Yoda Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Nickname: Yoda. Serverul pe care ai jucat?: Red.BuGGed: 'http://redpanel.bugged.ro/profile/Yoda.'si Yellow.BuGGed: 'http://yellowpanel.bugged.ro/profile/Yoda.'. De ce ai ales sa te retragi?: Nu mai e farmecul de alta data. Acum serverele abea ating 400 playeri pe zi, totul a devenit prea monoton: intri in factiune, faci raport eventual job si atat. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: O reinprospatare a sistemelor, un upgrade care sa schimbe radical gamemode-ul si sa te faca sa joci din placere nu de frica ca iesi pe raport incomplet. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu, joc SA:MP din 2014 iar pe BuGGed joc din 2015, cred ca mi-au ajuns 3 ani si ar fi momentul sa fac loc altor activitati care conteaza mai mult in viata. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Octavian101, Maximovici(Mersi),AngelOfDeath, Wender, Steffy, AlecMason, K3nnTXXL, RobinAlex, M12WTF, Florin, KuweiT, TheNiGGlet, Mike[], Treflaa (o sa pice negru frt), Viorel94sv (Mi-ar fi placut sa fac parte din departamentul tau), Mihai. (ai grija de burtosi), Nate.(Mersi ca m-ai ajutat cu testerul pe red si ca m-ai acceptat la tine in Hitman pe Yellow), .Andrei. (Succes cu adminul AndreiNr2), Kronick (Multumesc ca ai avut incredere in mine si ca m-ai iertat cand am mai gresit) si multi altii care m-au ajutat in parcursul meu pe acest server Ai altceva de adaugat?: Aveti grija de voi ce faceti, luati decizii calculate si nu va lasati influentati de alte persoane. P.S:Cei care nu au fost trecuti in pomelnic astept PM. 2 Quote
Yoda Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 pa Bafta Jmeqere. Ai grija de Seby poate ia lider inainte ta xD Bafta mane. :( Mersi frate, imi pare rau ca nu am avut timp sa ne cunoastem mai bine. Succes! La inceput te-am crezut arogant, apoi am descoperit adevarata ta fata. Multumesc, succes si tie in continuare. Quote
Yoda Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Mult succes, Dragoș! :( Mersi Steffy. Poate o sa mai jucam CS:GO. Quote
Yoda Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 (edited) Mersi. Edited August 3, 2017 by King.Yoda.-RETIRED Quote
Yoda Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Baftă Yuda Ms frt K3nnt. A grija cu lideru. BFT Ms artistule. Bft cu photoshop-ul. Bafta in continuare. Mersi. Bafta man. :) Mersi, la fel. Bafta Spor. papa :wub: Pa iubitule. Bafta! Bafta Otov, am uitat sa te trec si pe tine :d Quote
semti Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Multa bafta mai departe omule, numa` bine si sa auzim numa` de bine, sanatate ! Quote
Yoda Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Multa bafta mai departe omule, numa` bine si sa auzim numa` de bine, sanatate ! Multumesc, la fel iti doresc si tie si tuturor jucatorilor de SA:MP. la revedere :( Bafta Quote
Yoda Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Succes man, poate vei revenii pe red :P Poate Quote
Recommended Posts