Guardian Essence Posted December 11, 2017 Author Posted December 11, 2017 Am terminat si eu Code Geass, primul sezon, nu prea sunt mandru de mine ca am vazut doar 1 anime in timpul asta dar e ok, nu prea am avut chef. Anime-ul este unul foarte bun, il recomand cu incredere, pot presupune ca fanii Death Note il vor aprecia si pe acesta. Mi-a mai recomandat un prieten Akame ga Kill, deci e posibil sa ma uit. Recent am terminat si Attack on Titan, mi s-a parut genial, abia astept sa apara sezonul 3 in 2018. Oricum, urmatorul serial pe care o sa-l incep probabil va fi Bleach, deoarece vreau o serie mai lunga pe langa Boruto. Mersi de recomandari, o sa le iau in considerare! <3 Sa incerci cu incredere Akame ga Kill este foarte bun, cat despre Bleach e destul de lung si ar putea fi plictisitor pentru cineva care nu este obisnuit cu seriile lungi, este o serie buna insa un mare defect este neexistenta sezonului 2 desi se termina intr-un mod placut, satisfacator chiar. Quote
Rothbert Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Pacat de Naruto Shippuden, acum ce mai urmaresc Boruto. Quote
mason- Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Am terminat acum o zi Tokyo Ghoul, a fost mult mai bun decat ma asteptam. Abia astept sezonul 3. Pentru cei ce nu l-au vazut, vi-l recomand. Quote
Jaskier Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 https://myanimelist.net/profile/Sivle nimeni nu a recomandat un anime sportiv, deci o fac eu: Kuroko no Basket O recomandare pentru un anime gen "Bleach" (cu sabii)... stiti voi. Quote
TEMPOLAMEA Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 https://myanimelist.net/profile/Sivle nimeni nu a recomandat un anime sportiv, deci o fac eu: Kuroko no Basket O recomandare pentru un anime gen "Bleach" (cu sabii)... stiti voi. Cam scurta lista, daca vrei o recomandare zi doar genu. ;) Quote
RotaryEmperor Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Initial D,Fate apocrypha,gintama,Miss kobayashi's Dragon maid. Quote
mason- Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Am terminat si eu Code Geass, primul sezon, nu prea sunt mandru de mine ca am vazut doar 1 anime in timpul asta dar e ok, nu prea am avut chef. Anime-ul este unul foarte bun, il recomand cu incredere, pot presupune ca fanii Death Note il vor aprecia si pe acesta. Sa incerci cu incredere Akame ga Kill este foarte bun, cat despre Bleach e destul de lung si ar putea fi plictisitor pentru cineva care nu este obisnuit cu seriile lungi, este o serie buna insa un mare defect este neexistenta sezonului 2 desi se termina intr-un mod placut, satisfacator chiar. Sunt obisnuit cu seriile lungi, adica, am terminat Naruto si Naruto Shippuden fara sa sar episoade sau prostii de genul, deci as putea sa ma uit si la Bleach. Cred ca incep chiar acum Akame ga Kill. Quote
Guardian Essence Posted December 20, 2017 Author Posted December 20, 2017 (edited) Am terminat saptamana trecuta, cred, Kuroshitsuji sezonul 2, este destul de dubios si dupa parerea mea nu se ridica la nivelul primului sezon, insa merge. Chiar imi era dor de Sebastian (asta a sunat gresit). As posta mai des insa in ultima vreme m-am uitat la seriale, gen, nu anime-uri:) Daca vrea cineva detalii astept PM sa nu fac off-topic in propiul meu topic. :D Incearca Samurai Champloo desi nu pot garanta ca se ridica la nivelul Bleach si mai sunt anime care contin sabii, incearca Berseker si aia se lupta folosind sabii topoare s.a.m.d. https://myanimelist.net/profile/Sivle nimeni nu a recomandat un anime sportiv, deci o fac eu: Kuroko no Basket O recomandare pentru un anime gen "Bleach" (cu sabii)... stiti voi. Edited December 20, 2017 by Guardian Essence Quote
mason- Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Hei am terminat si eu inca un anime, si anume Hellsing. Vi-l recomand, cel putin, mie mi-a placut, sfarsitul e prea tare. Quote
Guardian Essence Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 Hei am terminat si eu inca un anime, si anume Hellsing. Vi-l recomand, cel putin, mie mi-a placut, sfarsitul e prea tare. Iti recomand sa vezi Hellsing Ultimate, e mai bun ca cel clasic, in primele 4 ep rezuma cam ce s-a intamplat si in primul apoi actiunea ia o turnura foarte interesanta ! ca sa fiu succint varcolaci, preoti, vampiri, germani ! seria are in jur de 12 episoade daca imi amintesc bine de cate 50 min fiecare. ! = Warning de spoiler. desi in cazul de fata nu l-as considera tocmai spoiler. Ce sa spun bafta cu seria, daca vrei ceva cu o animatie asemanatoare uitate la Drifters mult sange, la fel animat, apar personaje din istoria reala gen Hitler, Ioana d'Arc *sper ca am scris corect*. Quote
TEMPOLAMEA Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Eu in ultima vreme am incercat mai multe anime-uri, ce am putut sa duc la final si mi s-a parut ok a fost Blood Lad, povestea e mai complexa decat pare. Un alt anime ok mi s-a paraut Wo De Tian Jie Nv You, ambele sunt de genul fantasy. La Kuroshitsuji recomand si OVA-urile / filmele, ele respecta manga-ul si se leaga intre ele, nu de mult am vazut Book of Atlantic si mi s-a parut bun. Btw, Berserk merita incercat daca ai vazut Hellsing, ca sa-ti faci viata mai usoara sunt 3 filme dupa prima serie. Quote
Arnold Official Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Hei am terminat si eu inca un anime, si anume Hellsing. Vi-l recomand, cel putin, mie mi-a placut, sfarsitul e prea tare. Quote
Rizzy Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Am urmarit: Death Note, Another, Attack on Titan, Sword Art Online ( trebuie sa vezi una din ele) Quote
mason- Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Am urmarit: Death Note, Another, Attack on Titan, Sword Art Online ( trebuie sa vezi una din ele) Bă Attack on Titan am văzut și eu, abia aștept sezonul 3. Uită-te si la Tokyo Ghoul, s-ar putea să-ti placă. Quote
The Legend Sh4dow Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Nu sunt un fan al astfelor de anime-uri insa mi se par destul de ok, unora chiar le plac, mie unul imi plac mai degraba filmele de actiune. Quote
Dany_YTZ7 Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Masini Cars Cand iei best-ul la war si zic cei invinsi despre tine ca ai AIM Quote
Guardian Essence Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 Masini Cars Cars nu se incadreaza la categoria anime, pe prima pagina a topicului ai o mica explicatie a termenului "Anime". Acest raspuns nu necesita reply. Nu sunt un fan al astfelor de anime-uri insa mi se par destul de ok, unora chiar le plac, mie unul imi plac mai degraba filmele de actiune. Daca doresti sa te apuci...unele anime chiar au actiune in ele. Iti recomand Darker Than Black, pentru alte recomandari ne gasesti aici. 1 Quote
TEMPOLAMEA Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 (edited) Tocmai ce am terminat Devilman Crybaby de la Netflix, a fost surprinzator de bun avand in vedere talentul lor de a strica anime-uri. Edited January 24, 2018 by AIM.Tempo Quote
Guardian Essence Posted January 24, 2018 Author Posted January 24, 2018 Tocmai am terminat sezonul doi din Code Geass, a avut un final la care sa fiu sincer ma asteptam. Il recomand celor care cauta un anime plin de intorsaturi de situatie. Si cu personaj principal de genul "Erou Necunoscut". Quote
Guardian Essence Posted February 14, 2018 Author Posted February 14, 2018 (edited) Tocmai am terminat Afro Samurai, un anime scurt (5 episoade) e destul de sangeros, povestea cam scartaie dar vocea lui Samuel L Jackson face toti banii, acest anime nu este dublat in japoneza, doar in engleza. Urmeaza sa ma uit la filmele din seria Afro Samurai. Am deja in pc si 4 sezoane de fate/stay night insa ma uit la seriale obisnuite momentan. Voi cu ce seriale Anime mai cochetati? :) @Tempo Incercati sa nu mai faceti OFF-TOPIC cei care intrati pe topicul acesta, daca aveti de facut posturi go la sectiune de moduri si spuneti "gg"/"gj". Edited February 14, 2018 by Alliance Essence Quote
Recommended Posts