Popular Post Dragosh- Posted August 13, 2013 Popular Post Posted August 13, 2013 Modul este pentru: Toate modelele Înlocuieşte în joc: Modelele de masini , arme , caractere ..Imagini: Nu trebuie este cel original stiti cu totii cum arata Link download: http://www.4shared.c...Hni2l/gta3.htmlCum se instalează?: Simplu , inlocuiti gta3.img din folderul dvs. mai exact din models cu cel originalAlte precizări?: Acest fisier va ajuta atunci cand puneti un mod gresit si va stricati gta-ul , e mult mai accesibil decat sa reinstalezi jocul 85
TroubleMaker Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Foarte folositor, am si eu unu in pc, cand bag prea multe moduri inlocuiesc si scap de lag, desync de la moduri.
NCT Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Foarte folositor, am si eu unu in pc, cand bag prea multe moduri inlocuiesc si scap de lag, desync de la moduri.
MARIO123456 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Modul este pentru: Toate modelele Înlocuieşte în joc: Modelele de masini , arme , caractere .. Imagini: Nu trebuie este cel original stiti cu totii cum arata Link download: http://www.4shared.c...Hni2l/gta3.html Cum se instalează?: Simplu , inlocuiti gta3.img din folderul dvs. mai exact din models cu cel original Alte precizări?: Acest fisier va ajuta atunci cand puneti un mod gresit si va stricati gta-ul , e mult mai accesibil decat sa reinstalezi jocul Votul meu de azi ti-a fost oferit tie 2
Trebor. Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Unde ai fost aseara cand cautam gta3.img original si nu-l gaseam ?X( HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO oricum merci , am adaugat topicul la favorite si de acum in colo decat dau click , merci 1
DanMatache Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 (edited) frate 30 min asteptat dar merita foarte folositor topicul ai +1 de la mn Edited September 14, 2013 by danutzuu
DarkNightCrazy Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Bravo pentru postare,este folositor!
Shakur Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Foarte folositor, daca ai incarcat samp cu moduri si vrei sa le scoti doar inlocuiesti acest fisier.
Tcc Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Foarte folositor, am si eu unu in pc, cand bag prea multe moduri inlocuiesc si scap de lag, desync de la moduri. Idem.
StyKI97 Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Folositor! Dar iti dau o idee numai copia, tu ai copiat'o dupa alta comunitate ****** frumos oricum +1.
SoMuchGREEN Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Modul este pentru: Toate modelele Înlocuieşte în joc: Modelele de masini , arme , caractere .. Imagini: Nu trebuie este cel original stiti cu totii cum arata Link download: http://www.4shared.c...Hni2l/gta3.html Cum se instalează?: Simplu , inlocuiti gta3.img din folderul dvs. mai exact din models cu cel original Alte precizări?: Acest fisier va ajuta atunci cand puneti un mod gresit si va stricati gta-ul , e mult mai accesibil decat sa reinstalezi jocul Nu inteleg care-i faza. Ai luat ceva de pe net si l-ai postat aici? Daca scriu gta 3 img pe Google gasesc ceea ce mi-ai dat si tu. Unde e munca depusa de tine? Cei care nu gaseau un gta 3 img - ati cautat macar pe Google? :-?
Recommended Posts