Jump to content

Recommended Posts

Posted

E cam simplist, poti face de ex: cand opreste la un checkpoint sa coboare un actor din tren si sa mearga putin inainte sau din contra, sa urce un actor, random.

Posted

Mno. Apreciez ca ma apreciezi. 

Adica? 

Ai luat si ce ti-am zis eu (si nu numai) sa faci altcv dif de bugged. Bravo!

Apropo, daca tot e job sa fie coliziuni, sa nu se loveasca...si mai ales daca-s mai multi la job sa nu intre in ei...si daca sunt oameni prin oras la fel.

alte propuneri:

- restrictie /work cu wanted; iti dai seama...tramv nu va exploda daca x,y,z au w6 sa zicem....x fuge cu el, pd trage..dar degeaba. 

Posted

Mno. Apreciez ca ma apreciezi. 

Adica? 

Ai luat si ce ti-am zis eu (si nu numai) sa faci altcv dif de bugged. Bravo!

Apropo, daca tot e job sa fie coliziuni, sa nu se loveasca...si mai ales daca-s mai multi la job sa nu intre in ei...si daca sunt oameni prin oras la fel.

alte propuneri:

- restrictie /work cu wanted; iti dai seama...tramv nu va exploda daca x,y,z au w6 sa zicem....x fuge cu el, pd trage..dar degeaba. 

La tram-uri sunt deja dezactivate coliziunile, e ceva automat din samp sau ceva, cred. 

Cand o sa ajung la sistemul de wanted o sa fac si restrictii :)).

Ms.

• 3 months later...
Posted (edited)

Foarte frumos, asteptam si alte update-uri cat mai interesante.

Edited by Michaels Retired
Posted

Salut, Zooky.! Am cateva propuneri pentru tine:

- Incearca sa indepartezi putin checkpoint-urile, gen, unde e primul checkpoint (in fata garii din SF) sa ramana acolo insa al 2 lea sa fie in locul celui de-al 3 lea, nu stiu daca ma intelegi, incerc sa-ti explic: Sa fie mai indepartate checkpointurile.

- Suma pentru fiecare checkpoint sa fie de aproximativ 10,000$ la skill 1, 20,000$ la skill 2, 30,000$ la skill 3, 40,000$ la skill 4, 60,000$ la skill 5 si 70,000$ la skill 6, sunt destul de mari sumele insa si economia pe server pare cam maricica. La skill 1 sa iti poata da 11.253$, nu neaparat 10,000$, la fel si la skill 2+.

- Sinele de tramvai sa fie conectate cu sinele de tren, sa poti ajunge in orasul Los Santos - Las Venturas, nu doar in San Fierro pentru ca ar fi monoton sa vedem exact acelasi lucru de fiecare data, asa mai exploram mapa mai mult.

**Jobul este ok, asteptam implementarea acestuia la viitorul update!**

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Pare super, dar atunci cand iei fail sa nu te respawneze la /getjob, ci in in locul unde ai luat fail. Oricum cred ca s-a renuntat la idee.

Posted

a

Deoarece ducem lipsa de update-uri, orice update e bine primit.

Speram sa se adauge cat mai curand.

dv

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp