Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, sebitzul16 said:

Nickname pe server:Sebi
Numarul de zile avut in factiune: 102
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Fiindca sunt activ si imi fac treaba.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Destul
Alte precizari:Multumesc

Cerere acceptata!

Posted (edited)

Nickname pe server:lamba
Numarul de zile avut in factiune: 197
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Fiindca sunt activ si am o vechime mare in factiune
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Destul de mult

Edited by Lamba
Posted
Just now, Lamba said:

Nickname pe server:lamba
Numarul de zile avut in factiune: 197
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Fiindca sunt activ si imi fac treaba.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Destul

Cerere acceptata, testere!

• 2 weeks later...
Posted

Nickname pe server: Krayn[]
Numarul de zile avut in factiune: 50
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru activitatea mea, respectul fata de membrii si sufletul pe care il pun in ceea ce fac.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: 200 zile +
Alte precizari: -

Posted
On 9/1/2018 at 6:58 PM, Mihai Viorel said:

Nickname pe server: Krayn[]
Numarul de zile avut in factiune: 50
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru activitatea mea, respectul fata de membrii si sufletul pe care il pun in ceea ce fac.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: 200 zile +
Alte precizari: -

Ai primit.

• 2 weeks later...
Posted

Nickname pe server:Deex
Numarul de zile avut in factiune:50
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Zilele avute si activitatea depusa in aceasta factiune
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Cat mai mult.
Alte precizari:Multumesc!

Posted
On 9/11/2018 at 8:35 PM, Florin2001. said:

Nickname pe server:Deex
Numarul de zile avut in factiune:50
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Zilele avute si activitatea depusa in aceasta factiune
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Cat mai mult.
Alte precizari:Multumesc!

De acum, zilele si primele se acorda incepand cu 100 de zile. Poti reveni cu cererea cand atingi numarul de zile.

Posted

Nickname pe server: Kreddy.
Numarul de zile avut in factiune: 203
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am acumulat numarul necesar si sunt fidel acestei factiuni.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la Wipe
Alte precizari: Va multumesc! 

Posted
On 10/1/2018 at 9:18 PM, Kreddy. said:

Nickname pe server: Kreddy.
Numarul de zile avut in factiune: 203
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am acumulat numarul necesar si sunt fidel acestei factiuni.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la Wipe
Alte precizari: Va multumesc! 

Cerere respinsa.

Dupa cum scrie in acest topic, ai timp 3 zile sa faci cererea, altfel nu vei primi banii.

Tu ai 203 zile, deci ai facut-o tarziu.

• 1 month later...
Posted (edited)

Nickname pe server: Pandabuncitx
Numarul de zile avut in factiune: 101
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Cred ca merit premiul deoarece sunt activ, am un comportament ok si imi vad mereu de treaba.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult.
Alte precizari: Multumesc!

Edited by Pandabuncitx
Posted
13 hours ago, Pandabuncitx said:

Nickname pe server: Pandabuncitx
Numarul de zile avut in factiune: 101
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Cred ca merit premiul deoarece sunt activ, am un comportament ok si imi vad mereu de treaba.
Alte precizari: Multumesc!

Cerere acceptata.

• 2 weeks later...
Posted

Nickname pe server:Demented.
Numarul de zile avut in factiune:200 zile.
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece , de cat timp sunt in aceasta factiune , Cred ca am reusit sa fiu un coleg bun cu toata lumea si sa fiu cat pot in limita timpului activ.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Foarte mult timp, deoarece in aceasta factiune ma regasesc cel mai bine.
Alte precizari:Multumesc.

Posted
4 hours ago, Micutzull_ said:

Nickname pe server:Demented.
Numarul de zile avut in factiune:200 zile.
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece , de cat timp sunt in aceasta factiune , Cred ca am reusit sa fiu un coleg bun cu toata lumea si sa fiu cat pot in limita timpului activ.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Foarte mult timp, deoarece in aceasta factiune ma regasesc cel mai bine.
Alte precizari:Multumesc.

Cerere acceptata.

Posted

Nickname pe server: lulian
Numarul de zile avut in factiune:101 zile.
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit sa fiu premiat deoarece am atins numarul de 100 de zile in factiune.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu mi-am propus sa ies prea curand. 

Posted
13 hours ago, .Iulian. said:

Nickname pe server: lulian
Numarul de zile avut in factiune:101 zile.
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit sa fiu premiat deoarece am atins numarul de 100 de zile in factiune.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu mi-am propus sa ies prea curand. 

Cerere acceptata.

• 3 weeks later...
Posted

Nickname pe server: Loredana99
Numarul de zile avut in factiune: 101 ( dar de zile,nu de dalmatieni)
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Fiindca stiu ca am muncit sa ajung la acest numar de zile, si am invatat multe, am perfectionat unele lucruri, am ajutat pe cine am putut si cand am putut etc.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Sper cum am atins 100, sa ating inca 100 pe putin.
Alte precizari: Multumesc, si sarbatori de iarna fericite cu caldura sufleteasca, iubire in familie si impliniri cat sacul lui mos craciun de multe !!

Posted
23 hours ago, Loredana99 said:

Nickname pe server: Loredana99
Numarul de zile avut in factiune: 101 ( dar de zile,nu de dalmatieni)
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Fiindca stiu ca am muncit sa ajung la acest numar de zile, si am invatat multe, am perfectionat unele lucruri, am ajutat pe cine am putut si cand am putut etc.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Sper cum am atins 100, sa ating inca 100 pe putin.
Alte precizari: Multumesc, si sarbatori de iarna fericite cu caldura sufleteasca, iubire in familie si impliniri cat sacul lui mos craciun de multe !!

Cerere acceptata.

Posted

Nickname pe server: Kreddy
Numarul de zile avut in factiune: 300
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru model acestui departament.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la wipe sau cand se  plictiseste liderul de mine.
Alte precizari: Vă mulțumesc! 

Posted
6 hours ago, Kreddy. said:

Nickname pe server: Kreddy
Numarul de zile avut in factiune: 300
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru model acestui departament.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la wipe sau cand se  plictiseste liderul de mine.
Alte precizari: Vă mulțumesc! 

Cerere acceptata.

• 3 weeks later...
Posted

Nickname pe server: Pateu17.
Numarul de zile avut in factiune: 100
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru bunul comportament avut in aceasta factiunea plus implicarea de care am dat dovada
Alte precizari: As dori la sedinta.

Posted
1 hour ago, Cosmin Nicolae said:

Nickname pe server: Pateu17.
Numarul de zile avut in factiune: 100
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru bunul comportament avut in aceasta factiunea plus implicarea de care am dat dovada
Alte precizari: As dori la sedinta.

Cerere acceptata.

Posted

Nickname pe  server: Jazzie
Numarul de zile avut in factiune: 100 days
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Eu cred ca merit sa fiu premit deoarece m-am comportat frumos cu toti colegii, am avut un caracter finut si am fost de ajutor factiunii.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Foarte mult. Nu pot exprima in numar de zile. Imi place enorm de mult factiunea si conducerea ei.
Alte precizari: multumesc deamoncommand!

Posted

Nickname pe server: MonteCristo.
Numarul de zile avut in factiune: 100.
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am fost destul de dedicat factiunii, am reusit sa rezist 100 de zile si m-am simtit bine in fiecare dintre aceste zile, si sper ca asa au facut si colegii mei.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, de acum mi-am atins obiectivele in LSPD, cand voi avea nevoie de o provocare noua voi iesi.
Alte precizari: Va multumesc tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine intr-o factiune asa frumoasa.

Posted

Nickname pe server: NeculaLiviu.
Numarul de zile avut in factiune: 100.
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Merit sa primesc acest bonus deoarce am acumulat 100 de zile in cadrul acestei factiuni.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu mi-am propus un timp anume, momentan ma simt bine in aceasta factiune si langa membrii acesteia.
Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat!

Posted
On 1/24/2019 at 11:32 PM, Jazzie said:

Nickname pe  server: Jazzie
Numarul de zile avut in factiune: 100 days
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Eu cred ca merit sa fiu premit deoarece m-am comportat frumos cu toti colegii, am avut un caracter finut si am fost de ajutor factiunii.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Foarte mult. Nu pot exprima in numar de zile. Imi place enorm de mult factiunea si conducerea ei.
Alte precizari: multumesc deamoncommand!

17 hours ago, MonteCristo said:

Nickname pe server: MonteCristo.
Numarul de zile avut in factiune: 100.
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am fost destul de dedicat factiunii, am reusit sa rezist 100 de zile si m-am simtit bine in fiecare dintre aceste zile, si sper ca asa au facut si colegii mei.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, de acum mi-am atins obiectivele in LSPD, cand voi avea nevoie de o provocare noua voi iesi.
Alte precizari: Va multumesc tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine intr-o factiune asa frumoasa.

15 hours ago, Liviu Necula said:

Nickname pe server: NeculaLiviu.
Numarul de zile avut in factiune: 100.
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Merit sa primesc acest bonus deoarce am acumulat 100 de zile in cadrul acestei factiuni.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu mi-am propus un timp anume, momentan ma simt bine in aceasta factiune si langa membrii acesteia.
Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat!

Cereri acceptate.