Jump to content

Recommended Posts

Posted

Modul  este pentru: Toate modelele 

Înlocuieşte în joc: Modelele de masini , arme , caractere ..

Imagini: Nu trebuie este cel original stiti cu totii cum arata 

Link download: http://www.4shared.c...Hni2l/gta3.html

Cum se instalează?: Simplu , inlocuiti gta3.img din folderul dvs. mai exact din models cu cel original

Alte precizări?: Acest fisier va ajuta atunci cand puneti un mod gresit si va stricati gta-ul , e mult mai accesibil decat sa reinstalezi jocul 4.gif 

Votul meu de azi ti-a fost oferit tie

• Upvote 2
Posted

Unde ai fost aseara cand cautam gta3.img original si nu-l gaseam ?X( HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO oricum merci , am adaugat topicul la favorite si de acum in colo decat dau click , merci

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Foarte folositor, am si eu unu in pc, cand bag prea multe moduri inlocuiesc si scap de lag, desync de la moduri.

Idem.

• 7 months later...
  • 3 months later...
Posted

Modul  este pentru: Toate modelele 

Înlocuieşte în joc: Modelele de masini , arme , caractere ..

Imagini: Nu trebuie este cel original stiti cu totii cum arata 

Link download: http://www.4shared.c...Hni2l/gta3.html

Cum se instalează?: Simplu , inlocuiti gta3.img din folderul dvs. mai exact din models cu cel original

Alte precizări?: Acest fisier va ajuta atunci cand puneti un mod gresit si va stricati gta-ul , e mult mai accesibil decat sa reinstalezi jocul 4.gif 

Nu inteleg care-i faza. Ai luat ceva de pe net si l-ai postat aici? Daca scriu gta 3 img pe Google gasesc ceea ce mi-ai dat si tu. Unde e munca depusa de tine? Cei care nu gaseau un gta 3 img - ati cautat macar pe Google? :-?

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp