Kaos Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Nickname pe server: KaosNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit aceasta prima pentru activitatea de care am dat dovada pe parcursul zilelor adunate.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.Alte precizari: Nu am. Quote
TheBiker Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 Nickname pe server: TheBiker.Numarul de zile avut in factiune: 100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece in 100 de zile nu cred ca am facut vreo problema.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Inca pe atat.Alte precizari: Nu am. Quote
Deamoncomand Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 Â On 12/12/2019 at 12:34 PM, Kaos said: Nickname pe server: KaosNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit aceasta prima pentru activitatea de care am dat dovada pe parcursul zilelor adunate.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.Alte precizari: Nu am. Â Just now, TheBiker said: Nickname pe server: TheBiker.Numarul de zile avut in factiune: 100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece in 100 de zile nu cred ca am facut vreo problema.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Inca pe atat.Alte precizari: Nu am. Cereri acceptate. Quote
And1 Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Nickname pe server: And1Numarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit aceasta prima pentru activitate si pentru ca nu am creat probleme.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana cand nu voi mai avea timp de raport.Alte precizari: Nu am, multumesc. Quote
Deamoncomand Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 On 12/27/2019 at 10:02 PM, Constantinescu Andrei said: Nickname pe server: And1Numarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit aceasta prima pentru activitate si pentru ca nu am creat probleme.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana cand nu voi mai avea timp de raport.Alte precizari: Nu am, multumesc. Cerere acceptata. Quote
Zkony Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 Nickname pe server: ZkonyNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Consider ca am avut un comportament ok si ca am ajutat prin functia de testerCat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am un numar de zile anume, cat mai mult.Alte precizari: Multumesc. Quote
Rey.Mysterio Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 24 minutes ago, Zkony said: Nickname pe server: ZkonyNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Consider ca am avut un comportament ok si ca am ajutat prin functia de testerCat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am un numar de zile anume, cat mai mult.Alte precizari: Multumesc. Cerere acceptata, felicitari! Quote
.Vladut.[] Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Nickname pe server: .Vladut.[]Numarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am fost destul de activ si nu am cauzat probleme factiuni.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.Alte precizari: Multumesc. Quote
Rey.Mysterio Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 2 hours ago, .Vladut.[] said: Nickname pe server: .Vladut.[]Numarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am fost destul de activ si nu am cauzat probleme factiuni.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.Alte precizari: Multumesc. Cerere acceptata, felicitari! Quote
AndreiG. Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Nickname pe server: Andrei.GNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Consider ca am avut un comportament ok si ca am ajutat prin functia de testerCat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am un numar de zile anume, cat mai mult.Alte precizari: Multumesc. Quote
Rey.Mysterio Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Just now, AndreiG. said: Nickname pe server: Andrei.GNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Consider ca am avut un comportament ok si ca am ajutat prin functia de testerCat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am un numar de zile anume, cat mai mult.Alte precizari: Multumesc. Cerere acceptata, felicitari! Quote
Scipio Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Nickname pe server: LUXURiAN$Numarul de zile avut in factiune:100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca am fost un membru foarte activ.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat de mult.Alte precizari: Multumesc! Quote
Rey.Mysterio Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 31 minutes ago, LUXURiAN said: Nickname pe server: LUXURiAN$Numarul de zile avut in factiune:100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca am fost un membru foarte activ.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat de mult.Alte precizari: Multumesc! Cerere respinsa! Nu ai avut un comportament "OK" pentru a merita sa fii premiat! Quote
Xcalibur Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Nickname pe server: XcaliburNumarul de zile avut in factiune: Am acumulat 100 days in factiune.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca am fost activ si nu am creeat probleme staff-ului.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: As vrea sa ating si pragul de 200 days.Alte precizari: Multumesc. Quote
Rey.Mysterio Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 1 hour ago, Xcalibur said: Nickname pe server: XcaliburNumarul de zile avut in factiune: Am acumulat 100 days in factiune.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca am fost activ si nu am creeat probleme staff-ului.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: As vrea sa ating si pragul de 200 days.Alte precizari: Multumesc. Cerere acceptata! Felicitari! Quote
TalentVIP Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Nickname pe server:TalentVIP.Numarul de zile avut in factiune:100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Am fost destul de activ si cred ca nu am cauzat sau facut de ras Los Santos Police Departament.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cred ca pana se inchide Sa mp-ul.Alte precizari: Salut! Succes in tot ceea ce faci. Quote
[]LopaticA Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Nickname pe server: []LopaticANumarul de zile avut in factiune:Â 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am o activitate decenta, sunt o persoana linistita si nu am cauzat probleme in cadrul factiunii.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la 300-400 de zile cel putin.Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat, si felicitari echipei LSPD. Faceti o treaba minunata. Quote
Rey.Mysterio Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 1 hour ago, TalentVIP said: Nickname pe server:TalentVIP.Numarul de zile avut in factiune:100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Am fost destul de activ si cred ca nu am cauzat sau facut de ras Los Santos Police Departament.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cred ca pana se inchide Sa mp-ul.Alte precizari: Salut! Succes in tot ceea ce faci.  32 minutes ago, []LopaticA said: Nickname pe server: []LopaticANumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am o activitate decenta, sunt o persoana linistita si nu am cauzat probleme in cadrul factiunii.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la 300-400 de zile cel putin.Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat, si felicitari echipei LSPD. Faceti o treaba minunata. Cereri acceptate, felicitari! Quote
P3rs3u Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Nickname pe server: P3rs3uNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Sunt un jucator destul de activ si cu multe zile in departamentele politiei.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu cat probabil 300 zile.Alte precizari: Sper sa fie acceptata. Quote
Rey.Mysterio Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 12 hours ago, P3rs3u said: Nickname pe server: P3rs3uNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Sunt un jucator destul de activ si cu multe zile in departamentele politiei.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu cat probabil 300 zile.Alte precizari: Sper sa fie acceptata. Cerere acceptata, felicitari! Quote
And1 Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Nickname pe server: And1Numarul de zile avut in factiune: 101De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit aceasta prima pentru activitate si pentru ca nu am creat probleme.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana cand nu voi mai avea timp de raport.Alte precizari: Nu am, multumesc. Quote
Rey.Mysterio Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 23 hours ago, Constantinescu Andrei said: Nickname pe server: And1Numarul de zile avut in factiune: 101De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit aceasta prima pentru activitate si pentru ca nu am creat probleme.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana cand nu voi mai avea timp de raport.Alte precizari: Nu am, multumesc. Cererea ta a fost acceptata, felicitari! Quote
Olimpik. Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 (edited) Nickname pe server: Olimpik.Numarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am colaborat cu liderul.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult.Alte precizari: Mersi. Edited May 4, 2020 by TL.Rey.Mysterio Quote
Rey.Mysterio Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 5 minutes ago, Olimpik. said: Nickname pe server: Olimpik.Numarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am colaborat cu liderul.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult.Alte precizari: Mersi. Cerere acceotata, felicitari! Quote
Makena Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 Nickname pe server: MakenaNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru linistit si pentru activitatea mea.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu.Alte precizari: Mersi. Quote
Recommended Posts