SereK Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Cum maresc restrictia la masinile factiuni. Adica cand un player sa de-a f sa nu mai faca bugu ala la 10 unitati poate intra in masina. Sa maresc unitatiele adica metri la restrictia masinilor. Quote
SereK Posted July 20, 2017 Author Posted July 20, 2017 Ba da am dar nustiu cum..deci sa intelegi: Eu pot da f la o masina la 6 unitati (metri) si vreau sa maresc textul de restrictie la 10 unitati (metri) daca dau enter la o distanta de 7-8 metri pot sa iau masiba de factiune. Quote
DraQ3U Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Ba da am dar nustiu cum..deci sa intelegi: Eu pot da f la o masina la 6 unitati (metri) si vreau sa maresc textul de restrictie la 10 unitati (metri) daca dau enter la o distanta de 7-8 metri pot sa iau masiba de factiune. Pe tine te intereseaza cum maresti distanta aceea sau ai un bug cand dai f la o masina a factiuni lspd de la 7-8 metri si te baga in masina dar tu nu esti in lspd? Quote
SereK Posted July 20, 2017 Author Posted July 20, 2017 Pe tine te intereseaza cum maresti distanta aceea sau ai un bug cand dai f la o masina a factiuni lspd de la 7-8 metri si te baga in masina dar tu nu esti in lspd? Pai ma baga in masina cand dau f la 7-8 metri..Nu stiu exact daca este bug. Dar daca maresc unitatile acelea de restrictie sa nu mai pot da f la 7-8 metri si sa pot intra in masina.. Daca intelegi. Quote
Zooky. Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Aa, tu te referi la IsPlayerInRangeOfVehicle sau IsPlayerInRangeOfPoint. Verifica funcitile astea la callback-ul OnPlayerKeyStateChange sau OnPlayerEnterVehicle. Quote
REGEE Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Nu poti face asta asa usor, trebuie sa modifici foarte multe chestii. Quote
SereK Posted July 20, 2017 Author Posted July 20, 2017 (edited) Aa, tu te referi la IsPlayerInRangeOfVehicle sau IsPlayerInRangeOfPoint. Verifica funcitile astea la callback-ul OnPlayerKeyStateChange sau OnPlayerEnterVehicle. Am doar functia OnPlayerKeyStateChange in gamemode. Edited July 20, 2017 by SereK. Quote
L0K3D. Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Am doar functia OnPlayerKeyStateChange in gamemode. Nu e o functie, e un callback si poti adauga tu celelalte callback-uri de care ai nevoie. Quote
Recommended Posts