TrefLaa Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Sincer de fiecare dată când aflu că se lasă câte un prieten sau câte o persoana cu care m-am ințeles foarte bine de-a lungul timpului, îmi pare rău. :( Succes în tot ceea ce îți dorești să faci, să realizezi în viața reala. Quote
Yoda Posted August 5, 2017 Author Posted August 5, 2017 (edited) Sincer de fiecare dată când aflu că se lasă câte un prieten sau câte o persoana cu care m-am ințeles foarte bine de-a lungul timpului, îmi pare rău. :( Succes în tot ceea ce îți dorești să faci, să realizezi în viața reala. Mersi Treflaa, o sa mai tinem legatura. Mult succes si tie cu liderul. Edited August 5, 2017 by King.Yoda.-RETIRED Quote
Yoda Posted August 6, 2017 Author Posted August 6, 2017 Succes Mersi. Baftă! Bafta si tie Dead. Poate vom mai avea ocazia sa vorbim. Quote
Yoda Posted August 8, 2017 Author Posted August 8, 2017 Succes ! Mersi, la fel. Baftă bă... Cn îmi mai spune Ghindă...? Iti mai dau PM din cand in cand ca sa nu uiti :D Quote
WendeR Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) MULT SUCCES FRATIOARE IN VIATA REALA !!!!! MI-A FACUT O PLACERE SA JOC CU TINE SI SA TE CUNOSC. :D P.S : ITI MULTUMESC PENTRU TOATE SFATURILE PE CARE MI LE-AI DAT SI CA M-AI AJUTAT MEREU LA NEVOIE IMPREUNA CU OCTAVIAN SI CRISTI. Edited August 10, 2017 by WendeR Quote
Yoda Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 MULT SUCCES FRATIOARE IN VIATA REALA !!!!! MI-A FACUT O PLACERE SA JOC CU TINE SI SA TE CUNOSC. :D P.S : ITI MULTUMESC PENTRU TOATE SFATURILE PE CARE MI LE-AI DAT SI CA M-AI AJUTAT MEREU LA NEVOIE IMPREUNA CU OCTAVIAN SI CRISTI. Mersi Wendar. Quote
Recommended Posts