Stefan Morar Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Aveti idee de ce atunci cand folosesc un ENB cand intru in samp ecranul se face complet negru? (P.S am win 10 si pc decent). Cine ma ajuta, are 88kk pe blue! Quote
BeyondInfinity Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Probabil este din cauza ENB-ului.Incearca sa instalezi ENB pe o versiune clean de gta sa, fara alte moduri instalate.Daca nu merge incearca mai multe versiuni de ENB pe diferite copii ale gta-ului.Si faza e ca ENB nu prea suporta SA:MP , deci va trebuii sa gasesti o versiune de ENB fara prea multe efecte gen blur,VSync, FXAA, MSAA, SSAA, TXAA, Ambient Occlusion foarte mari.Iti recomand un ENB low-end PC pentru SA:MP.Din pacate mai mult ajutor nu prea am cum sa-ti dau, cel putin verisuni de ENB bune nu mai stiu pentru ca ultima data cand am jucat cu ENB a fost acum 4-5 ani.Si apropo incearca sa te joci cu rezolutiile astfel incat ar putea sa mearga, si vezi ca in folderul cu gta sa unde ai instalat ENB, s-ar putea sa ai un txt numit enbseries.txt deschide-l si daca acolo gasesti usePaletteTexture=1 schimba valoarea in 0.Sper ca te-am putut ajuta. Quote
Kempell Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Incearca sa instalezi alt ENB, deoarece sunt ENB facute cu #####, care nu merg pe toate pc-urile. Quote
Recommended Posts