu timp? Quote
TEMPOLAMEA Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 In ultima vreme am terminat Shokugeki no Souma: San no Sara, Kekkai sensen beyond si 18if. Recomand 18if cu toate ca finalul e cam nesatisfacator, e un anime de genul fantasy ok. In rest recomand si Kekkai Sensen, e un anime bun si complex. In rest inca va recomand Jojo, m-am pus sa il vad iar deoarece in toamna apare partea a 5-a. Din acest sezon recomand Banana Fish, isekai-ul si cel ce seamana cu SAO. Greu o duc, nu prea gasesc ceva nou sa-mi placa.. :( Quote
RedEye_ Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 In prezent urmaresc doar Boruto si Attack On Titan. Quote
Guardian Essence Posted August 4, 2018 Author Posted August 4, 2018 In ultima vreme am terminat Berserk 2016-2017, fara filme, mi s-au parut chiar family friendly pe langa seria din 1997. Am mai vazut si SAO . In viitor tre sa vad Shingeki no Bahamut, Steins Gate si sa mai termin din anime-urile lungi incepute, pentru a putea incepe altele la fel de lungi precum Hunter x Hunter In materie de filme, am vazut filmul de la Mahouka Koukou no Rettousei si in viitor tre sa vad filmele de la Berserk pe care aparent nu le gasesc pe toate 3 in romana, apropo de astea 3 filme, @BlackOps astea is o continuare a primului sezon sau un remake in 3 parti a intregii serii? Am auzit de la diferite persoane ca se merita sa le vezi. La voi cum merge cu anime-urile? Ceva nou si interesant? Quote
TEMPOLAMEA Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 Cele trei filme sunt prequel la seria din 2016. Sunt un remake la seria din 97. Trebuia sa le vezi inainte de 2016 dar important e sa le vezi, mai bine mai tarziu decat deloc. Sa vezi cum si-a pierdut o mana Guts si de ce il place pe Griffith atat de tare. Filmele au multe faze bune. In rest eu m-am apucat de initial D, am terminat ieri Darling in the Franxx, astept Jojo Vento Aureo, sunt dezamagit ca filmul Code Geass o sa fie ceva alternativ si nu un sequel direct la r2. Astept sa fie gata Persona 5 si Gintama sa le vad in maxim cateva zile. A, si o comedie buna a fost Aho Girl. Quote
Guardian Essence Posted October 13, 2018 Author Posted October 13, 2018 Long time no see, am vazut foarte multe anime, ce-i drept in 2 luni dar nu asta conteaza.. Am vazut sezonul unu de la Shingeki no Bahamut (sper ca am scris numele ok), am mai vazut Inuyashiki, Kiseijuu Sei no Kakuritsu (Parasyte), Grisaia no Kajitsu Ito Junji Collection, Grisaia no Meikyuu si un anime pe care il recomand e Detroit Metal City, o parodie la tot ce inseamna rock metal Se incadreaza in genul comedie insa are un limbaj mai licentiat asa ca fi-ti cu bagare de seama. Multumesc celor care mi-au recomandat DMC acum vreo 1 an ar fi trebuit sa-l vad mai devreme, dar nici azi nu a fost tarziu Quote
TEMPOLAMEA Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Lasa vrajeala, ai gasit anime-uri prea bune si le tii pentru tine, la fel ca restu.Ceva interesant vazut de mine a fost Ushio to Tora (demoni), Angolmois (samurai, lupte) si Grand Blue (recomand cu incredere, umorul imi aduce aminte de Gintama). In rest ca tot a inceput sezonul de toamna recomand: Jojo part 5, SAO, Goblin Slayer, Zombieland Saga, Slime Datta Ken. Quote
AwpKING Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Nici acum n-am terminat Naruto Shippuden, nu prea mă uit foarte mult la seriale. :)) Quote
Guardian Essence Posted December 11, 2018 Author Posted December 11, 2018 Am terminat D-Gray man, s1 si s2, e genial, sper la un sezon 3 sau un film ceva. Voi la ce va mai uitati? Quote
ech0Xp Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Doar Naruto, continui sa-l revad an de an, mai ales ultimele episoade, vechiul NARUTO, nu "Boruto". Madara e si va fii un personaj mirific. Quote
TEMPOLAMEA Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 10 hours ago, ech0Xp said: Doar Naruto, continui sa-l revad an de an, mai ales ultimele episoade, vechiul NARUTO, nu "Boruto". Madara e si va fii un personaj mirific. Merita sa incerci si alte anime-uri. Pe Madara il pot asemana destul de usor cu tipu din poza mea de profil. Acnologia din Fairy Tail. (apare destul de tarziu totusi). Alt anime cu personaje OP ar fi: Hellsing Ultimate Daca vrei un shounen bun iti recomand Fairy Tail, D.Gray Man. Daca nu ai vazut inca iti recomand Fullmetal Alchemist (2003), e favoritul meu. Eu o duc cam slab, doar am revazut anime-uri ca Darker Than Black, de data asta am vazut si OVA-urile. In rest m-am apucat de Yu-Gi-Oh, doar de la niste AMV-uri cu Bakura dar anime-ul mi-a intrecut asteptarile. AMV-urile daca le vreti: https://www.youtube.com/watch?v=94eDRBFtu2w https://www.youtube.com/watch?v=C-YbbTKppFA Quote
Segi Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Momentan am zis sa iau o pauza deoarece ma uitam foarte mult, dar o sa iti fac o lista cu aproximativ toate anime-urile pe care le-am terminat/cu care eram la zi cand am luat pauza. FullMetal Alchemist: Brotherhood Kimi no na wa Steins:Gate Gintama ( toate seriile ) HxH Ginga Eiyuu Densetsu Koe no Katachi Clannad: AfterStory Death Note ( clasice :D ) Black Clover Naruto ( toate seriile, inclusiv Boruto ) One Piece One Punch Man Major S5/S6/World Series Hellsing Kenpuu Denki Berserk Psycho-Pass Boku no Hero / Academia Tonari no Totoro Romeo no Aoi Sora Fate/Zero Tokyo Ghoul Shelter Grand Blue Re: Zero kara hajimeru isekay seikatsu JoJo no kimyou na bouken Girls & Panzer One Outs No game no life Si lista continua dar am zis sa nu mai scriu :)) Quote
HJA Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 On 12/15/2018 at 11:29 PM, Segi said: Momentan am zis sa iau o pauza deoarece ma uitam foarte mult, dar o sa iti fac o lista cu aproximativ toate anime-urile pe care le-am terminat/cu care eram la zi cand am luat pauza. FullMetal Alchemist: Brotherhood Kimi no na wa Steins:Gate Gintama ( toate seriile ) HxH Ginga Eiyuu Densetsu Koe no Katachi Clannad: AfterStory Death Note ( clasice :D ) Black Clover Naruto ( toate seriile, inclusiv Boruto ) One Piece One Punch Man Major S5/S6/World Series Hellsing Kenpuu Denki Berserk Psycho-Pass Boku no Hero / Academia Tonari no Totoro Romeo no Aoi Sora Fate/Zero Tokyo Ghoul Shelter Grand Blue Re: Zero kara hajimeru isekay seikatsu JoJo no kimyou na bouken Girls & Panzer One Outs No game no life Si lista continua dar am zis sa nu mai scriu :)) whoa, e o lista cam mare dar si eu m am uitat la cam toate de acolo deci nu am voie sa comentez =))) Quote
Andrewski Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 (edited) Am urmarit Death Note. Este singurul anime care mi a placut. Edited January 3, 2019 by B V C O V I A Quote
maark Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Am terminat Naruto, dar imi puteti recomanda alte anime-uri? Quote
TEMPOLAMEA Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 On 2/10/2019 at 4:50 PM, []Mark. said: Am terminat Naruto, dar imi puteti recomanda alte anime-uri? Fullmetal Alchemist (recomand varianta din 2003), Fairy Tail, D.Gray Man, Sword Art Online, Death Note, Mirai Nikki, Shiki, Garo, Erased, Highschool DxD. Vezi ce te prinde, eu ti-am amestecat aici mai multe genuri. Cred ca majoritatea ti-ar recomanda ultimul. :)) Quote
Andrewski Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Naruto, Naruto Shippuden, Boruto, Shaman King, Death Note, Tokyo Ghoul, One Punch Man, Bleach, Baki, Attack on Titan, Sword Art Online (SOT), Assassination Classroom, Boko nu hero academia, Hunter x Hunter Quote
.Marian Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Naruto, Naruto Shippuden sau Tokyo Ghoul pe astea 3 le vizionam acum cateva luni ! (( Le Recomand )) Quote
Recommended Posts