Nak Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 (edited) Salut peștorilor, shakalul vostru a revenit cu niște moduri galbene. Poză cu cu modurile - Link descărcare - click BONUS https://www.youtube.com/watch?v=fNR3O7OsePM ©NakREALSILENT ©keepsanuSILENT ©ShawyHristian 22.06.2017 Dacă vă place/nu vă place lăsați un comentariu. Aș aprecia enorm de mult dacă ați da un +1. Edited July 22, 2017 by NakREAL 3
Detectiv Undercover Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Ce e asa de greu, recolorezi o tinta o faci galbena, pui un chrome galben pe arme si iconitele le faci pe un site :|
Nak Posted July 22, 2017 Author Posted July 22, 2017 Ce e asa de greu, recolorezi o tinta o faci galbena, pui un chrome galben pe arme si iconitele le faci pe un site :| pai nu e nimic greu
ZACKRLT Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 foarte tari modurile -iconiţele recolorate pe galben de la modul pack-ul ăla albastru de l-ai postat şi era primit de la noi ( ăştia de pe ts ) -font-ul naşpa -chrome-ul galben de la mod pack-ul postat de ragnar -ţinta lui keepsanu, recolorata pe galben.. jalnic..
Nak Posted July 22, 2017 Author Posted July 22, 2017 foarte tari modurile -iconiţele recolorate pe galben de la modul pack-ul ăla albastru de l-ai postat şi era primit de la noi ( ăştia de pe ts ) -font-ul naşpa -chrome-ul galben de la mod pack-ul postat de ragnar -ţinta lui keepsanu, recolorata pe galben.. jalnic.. ma doare undeva de ce zici tu aici, chiar nu ma intereseaza. doar am editat putin tinta si skin-ul, atata tot, am zis sa le bag pe forum sa le ia cine doreste, pe mine nu ma fac niste moduri
ZACKRLT Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 ma doare undeva de ce zici tu aici, chiar nu ma intereseaza. doar am editat putin tinta si skin-ul, atata tot, am zis sa le bag pe forum sa le ia cine doreste, pe mine nu ma fac niste moduri moduri naşpa, n-ai nimic original în tine + un caracter de 2 lei..
Nak Posted July 22, 2017 Author Posted July 22, 2017 moduri naşpa, n-ai nimic original în tine + un caracter de 2 lei.. parca erau modurile alea speciale pentru 36 turfs, acum sunt naspa? caracter de 2 ca ce? ca tu esti prieten doar pentru turfuri si te dai prieten cu toti ca sa stea in mafia ta?
ZACKRLT Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 parca erau modurile alea speciale pentru 36 turfs, acum sunt naspa? caracter de 2 ca ce? ca tu esti prieten doar pentru turfuri si te dai prieten cu toti ca sa stea in mafia ta? a fost o farsă aia cu 36 turfs şi îmi place să-mi bat joc de oamenii cu 2 feţe...
Sideway.ATENTAT Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 foarte tari modurile -iconiţele recolorate pe galben de la modul pack-ul ăla albastru de l-ai postat şi era primit de la noi ( ăştia de pe ts ) -font-ul naşpa -chrome-ul galben de la mod pack-ul postat de ragnar -ţinta lui keepsanu, recolorata pe galben.. jalnic.. de fapt iconitele is ale mele
Nak Posted July 22, 2017 Author Posted July 22, 2017 a fost o farsă aia cu 36 turfs şi îmi place să-mi bat joc de oamenii cu 2 feţe... a fost o farsa? =))))))))) nu stiu cine are 2 fete...
Recommended Posts