Jump to content

Recommended Posts

Posted

Attack on Titan ❤️

Death Note

Tokyo Ghoul ❤️

One Punch Man

Baki

Shaman King

No Hero Academia

Highschool DxD

Hunter x Hunter

No Game No Life

Fullmetal Alchemist

Naruto, Naruto Shippuden, Boruto

*Ordinea nu reprezinta un top / o ordine. Sunt puse Random

• 3 months later...
Posted

Recomand Great Teacher Onizuka, la cate anime-uri am vazut mai rar gasesc ceva sa-mi placa asa tare. Recomand primul episod dupa care seria Shonan Junai Gumi, e un prequel dar mai bine bagati primul episod din GTO prima data pentru o imagine mai clara asupra lui Onizuka. Anime de nota 12/10 cu un umor pe masura, nu lasati o animatie veche sa va sperie.

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted (edited)
On 7/18/2019 at 10:19 PM, Atheus395 said:

Prison Break.

Spoiler

476.png.8f60256310acc06959c3f74674ee96dd.png

Mema luata din Grand Blue, o comedie puternica de 12 episoade. 

In rest din sezoanele recente recomand Dr. Stone si Iruma-kun, in ultima vreme am revazut GTO, Detroit Metal City, Drifters si Grand Blue, le recomand pe toate.

Mai postati si voi aici la ce va mai uitati ca ma simt singur. :)))

Spoiler

Edited by Tempo.AIM
  • 2 months later...
Posted

Long time no see. Ei bine in ultima vreme am vazut o tona de anime (well, nu-s o tona pentru ca as fi vazut n episoade in 2 saptamani, sunt multe pentru ca de mult n-am mai postat ^^) 

Daca vreti fir narativ la explicatiile pe care le-am dat despre fiecare anime incepeti in jos in sus pentru ca dupa ce am dat paste la lista  mi-a fost lene sa dau scroll up sa incep ca omul, asa ca am inceput sa scriu de jos in sus. Dupa lista o sa scriu ceva ce o sa poata fi citit normal, acolo nu e nevoie de nici o oglinda sau de atentie speciala

Cam asta ar fi listuta de chestii care le-am mai vazut intre timp ( 1 an si ceva luni)

Sword Gai:The Animation- si asta tot pe netflix, animatie diferita, dar mi-a placut destul de foarte mult, obieccte blestemate din cultura japoneza mhm
Baki (Netflix) - netflix, csf n-am csf, merge, putin tras de par, animatie diferita fata de cea cu care sunt obisnuit, e bunicel
Death Parade - jocuri de noroc, o sa va placa, eu aud blues cand ma gandesc la el dar nu-mi amintesc daca e din anime:))
Sword Art Online:Alicization - E bun, e SAO, nu cred ca e nevoie de explicatie, btw sezonul 2 de la alicization e ONGOING cred ca e pe la ep 15-20, adica aproape gata
Hakuouki - anime exceptional, demoni lupte, shinsengumi (nu mai stiu cum se scrie), experimente, sabii, sange, eroi necunoscuti, sacrificii prietenie tot ce e mai frumos la japonezi
Hakuouki Hekketsuroku - asta e cu povestea dinaintea primului sezon, pot fi urmarite in orice ordine, recomand asta primul, nu mai tin minte daca ar fi mai logic asa,, eu ma uitam la sezonu asta si oftam dupa sezonu trecut deci nush ce impact are daca il vezi sezonul 2 inainte de sezonul 1
Mob Psycho 100 - ei bine in caz ca cineva avea nevoie de nota explicativa, mediumuri, spirite, exorcizari,, personaje misto, mie mi-a placut.
Mob Psycho 100 II - e bun si primul si al doilea sezon, genul de anime care n-are nevoie de note explicative pentru ca e cunoscut
UN-GO - detectivi si demoni,, ce poti dori mai mult, te cam plictiseste dar meh, ne descurcam cu materialul care-l avem
Inferno Cop - asta e o parodie, nush daca sa v-o recomand, e scurta, episoade mici,, fir narativ slab, animatie desenata cu stanga,, dar mai are cateva chestii amuzante (sau sunt eu bolnav, posibilitatea exista)
Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records - Aici parca e ceva prof plictisit la o academie magica, care e misterios deoarece pare ca nu e bun de nimic dar e respectat.
Young Black Jack - Un medic fara bani de facultate, un geniu in ceea ce face, multe elemente de razboi, si drame sociale, dar e buuuuun
Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyoubu Kyosuke  - asta e un anime genial, personaj op, sange peste tot, poveste interesanta, super puteri,, organizatii, e buuuuun
Rakudai Kishi no Cavalry - drama sociala, bla bla bla. sabii, super puteri, umpic de ecchi ^^', un anime bun, aa da, drama sociala nu e chiar prima chestie care-ti sare in ochi dar la un moment se duce si in directia aia.
Rokka no Yuusha - Asta e un anime diabolic, merita vizionat, dupa ce il vedeti o sa va dati seama de ce e diabolic si n-are treaba cu demonii, doar ca se joaca cu mintea celui care il vizioneaza, te tine in suspans tot timpul. Urmeaza si un sezon 2 de parca nu mi-ar fi ajuns suspansul din primul sezon:))
Black Cat - Iar cu asasini, incep sa observ un pattern in preferintele mele de anime (Asasini,drame sociale,, sange, ceva nu-i ok), asasin reformat, care e belea cand vrea, poveste interesanta, am varsat vreo 2 lacrimi undeva pe parcursul anime-ului, dar nu zic unde.
Hakata Tonkotsu Ramens - cu asasini dragii mei, cu asasini, sange, oameni asasinati, asasini forta, povesti interesante iar in lantul de crime si mistere mai e cate un meci de baseball
Prison School - Well despre asta nu pot spune prea multe, e un ecchi dubios, cu persoane S & M, cunoscatorii pot sa-l vada pe restul va las sa aveti o constiinta impacata, ca sa nu fie un moment in care sa primesc reclamatii "Essence de pe SAMP l-a recomandat, el e vinovat".
Black Clover - genul de anime care merita trecut langa seriile vechi, e practic ca un naruto etc reloaded, personaj principal cu vointa de fier, un rival care e talentat (genul lui sasuke), ambii sunt discriminati din cauza conditiei sociale, e forta dar cred ca e inca ongoing, e cu magie, demoni asa cum imi place mie:)) dar e luuuung are vreo 100+ episoade aparute.
DRAMAtical Murder - ei bine asta-i alt anime la care nu prea-mi amintesc ce se intampla, nu mai stiu cat e de bun, stiu ca e ceva tip de game, ca un fel de ordinal scale de la SAO, nu garantez pentru el pentru ca nu mai stiu cum a fost.
B:The Beginning - un anime bun, il gasiti si pe Netflix, nush ce sa zic de el neaparat a avut o poveste bunisoara si parca a avut si un final ok (scuze, dar scriu asta la un an dupa ce l-am vazut) e cu detectivi, super puteri, experimente, o sa va placa
Dansetsu no Yuusha no Densetsu- super puteri, discriminare sociala, a fost un anime pe care il recomand pentru fanii fantasy si lumi in care cei cu puteri extraordinare sunt discriminati (are si cv elemente asemanatoare cruciadelor crestine,, la modu omorati pe cine nu e ca voi, sper sa nu va ofensati)
Hinomaruzumou - sporturi, sumo, chestii de genu (desi nu sunt genul care se uita la anime uri sport, sau sumo in general, sau sport in general, mi s-a parut un anime genial cu o tona de povesti despre motivatia fiecarui personaj, bine aproximativ a fiecaruia)
Hunter X Hunter neterminat - super anime, super personaje il recomand din tot sufletul, are cam 150 episoade parca dar merita
Pupa - oribil, oribil,, oribil, oribil, nota 2 (l-am terminat doar pentru ca avea episoade scurte si toate erau compilate in 40 min pe yt, n-as fi rezistat sa dau next episode la tampenia asta)
Tate no Yuushano Nariagari- un fel de captivi in joc, dar defapt e o lume alternativa, e foarte bun, excludere sociala, sclavi, un erou underated, minciuni si conspiratii.
Akatsuki no Yona - Japonia imperiala, personaje op, poveste buna care ar trebui sa aiba o continuare, in rest un anime super super wow
Saijaku Muhai no Bahamut (Cred ca a fost bun)
Kurozuka- sange, vampiri, sange iar, violenta, miscari de rezistenta etc etc (neterminat dar cu potential)
Mahoutsukai no Yome- fantasy, magie, magicieni (neterminat dar cu mai mare potential ca precedentu:))

