Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nickname:CiMiciaNcA

Level:30.

Ore jucate:824.

Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/znWMp

Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'):http://imgur.com/a/znWMp e cam naspa dar sunt sanctiuni de la inceputul activitatii mele pe acest server.

Cateva realizari pe server/ forum: Rank 5 taxi si the rifa alte realizari mai mari nu cred ca am.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Niciunul, pe calculator ma joc doar SA:MP.

De ce vrei sa intri in clan:Pentru ca mi se pare unul dintre cele mai respectate clanuri de pe acest server, cu membrii cu fh bun si de treaba si sa ajungem cel mai mare clan de pe green.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?:La inceput am facut parte din clanuri mici cum ar fi [XD] TeR. sau [AIR] clanuri mai mari au fost : [M] dar am iesit ca eram doar 2-3 on, [AIM] dar nu era activitate pe chat si [L] dar iesisera toti din clan.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Nu prea ii cunosc, ma intelegeam cu mr.marijuana, ma inteleg cu serban, itzdrak3 si am fost prieten cu mtdgg.

Planuri de viitor pe server?:Sa ajung lider la o mafie.

Informatii legate de viata reala:

Prenume:Robert.

Varsta reala:14 ani.

Descrie-te in cateva cuvinte:Sunt un baiat simplu, cu simtul umorului, am ochii caprui si inaltimea de 1,84 m, hobby-ul meu este fotbalul si as putea sa vorbesc despre acest sport ore in sir, in timpul liber imi place sa ies afara cu prietenii sau sa ma joc pe calculator.

Ce seriale urmaresti?:Nu urmaresc seriale.

Posted

h5otrkq.png Nu ai poza cu invitatia, FH-u e urat, nici sa faci o aplicatie nu stii, nu avem nevoie de asa membrii in clan.

Posted

h5otrkq.png Nu ai poza cu invitatia, FH-u e urat, nici sa faci o aplicatie nu stii, nu avem nevoie de asa membrii in clan.

Posted

=

Posted

h5otrkq.pngNu ai poză cu invitația, ai un FH foarte urât, lp dezastruos, îmi pare rău, poate data viitoare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp