Deamoncomand Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 On 7/8/2019 at 11:58 AM, Iullian said: Nickname pe server: iulianNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece m-am dedicat acestei factiuni si inca o fac.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult Alte precizari: Mulțumesc! Cerere acceptata. Quote
Nea RusH Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Nickname pe server: RusHNumarul de zile avut in factiune: 200De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece m-am implicat in aceasta factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.Alte precizari: Multumesc! Quote
Deamoncomand Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 57 minutes ago, Nea RusH said: Nickname pe server: RusHNumarul de zile avut in factiune: 200De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece m-am implicat in aceasta factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.Alte precizari: Multumesc! Cerere acceptata. 1 Quote
_AlexZ_ Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Nickname pe server: AlexZNumarul de zile avut in factiune: 200 de zileDe ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru cele 200 de zile acumulate in LSPD.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult si bine.Alte precizari: Multumesc! Quote
Deamoncomand Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 On 7/11/2019 at 8:11 PM, _AlexZ_ said: Nickname pe server: AlexZNumarul de zile avut in factiune: 200 de zileDe ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru cele 200 de zile acumulate in LSPD.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult si bine.Alte precizari: Multumesc! Cerere acceptata. Quote
Morphiee Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 Nickname pe server: LexceNNumarul de zile avut in factiune: 200De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deorece m-am implicat in aceasta factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, cat mai mult.Alte precizari: Multumesc frumos 1 Quote
Deamoncomand Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 16 hours ago, Lexcen said: Nickname pe server: LexceNNumarul de zile avut in factiune: 200De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deorece m-am implicat in aceasta factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, cat mai mult.Alte precizari: Multumesc frumos Cerere respinsa. Stii prea bine motivul. Quote
Sharky.. Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Nickname pe server:Sharky.Numarul de zile avut in factiune:100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Sunt veteranCat mai ai de gand sa stai in factiune?:Mult timp.Alte precizari:Respect Liderului si co-liderului ca stiu sa isi faca treaba. Quote
Deamoncomand Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 On 8/6/2019 at 11:20 PM, Sharky.. said: Nickname pe server:Sharky.Numarul de zile avut in factiune:100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Sunt veteranCat mai ai de gand sa stai in factiune?:Mult timp.Alte precizari:Respect Liderului si co-liderului ca stiu sa isi faca treaba. Cerere acceptata. Quote
HeliosNR1 Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Nickname pe server:HeliosNR1_SHOW Numarul de zile avut in factiune:100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Sunt cel mai tare. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana se inchide serverul. Alte precizari: Am nevoie de bani. Quote
Deamoncomand Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 5 hours ago, ReVoW.Magicianu said: Nickname pe server:HeliosNR1_SHOW Numarul de zile avut in factiune:100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Sunt cel mai tare. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana se inchide serverul. Alte precizari: Am nevoie de bani. Cerere acceptata. Quote
Pateu17. Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 Nickname pe server: Pateu17.Numarul de zile avut in factiune:300De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru devotat al acestei facțiuni si ajut fiecare membru in parte cum pot.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult.Alte precizari: Multumesc frumos. Quote
Liviu Necula Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 Nickname pe server: NeculaLiviuNumarul de zile avut in factiune: 300 zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru acumularea a 300 de zile.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Foarte mult.Alte precizari: Multumesc frumos pentru timpul acordat! Quote
Deamoncomand Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 On 8/10/2019 at 8:01 AM, Cosmin Nicolae said: Nickname pe server: Pateu17.Numarul de zile avut in factiune:300De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru devotat al acestei facțiuni si ajut fiecare membru in parte cum pot.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult.Alte precizari: Multumesc frumos. 16 hours ago, Liviu Necula said: Nickname pe server: NeculaLiviuNumarul de zile avut in factiune: 300 zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru acumularea a 300 de zile.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Foarte mult.Alte precizari: Multumesc frumos pentru timpul acordat! Cereri acceptate. Quote
Mbappee Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Nickname pe server: MbappeNumarul de zile avut in factiune: 105 days.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deorece m-am implicat in aceasta factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu exact.Alte precizari: Multumesc! Quote
HellFire Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Nickname pe server: HellFireNumarul de zile avut in factiune: 300 zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru acumularea a 300 de zile. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: MultAlte precizari: Mulțumesc. Quote
Deamoncomand Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 6 hours ago, HellFire said: Nickname pe server: HellFireNumarul de zile avut in factiune: 300 zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru acumularea a 300 de zile. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: MultAlte precizari: Mulțumesc. Cerere acceptata. Quote
Deamoncomand Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 On 8/14/2019 at 12:19 PM, Mbappee said: Nickname pe server: MbappeNumarul de zile avut in factiune: 105 days.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deorece m-am implicat in aceasta factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu exact.Alte precizari: Multumesc! Cerere respinsa. Am specificat la acest topic faptul ca aveti la dispozitie 72 de ore sa faceti cererea. Quote
Pandabuncitx Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Nickname pe server: PandabuncitxNumarul de zile avut in factiune: 400 zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru cele 400 de zile acumulate in LSPDCat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu exactAlte precizari: Mulțumesc. Quote
Aorus Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 Nickname pe server: AorusNumarul de zile avut in factiune: 200De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru acumularea a 200 de zile in factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: 200 de zile imi este de ajuns.Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat. Quote
Deamoncomand Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 On 8/30/2019 at 12:37 AM, Pandabuncitx said: Nickname pe server: PandabuncitxNumarul de zile avut in factiune: 400 zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru cele 400 de zile acumulate in LSPDCat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu exactAlte precizari: Mulțumesc. On 8/31/2019 at 10:16 PM, Aorus said: Nickname pe server: AorusNumarul de zile avut in factiune: 200De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru acumularea a 200 de zile in factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: 200 de zile imi este de ajuns.Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat. Cereri respinse. Nu mai sunt bani in seif. Quote
Nea RusH Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Nickname pe server: RusHNumarul de zile avut in factiune: 300 de zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru acumularea a 300 de zile in Los Santos Police Department.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil, nu am de gand sa ies.Alte precizari: Mulțumesc. Quote
Deamoncomand Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 On 10/19/2019 at 1:49 PM, Nea RusH said: Nickname pe server: RusHNumarul de zile avut in factiune: 300 de zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru acumularea a 300 de zile in Los Santos Police Department.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil, nu am de gand sa ies.Alte precizari: Mulțumesc. Cerere respinsa. Consider ca nu meriti aceasta prima datorita comportamentului tau. Quote
Sharky.. Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 (edited) Nickname pe server: Sharky.Numarul de zile avut in factiune: 200 daysDe ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am fost foarte implicat in factiunea aceasta si sper ca eu am fost un prieten bun pentru toti membrii din factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, dupa prima de azi o sa imi pun demisia.Alte precizari: Multumesc Deam, esti un lider bun. Edited November 13, 2019 by Sharky.. Quote
Deamoncomand Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 5 hours ago, Sharky.. said: Nickname pe server: Sharky.Numarul de zile avut in factiune: 200 daysDe ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am fost foarte implicat in factiunea aceasta si sper ca eu am fost un prieten bun pentru toti membrii din factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, dupa prima de azi o sa imi pun demisia.Alte precizari: Multumesc Deam, esti un lider bun. Cerere acceptata. Quote
Recommended Posts