Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

*Țin să precizez că aceste moduri nu sunt create de mine, doar le-am combinat între ele.*

*Țin să precizez că modurile au "mousefixîncorporat in gtasa.exe."

--> Un UP nu ar strica! <--

Am făcut o mică prezentare: 

(!) Cum instalăm modurile?

=> Armele:
        1. Pentru 
început avem nevoie de programul "Spark" pe care  îl descărcăm de aici.

2. După ce l-am instalat, îl deschidem și apăsăm pe butonul 1JwZAPM.jpg -> zfJXEKx.jpg și selectăm aG0Ohkh.jpg din folderul GBkj7o5.jpg care se alfă  în folderul principal al jocului.

3. Dezarhivăm arhiva cu efectele.

4. Selectăm opțiunea l1oY73F.jpg -> 09QvA2w.jpg și selectăm fișierele din folderul pe care l-am dezarhivat, după care apăsăm pe 1JwZAPM.jpg -> OXbdhcz.jpg și modul de arme a fost adăugat.

=> Efectele:

1. După ce am descărcat arhiva cu modul de efecte, extragem fișierele în GBkj7o5.jpg ce se află în folderul principal al jocului, iar modul de efecte a fost adăugat.

=> Fontul:

1. După ce am descărcat arhiva cu modul de font, extragem fișierele în GBkj7o5.jpg ce se află în folderul principal al jocului, iar fontul a fost adăugat.

=> Gta3.img:

1. După ce am descărcat arhiva cu gta3.img-ul, extragem fișierul în GBkj7o5.jpg ce se află în folderul principal al jocului, iar gta3.img-ul a fost adăugat.

=> Sampgui & mouse:

1. După ce am descărcat arhiva cu sampgui și mouse , extragem fișierele în folderul principal al jocului, iar modul pentru sampgui și mouse a fost adăugat.

=> Sunete:

1. După ce am descărcat arhiva cu modul de sunete, extragem fișierele în CDWjvQl.png -> sCmCSwL.png, iar modul de sunete a fost adăugat.

=> Timecyc:

1. Mergem în folderul LgseoqT.png și ștergem fișierul Xj72TAa.jpg.

2. După ce am șters fișierul respectiv, extragem fișierele ce se află în arhiva pe care am descărcat-o în folderul LgseoqT.png ce se află în folderul principal al jocului.  

3. Fișierul AzMGt5a.jpg îl extragem in folderul principal al jocului, iar modul de timecyc a fost adăugat.

Edited by Sian
  • Upvote 4
Posted (edited)

asa, inainte de ban..

Ce ban? Daca te referi la Orange, nu eu am jucat ci altcineva. Nu mi-as da crash niciodata, nu am de ce.

Edited by Sian
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp