Blasen Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Informatii legate de SA:MP: Nickname: Blasen Level: 50 Ore jucate: 1831 Poza cu invitatia: Click aici! Profilul de pe panel (link): Click aici! Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): Click aici! Cateva realizari pe server/ forum: Admin 1, Co-Lider paramedic, Rank 5 (FBI, Paramedic), Rank 4 (actual) LSPD. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: League of Legends De ce vrei sa intri in clan: Deoarece vreau sa socalizez cu cei din clan pe /c. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: N-am mai facut parte din acesc clan. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: IosifStalin, Alecs, Godven, etc. Planuri de viitor pe server?: Recuperarea functiei de admin. Informatii legate de viata reala: Prenume: George Varsta reala: Am 15 ani. Descrie-te in cateva cuvinte: Simtul meu critic imi da mari batai de cap. Cei care ma cunoscu stiu cum sunt de fapt. Tacut atunci cînd se duc discutii aprinse, pentru a-mi face propriile concluzii, ordonat indiferent de situatie, punctual indiferent de caz. Ce seriale urmaresti?: In momentul actual nu mai urmaresc seriale.
kLs123 Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Ai fii fost tu admin dar ai un FH foarte urat si LP plin de banuri. Cred ca e si cont vandut asa ca nu meriti sa fii in acest clan.
Hoodlumr Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 (edited) FH urat. Prea de multe sanctiuni. Edited August 2, 2017 by Hoodlumr
PlayFuN. Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Ai fii fost tu admin dar ai un FH foarte urat si LP plin de banuri. Cred ca e si cont vandut asa ca nu meriti sa fii in acest clan.
andradaandry Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Ai fii fost tu admin dar ai un FH foarte urat si LP plin de banuri. Cred ca e si cont vandut asa ca nu meriti sa fii in acest clan.
Recommended Posts