DASAEV Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 (edited) Nickname: Dasaev Serverul pe care ai jucat?: RED De ce ai ales sa te retragi?: Sunt deja clasa a 11-a si vreau sa iau bacul. Pe SA:MP mi-am indeplninit scopul. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: N-o sa mai fie o reintoarece. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Ma las definitiv. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: 1. Kixu[] & DraKKe - De la tine am auzit prima oara de sa:mp. fratele meu sa:mp-ist, dar si in afara jocului. Cand iesim la alergat? 2. Starkh - Ne stim de putin timp, un om deosebit. E clar, mereu vom tine o stransa legatura, bro. Cand iti iei si tu codul pe care mi-l promiti? :)) 3. Aidin - Cel mai codat de pe comunitate. M-ai ajutat mult, best 89. Succes fratioru'. 4. Triker - M-ai ajutat, te-am ajutat. Tinem legatura pe fb arabul meu cu TP. 5. xNeacsu[] - Am mai avut conflicte, dar am ramas prieteni. 3/3 iti dau noob. 6. Roger - Liderul meu emblema. Am invatat multe de la tine. Esti un caracter deosebit. Ai tinut minte cat te-am ajutat cu mafia si m-ai ajutat si tu cu functia pe care am obtinut-o :)). Ne vedem prin Bucuresti 7. Claudiu[] - Mersi ca ai fost un prieten bun, mi-a placut implicarea ta cat si sprijinul acordat. Un mafiot extraordinar. Te pup si tinem legatura pe whapp. 8. Treshlsop - Lasa sa:mp-ul nob. Joci de 3 ani... Mai imi dai contul? :) Mersi ba pentru ajutor, stii de gluma si esti deosebit 9. Killer7 - Cel mai caterinca de pe server. Mai faci scandal pe /f ? :)) 10. Deni[] - Cea mai frumoasa ''samperita'' )). Vorbesc cu Roger si Range si iesim prin mall 11. Jay[] - Ne-am certat de cateva ori, dar am ramas prieteni. Esti ok, dar mai injura si tu staff-ul =)))))))))))))) 12. Tw1st - Nu mai trage asa, ca iar iti da omul meu 90 )))), te pup ba nob si ne auzim pe fb 13. Tre3fla - Cand vrei sa te bat aztecas-ule ( balcon ) ? Mersi pentru TW ba ) '' intra numai in el '' =)))))))) 14. .Alexx[] - Ne-am inteles ok cu amenzile alea ) bafta in RL 15. Range22 - abuseruu' '' Ba, sunt TW, i-am spus: asa faci?, '' mi-a dat spawn '' =)))))))))))))) 16. Razvan5 - Luam best contra ta cand eram Russian ) M-am lasat frate, veneam acum sa te ajut 17. Miichael - Mersi pentru sansa acordata, esti foarte ok si ai un caracter deosebit, succes in RL 18. Andrei. - Taximetristule, mai faci si tu TW?, glumesc, faci bine ceea ce faci. Un admin cu, care te poti intelege. 19. franklin[] - '' Vezi ca aplic acum cu un cont in fbi, accepta-ma '', '' imediat te accept '', esti exemplar si un lider de treaba. ''SERVUS''. 20. Andrew. - Mi-ai explicat mereu tot ce nu intelegeam. Un om cu caracter si un admin serios. 21. Ouxi - Un om de la care am invatat multe. Esti ok frate si un tip deosebit. 22. .Cosmin - Oho, nu am cuvinte. Esti foarte de treaba. Nu eu ti-am facut post-urile alea atunci ), bafta mane 23. Bock - succes cu mafia frate si bravo pentru notele la BAC ba 24. Vittoryo - Ia-ti tinta lui EzekeN, cu aia te-am terorizat pe la paint ) Saluta-l pe cristyle din partea mea 25. A.R.G.U.S $ Striker - Iti mai fac CMD-ul arab nab? )))) esti ok ba si ne auzim pe fb 26. K3nnTXXL - Lider de top, dar si un codat pe care-l fac cu tot cu codul lui, '' ce tinta ai baaa dasaeeev '' :))))))))))) 27. DrumN - '' Da-mi cont ca iti fac orele si vii la mine in Vagos '' ), lasa fratele ca ai venit tu pe la mine prin Italian, ms pentru ajutor (CMD) 28. Ionutz - '' Hai la mine Russian ca iti dau co '', m-am lasat mane, veneam sa te ajut 29. .Alecu - Ai venit dupa mine mereu, mersi pentru ajutor ba, succes in RL 30. Gennetick - Un mafiot '' cu peretii la vedere '', ne auzim pe fb ba 31. KRAWiUS - Mai intri pe cont la vreunul si mai injuri pe /f? ) 32. Awe. - Te-am crescut si ti-am dat sansa, nu ma asteptam sa incepi sa tragi asa, tine-o la fel, bafta 33. Prixor - Codatul meu, esti de treaba si te-am pus in semnatura ) Succes la mare 34. Make - Mai luam turf noi 2 contra la o mafie? :))) Bombardierule, ai codul in sange 35. DragoonGuards - Esti un om deosebit si de la care ai ce invata, mersi pentru ajutor si succes in RL mane 36. Dimitru - M-ai urmat peste tot din prima clipa. Cred ca ai banat vreo 6 conturi pe urma mea. Apreciez si iti urez succes 37. stefanutu69 - invata deagle noob :)) 38. MegaKing - Vrei sa vorbesc sa te ia TW sa iei iar 90? :)) Mersi pentru ajutor nob, codatul meu cu tot cu war montage 39. Kronick - Mersi pentru ajutor mane, mersi pentru invitatie si succes pe yellow acolo. 40. GaRRix.[] & frisCo - fratele meu, cel mai curvar om, te pup codatule, tinem legatura pe whapp Ai altceva de adaugat?: Imi pare rau daca am uitat pe cineva, dar doar cei de sus imi vin in minte pe moment, daca am uitat pe cineva, astept reply sau pm sau mesaj undeva, succes tuturor. Edited July 16, 2017 by St.Dasaev 1 Quote
TyG3R Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 (edited) Adio si succes cu bac-ul. Edited July 15, 2017 by TyG3R Quote
STARKH Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Bafta iubbb :wub: :wub: , tinem legatura pe wapp, o sa iau ala putinica rabdare, pana atunci mai sparg cativa cu filmatu' B) Quote
Dari Dariusz Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Bafta Dasaev, succes in continuare cu tot ce ai in minte. :wub: Poate o sa mai joci candva. ;) Te asteptam cu drag. Quote
Georgian Paduraru Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Să te cred? Succes in RL! Sper sa ne mai auzim. Quote
iAdryan Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 S-a mai dus o legenda :( :( :( pacat , succes cu tot ce iti propui fratele meu Dasaev . Mai tinem legatura pe wapp. :wub: Quote
AIM Range Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Multa bafta vtm, ai grija ce faci la bac, tinem legatura pe fb, poate iesim prin mall. Sa te tii de fotbal. Chiar daca am fost noi "rivali" pe turf, am ramas mereu frati. Succes. :* <3 Quote
.Franklin Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Servus! Succes in continuare si sa treci cu bine peste aceste examene care vor urma! Quote
xbistro Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Succes in continuare frate. Mult mult succes la BAC. Sa-l iei cu 10.99. <3 Quote
Vasi Balancan Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 (edited) Bafta Dasaev , ai fost un co-lider bun , succes la bac si in viata ! <3 Edited July 16, 2017 by BeleauaAK47 Quote
King K3nnTXXL Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 26. K3nnTXXL - Lider de top, dar si un codat pe care-l fac cu tot cu codul lui, '' ce tinta ai baaa dasaeeev '' :))))))))))) Ti-o dau. Eu joc curat mssss Succes in continuare mafiot aka lider banat. Quote
Jermen245 Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 (edited) Bafta mafeotule, sper sa iei bac-ul cu 10, succes ! Mafeot cu digal in sanje ! Edited July 16, 2017 by Jermen245 Quote
Alex.Enc Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Salut frate, ne-am mai certat noi,dar nu am ramas dusmani, ai fost un om deosebit si iti urez multa bafta cu bacul, mai am si eu 3 ani, tocmai ce am intrat in clasa a9-a. Salut DaSaEv, SUCCCES! Quote
xMaryus Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Mai uitat pe mine ! :) Succes in tot ce faci Dasa! A da.... sa iei bacul cu 10 ;) Quote
Recommended Posts