Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Iulyan23 - Rank 5 News Reporters 350 zile, Tester

Recommended Posts

Posted

Nickname:Iulyan23.

Level:29.

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?Nu.

Ore jucate:720.

Poza cu invitatia:http://imgur.com/1q2vkbZ

Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/Iulyan23

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):http://imgur.com/N5jS4m9

Cateva realizari pe server/ forum:Rank 5 de doua ori in News Reporters, 150 si 200 zile.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:GTA 4 si ETS 2.

De ce vrei sa intri in clan:Deoarece este un clan respectat cu renume si deoarece vreau sa imi fac prieteni noi.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?[FTW], AIM, .Si

Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?Seraphim Family, l-am parasit deoarece m-am lasat o perioada de SA:MP.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Da.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Shadey, Unique, Deliric.

Care sunt planurile tale pe viitor?Nu am planuri de viitor, traiesc prezentul.

Informatii legate de viata reala:

Prenume:Iulian.

Varsta reala:18 ani.

Nationalitate:Romana.

Descrie-te in minim 15 cuvinte:Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, nu imi plac oamenii care ma mint, sunt ambitios, glumet si dornic de a cunoaste oameni noi.

Ce gen de muzica asculti?Aproape toate genurile.

Ce pasiuni ai?Fotbal si tenis.

Posted

ytNmALu.pngFH foarte frumos, acele 350 de zile in NR, la fel. Baiat de treaba cu un comportament exemplar!

Sa zicem ca-ti acord o sansa, totusi, acel warn nu e ok.

Posted

dbiG04c.pngApreciez zilele acumulate de tine in News Reporters, insa mai ai putin de lucrat la ore iar mai presus, acel warn nu arata deloc bine.

Posted

dbiG04c.pngApreciez zilele acumulate de tine in News Reporters, insa mai ai putin de lucrat la ore iar mai presus, acel warn nu arata deloc bine.

Posted

ytNmALu.pngFH foarte frumos, acele 350 de zile in NR, la fel. Baiat de treaba cu un comportament exemplar!

Sa zicem ca-ti acord o sansa, totusi, acel warn nu e ok.

Posted

Posted

Posted

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp