Haword07 Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 În mare parte Open Software Broadcaster deține locul 1 pentru streaming / videoclipuri gaming. Quote
SNiKE Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Daca ai un pc ceva mai slabut iti recomand bandicam sau fraps dar daca ai un pc bun iti recomand OBS daca stii sa iti faci setarile bune pentru pc-ul tau. Quote
Jaskier Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 eu filmez cu cel de la nVidia pentru că am placă video de la ei. ți aș recomanda action mirillis. Quote
Kegan Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 Salutare tuturor, Chiar dacă nu mai este foarte actual acest topic, mi se pare util să aducem la lumină mai multe programe cu ajutorul cărora putem filma în joc. Eu am căutat câteva zile un soft de genul, tocmai pentru că nu mi-a plăcut prea mult FRAPS-ul (ceva nu s-a pupat cu viewer-ul meu). Am găsit și recomand un soft numit Captura. Acesta filmează și face screenshot-uri prin taste presetate de tine și le salvează automat într-un folder pe care tot tu îl alegi. Mai mult, este complet gratuit. Cu stimă, Kegan Quote
Leno Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 OBS Studio, recomand. Alternative ar fi Fraps sau Bandicam. Quote
Jaskier Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Dacă ai placă de la nvidia poți folosii shadowplay. Dacă nu... bandicam Quote
Recommended Posts