Voiam sa ma scuz in cazul in care am facut greseli gramaticale, sau mai grav sa gresesc numele unor anime dar daca le bagati in search-ul de la Google isi da el seama ce voiam eu sa spun si va prezinta raspunsul corect, daca mai exista careva care se intreaba unde ar putea vedea ei anime ca nu stiu cautati numele animeului urmat de  "rosub" in google si gasiti. In viitor (sper ca apropiat, maxim 3 ani) sa vad Dr.Stone, si restul anime-urilor ce au facut valuri in anul 2019. Cam asta a fost, la anu si la multi ani, sper sa revin in vreo 2 luni:)

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

In ultima vreme nu am mai vazut prea multe.

Am inceput seria Gundam, pana acum cel mai tare din ele mi se pare Iron Blooded Orphans (e pe netflix) un anime de nota 10 de la personaje la actiune si pana la animatie, recomand sa incepeti cu el, nu are legatura cu celelalte din seria Gundam iar animatia e foarte buna, comparata cu seriile mai vechi.

In prezent urmaresc Gundam Wing, pana acum mi se pare foarte bun, recomand daca puteti trece peste animatia veche.

Din cele terminate recent recomand Iruma-Kun, un shounen comic, vocea lui Sulivan e cea a lui Kazuma din seria Yakuza.

Filmul Code Geass mult asteptat pentru mine a fost doar meh, ma asteptam la mai mult.

O serie foarte buna vazuta in ultimele luni a fost NHK, o serie care sare de la comedie la disperare in unele cazuri foarte repede, daca te-ai plictisit de shounen-uri recomand aceasta serie.  

O comedie veche dar foarte tare asemanatoare cu GTO ar fi Crows, ambele serii le recomand, se gasesc pe yt.

In continuare insist cu GTO / Shonan Junai Gumi. Pentru mine seria e undeva in TOP 3.

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
On 7/16/2020 at 10:44 PM, maark said:

https://myanimelist.net/animelist/markphp

recomand de aici Code Geass si Another.

Ti-am trimis request, Code Geass e unul din preferatele mele. Foarte misto finalul in special.

Daca ai chef de un shounen mai vechi iti recomand Yu Yu Hakusho, multe personaje sunt bine construite.

Daca vrei sa mai schimbi genurile iti recomand GTO, daca nu suporti animatia veche alta comedie buna ar fi Grand Blue.

Daca ai o pasiune pentru genurile horror iti recomand Shiki, inclusiv privind tipul animatiei iti dai seama despre ce e vorba. Despre Mononoke e aceeasi poveste niste anime-uri pline de mister cu o grafica aparte.

Inca un anime care mi-a placut foarte mult ar fi Black Lagoon, povestea mi se pare destul de originala si diferenta dintre lumi e bine conturata.

Dintre alte serii cunoscute ti-as mai recomanda Mirai Nikki, si macar un ecchi acolo sa fie precum Highschool DxD. 

On 7/20/2020 at 3:27 AM, qlinn said:

TWD.

476.png

• Like 1
  • 1 year later...
  • 10 months later...
  • 1 month later...