Drago Cvd Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Cum fac sa-mi apara iar iconitele alea albe, am dat din greseala 'open with' ai am apasat pe o deaia la nimereala, si acum nu stiu cum sa o fac la loc si toate iconitele TXD imi apar asa, ma puteti ajuta va rog? http://imgur.com/a/W4cy4 Quote
vTuDoR Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 nu mai ai ce sa le faci, oricum nu te incurca cu nimic Quote
iiMrJaguar. Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Hm.. Incearca sa dai click dreapta pe una dintre ele si sa intri in Properties.Cateva randuri in jos de la numele fisierului sar putea sa iti arate cu ce program sa deschizi fisierul. Daca chiar te deranjeaza chestia aia, fa cum ti-am spus. Quote
Beanny Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 incearca sa instalezi fisierul original al acelei iconite iar apoi sa-i dai iarasi "open with" si sa le ai la fel + oricum, acest lucuru nu te incurca cu nimic, deoarece ele functioneaza fix la fel doar ca iconita este schimbata. Quote
Recommended Posts