Vlad Husman Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 (edited) Nickname: JUSTINLAW Serverul pe care ai jucat?: green, blue, orange oleaca si oleaca red De ce ai ales sa te retragi?: Nu se mai merita. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nu stiu, probabil niste schimbari foarte mari in staff, cu update-uri si altele. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Da, un staff corect. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Au fost prea multi, o sa-i zic pe cei mai importanti:1. Ryan - mersi pentru tot2. iLakee - un prieten adevarat, mereu pe zona ;)3. Nothing - fara tine nu eram helper4. KreeN - baiatu din flamanzi, un nab5. Hipsta - ms pt tot iubi6. KugneT - un pr bun, ms pentru toate7. iBlasT - un codat mic8. Black.Diamond - un baiat super ok9. PiCi - mersi pentru clan, pt ca ai avut incredere, pt tot10. aqua - un fost lider super ok, un admin super11. mihail - botosani power <312. again - un pr fals13. havok - baiat super de treaba14. cliche - un taximetrist bun15. elias, ipwned, str33s - fratzioritot clanul aim, toti baietii grei care au fost in el, toti cei care au ramas, toti cei care v-ati dus mai departe Ai altceva de adaugat?: lasati-va frt, nu e ok ce se intampla, prea multe favorizari. daca am uitat pe cnv sa ziceti Edited July 28, 2017 by JUSTINLAW Quote
Vlad Husman Posted July 28, 2017 Author Posted July 28, 2017 cam târziu am zis ca poate se schimba ceva, dar pacat bafta. bft Quote
GabrielShaarawy Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 Bafta bai, ne-am mai ciondanit noi dar pacat ca te lasi .... Quote
Morpheus. Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 n am nmc cu tine, baftă, ai dreptate în ce zici, dar tu cereai psf sau ce să vorbești cu admini să propună pe alții la helper.. Quote
Recommended Posts