marioK7 Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 2 hours ago, sebitzul16 said: Nickname pe server:SebiNumarul de zile avut in factiune: 102De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Fiindca sunt activ si imi fac treaba.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:DestulAlte precizari:Multumesc Cerere acceptata! Quote
Lamba Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 (edited) Nickname pe server:lambaNumarul de zile avut in factiune: 197De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Fiindca sunt activ si am o vechime mare in factiuneCat mai ai de gand sa stai in factiune?:Destul de multAlte precizari:Multumesc Edited August 19, 2018 by Lamba Quote
marioK7 Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Just now, Lamba said: Nickname pe server:lambaNumarul de zile avut in factiune: 197De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Fiindca sunt activ si imi fac treaba.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:DestulAlte precizari:Multumesc Cerere acceptata, testere! Quote
Mihai Viorel Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Nickname pe server: Krayn[]Numarul de zile avut in factiune: 50De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru activitatea mea, respectul fata de membrii si sufletul pe care il pun in ceea ce fac.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: 200 zile +Alte precizari: - Quote
Tibi Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 On 9/1/2018 at 6:58 PM, Mihai Viorel said: Nickname pe server: Krayn[]Numarul de zile avut in factiune: 50De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru activitatea mea, respectul fata de membrii si sufletul pe care il pun in ceea ce fac.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: 200 zile +Alte precizari: - Ai primit. Quote
Florin2001. Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Nickname pe server:DeexNumarul de zile avut in factiune:50De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Zilele avute si activitatea depusa in aceasta factiuneCat mai ai de gand sa stai in factiune?:Cat mai mult.Alte precizari:Multumesc! Quote
Deamoncomand Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 On 9/11/2018 at 8:35 PM, Florin2001. said: Nickname pe server:DeexNumarul de zile avut in factiune:50De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Zilele avute si activitatea depusa in aceasta factiuneCat mai ai de gand sa stai in factiune?:Cat mai mult.Alte precizari:Multumesc! De acum, zilele si primele se acorda incepand cu 100 de zile. Poti reveni cu cererea cand atingi numarul de zile. Quote
Kreddy. Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Nickname pe server: Kreddy.Numarul de zile avut in factiune: 203De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am acumulat numarul necesar si sunt fidel acestei factiuni.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la WipeAlte precizari: Va multumesc! Quote
Deamoncomand Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 On 10/1/2018 at 9:18 PM, Kreddy. said: Nickname pe server: Kreddy.Numarul de zile avut in factiune: 203De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am acumulat numarul necesar si sunt fidel acestei factiuni.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la WipeAlte precizari: Va multumesc! Cerere respinsa. Dupa cum scrie in acest topic, ai timp 3 zile sa faci cererea, altfel nu vei primi banii. Tu ai 203 zile, deci ai facut-o tarziu. Quote
Pandabuncitx Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 (edited) Nickname pe server: PandabuncitxNumarul de zile avut in factiune: 101De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Cred ca merit premiul deoarece sunt activ, am un comportament ok si imi vad mereu de treaba.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult.Alte precizari: Multumesc! Edited November 3, 2018 by Pandabuncitx Quote
Deamoncomand Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 13 hours ago, Pandabuncitx said: Nickname pe server: PandabuncitxNumarul de zile avut in factiune: 101De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Cred ca merit premiul deoarece sunt activ, am un comportament ok si imi vad mereu de treaba.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult.Alte precizari: Multumesc! Cerere acceptata. Quote
Micutzull_ Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Nickname pe server:Demented.Numarul de zile avut in factiune:200 zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece , de cat timp sunt in aceasta factiune , Cred ca am reusit sa fiu un coleg bun cu toata lumea si sa fiu cat pot in limita timpului activ.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Foarte mult timp, deoarece in aceasta factiune ma regasesc cel mai bine.Alte precizari:Multumesc. Quote
Deamoncomand Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 4 hours ago, Micutzull_ said: Nickname pe server:Demented.Numarul de zile avut in factiune:200 zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece , de cat timp sunt in aceasta factiune , Cred ca am reusit sa fiu un coleg bun cu toata lumea si sa fiu cat pot in limita timpului activ.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Foarte mult timp, deoarece in aceasta factiune ma regasesc cel mai bine.Alte precizari:Multumesc. Cerere acceptata. Quote
Iullian Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Nickname pe server: lulianNumarul de zile avut in factiune:101 zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit sa fiu premiat deoarece am atins numarul de 100 de zile in factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu mi-am propus sa ies prea curand. Alte precizari:Multumesc Quote
Deamoncomand Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 13 hours ago, .Iulian. said: Nickname pe server: lulianNumarul de zile avut in factiune:101 zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit sa fiu premiat deoarece am atins numarul de 100 de zile in factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu mi-am propus sa ies prea curand. Alte precizari:Multumesc Cerere acceptata. Quote
Loredana99 Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 Nickname pe server: Loredana99Numarul de zile avut in factiune: 101 ( dar de zile,nu de dalmatieni)De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Fiindca stiu ca am muncit sa ajung la acest numar de zile, si am invatat multe, am perfectionat unele lucruri, am ajutat pe cine am putut si cand am putut etc.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Sper cum am atins 100, sa ating inca 100 pe putin.Alte precizari: Multumesc, si sarbatori de iarna fericite cu caldura sufleteasca, iubire in familie si impliniri cat sacul lui mos craciun de multe !! Quote
Deamoncomand Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 23 hours ago, Loredana99 said: Nickname pe server: Loredana99Numarul de zile avut in factiune: 101 ( dar de zile,nu de dalmatieni)De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Fiindca stiu ca am muncit sa ajung la acest numar de zile, si am invatat multe, am perfectionat unele lucruri, am ajutat pe cine am putut si cand am putut etc.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Sper cum am atins 100, sa ating inca 100 pe putin.Alte precizari: Multumesc, si sarbatori de iarna fericite cu caldura sufleteasca, iubire in familie si impliniri cat sacul lui mos craciun de multe !! Cerere acceptata. Quote
Kreddy. Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Nickname pe server: KreddyNumarul de zile avut in factiune: 300De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru model acestui departament.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la wipe sau cand se plictiseste liderul de mine.Alte precizari: Vă mulțumesc! Quote
Deamoncomand Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 6 hours ago, Kreddy. said: Nickname pe server: KreddyNumarul de zile avut in factiune: 300De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru model acestui departament.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la wipe sau cand se plictiseste liderul de mine.Alte precizari: Vă mulțumesc! Cerere acceptata. Quote
Pateu17. Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Nickname pe server: Pateu17.Numarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru bunul comportament avut in aceasta factiunea plus implicarea de care am dat dovadaCat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult.Alte precizari: As dori la sedinta. Quote
Deamoncomand Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 1 hour ago, Cosmin Nicolae said: Nickname pe server: Pateu17.Numarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru bunul comportament avut in aceasta factiunea plus implicarea de care am dat dovadaCat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult.Alte precizari: As dori la sedinta. Cerere acceptata. Quote
Jazzie Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Nickname pe  server: JazzieNumarul de zile avut in factiune: 100 daysDe ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Eu cred ca merit sa fiu premit deoarece m-am comportat frumos cu toti colegii, am avut un caracter finut si am fost de ajutor factiunii.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Foarte mult. Nu pot exprima in numar de zile. Imi place enorm de mult factiunea si conducerea ei.Alte precizari: multumesc deamoncommand! Quote
MonteCristo Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Nickname pe server: MonteCristo.Numarul de zile avut in factiune: 100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am fost destul de dedicat factiunii, am reusit sa rezist 100 de zile si m-am simtit bine in fiecare dintre aceste zile, si sper ca asa au facut si colegii mei.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, de acum mi-am atins obiectivele in LSPD, cand voi avea nevoie de o provocare noua voi iesi.Alte precizari: Va multumesc tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine intr-o factiune asa frumoasa. Quote
Liviu Necula Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Nickname pe server: NeculaLiviu.Numarul de zile avut in factiune: 100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Merit sa primesc acest bonus deoarce am acumulat 100 de zile in cadrul acestei factiuni.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu mi-am propus un timp anume, momentan ma simt bine in aceasta factiune si langa membrii acesteia.Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat!  Quote
Deamoncomand Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 On 1/24/2019 at 11:32 PM, Jazzie said: Nickname pe  server: JazzieNumarul de zile avut in factiune: 100 daysDe ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Eu cred ca merit sa fiu premit deoarece m-am comportat frumos cu toti colegii, am avut un caracter finut si am fost de ajutor factiunii.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Foarte mult. Nu pot exprima in numar de zile. Imi place enorm de mult factiunea si conducerea ei.Alte precizari: multumesc deamoncommand!  17 hours ago, MonteCristo said: Nickname pe server: MonteCristo.Numarul de zile avut in factiune: 100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am fost destul de dedicat factiunii, am reusit sa rezist 100 de zile si m-am simtit bine in fiecare dintre aceste zile, si sper ca asa au facut si colegii mei.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, de acum mi-am atins obiectivele in LSPD, cand voi avea nevoie de o provocare noua voi iesi.Alte precizari: Va multumesc tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine intr-o factiune asa frumoasa.  15 hours ago, Liviu Necula said: Nickname pe server: NeculaLiviu.Numarul de zile avut in factiune: 100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Merit sa primesc acest bonus deoarce am acumulat 100 de zile in cadrul acestei factiuni.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu mi-am propus un timp anume, momentan ma simt bine in aceasta factiune si langa membrii acesteia.Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat!  Cereri acceptate. Quote
Recommended Posts