SebastiiaN Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Nickname pe server: SebastiiaNNumarul de zile avut in factiune: 100 daysDe ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am ajuns la 100 days fara vreo sanctiune grava.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Este o intrebare la care nu pot da un raspuns concret.Alte precizari: Buna Kaos! Quote
danutzu991 Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Nickname pe server: .Danutzu.Numarul de zile avut in factiune: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: In tot acest timp, consider ca am adus un plus factiunii si ca nu am facut-o de ras.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.Alte precizari: Multumesc anticipat si va doresc sarbatori fericite! Quote
Iliescu. Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Nickname pe server: IliescuNumarul de zile avut in factiune: 101De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: deoarece am avut un numar foarte mic de sancțiuni și deoarece am încercat mereu să aduc beneficii facțiunii. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: nu am un raspuns exact, sper sa mai stau minim 100 de zile. Alte precizari nu am. Quote
Kaos Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 On 12/30/2020 at 11:22 AM, SebastiiaN said: Nickname pe server: SebastiiaNNumarul de zile avut in factiune: 100 daysDe ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am ajuns la 100 days fara vreo sanctiune grava.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Este o intrebare la care nu pot da un raspuns concret.Alte precizari: Buna Kaos! 23 hours ago, danutzu991 said: Nickname pe server: .Danutzu.Numarul de zile avut in factiune: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: In tot acest timp, consider ca am adus un plus factiunii si ca nu am facut-o de ras.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.Alte precizari: Multumesc anticipat si va doresc sarbatori fericite! 7 hours ago, Iliescu. said: Nickname pe server: IliescuNumarul de zile avut in factiune: 101De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: deoarece am avut un numar foarte mic de sancțiuni și deoarece am încercat mereu să aduc beneficii facțiunii. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: nu am un raspuns exact, sper sa mai stau minim 100 de zile. Alte precizari nu am. Cererea ta a fost acceptata Quote
Serkone. Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Nickname pe server: SerkoneNumarul de zile avut in factiune: 144De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: am reusit sa acumulez atatea zile fara a primi vreun FWCat mai ai de gand sa stai in factiune?: pana cand se termina mandatul liderului. Alte precizari nu am. Quote
Daddyankeee Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Nickname pe server: daddyankeeeNumarul de zile avut in factiune: 103De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: am reusit sa raman in factiune fara sa fiu dat afara pentru coruptie.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: pana cand se termina mandatul liderului sau pana ma apuca dorul de deeaAlte precizari nu am. Quote
Kaos Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 1 hour ago, Serkone. said: Nickname pe server: SerkoneNumarul de zile avut in factiune: 144De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: am reusit sa acumulez atatea zile fara a primi vreun FWCat mai ai de gand sa stai in factiune?: pana cand se termina mandatul liderului. Alte precizari nu am. 3 minutes ago, Daddyankeee said: Nickname pe server: daddyankeeeNumarul de zile avut in factiune: 103De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: am reusit sa raman in factiune fara sa fiu dat afara pentru coruptie.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: pana cand se termina mandatul liderului sau pana ma apuca dorul de deeaAlte precizari nu am. Cererea ta a fost acceptata Quote
JOHN.STH Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Nickname pe server: JOHNNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am fost un membru cuminte.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Inca nu mi-am propus nimic.Alte precizari: Nu am. Quote
Deny Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Nickname pe server: DENYNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Eu cred ca merit acest premiu deoarece am respectat regulile si am reusit sa nu am sanctiuni.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu un raspuns exact.Alte precizari: Nu am, multumesc frumos Quote
Kaos Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 3 hours ago, JOHN.STH said: Nickname pe server: JOHNNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am fost un membru cuminte.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Inca nu mi-am propus nimic.Alte precizari: Nu am. 3 hours ago, Deny said: Nickname pe server: DENYNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Eu cred ca merit acest premiu deoarece am respectat regulile si am reusit sa nu am sanctiuni.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu un raspuns exact.Alte precizari: Nu am, multumesc frumos Cererea ta a fost acceptata Quote
Alessia Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Nickname pe server: Alessia..[]Numarul de zile avut in factiune: 101De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider că merit să primesc acest bonus, deoarece am acumulat 100 de zile având un comportament decent, fără a avea sancțiuni grave.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Până când îți vei termina mandatul.Alte precizari: Mulțumesc! Quote
Kaos Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 On 1/19/2021 at 11:02 AM, Alessia said: Nickname pe server: Alessia..[]Numarul de zile avut in factiune: 101De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider că merit să primesc acest bonus, deoarece am acumulat 100 de zile având un comportament decent, fără a avea sancțiuni grave.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Până când îți vei termina mandatul.Alte precizari: Mulțumesc! Cererea ta a fost acceptata Quote
Anne.Marrie Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Nickname pe server: Anne.MarrieNumarul de zile avut in factiune: 102De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit sa fiu premiata, pentru ca am acumulat 100 de zile.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Daca lucrurile vor decurge bine, pana la finalul mandatului actualului lider.Alte precizari: Multumesc frumos! Quote
Kaos Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 3 minutes ago, Anne.Marrie said: Nickname pe server: Anne.MarrieNumarul de zile avut in factiune: 102De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit sa fiu premiata, pentru ca am acumulat 100 de zile.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Daca lucrurile vor decurge bine, pana la finalul mandatului actualului lider.Alte precizari: Multumesc frumos! Cererea ta a fost acceptata. Quote
Catyx Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Nickname pe server:CaTyXNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Am împlinit cele 100 de zile și ce este cel mai important ca nu am luat FW, cel puțin pana acum !!Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la wipe.Alte precizari: Nimic de obiectat. Quote
Kaos Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 20 hours ago, Catyx said: Nickname pe server:CaTyXNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Am împlinit cele 100 de zile și ce este cel mai important ca nu am luat FW, cel puțin pana acum !!Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la wipe.Alte precizari: Nimic de obiectat. Cererea ta a fost acceptata. Quote
IonutM4 Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 (edited) On 12/29/2020 at 5:28 PM, Elfie said: Edited February 8, 2021 by IonutM4 Quote
IonutM4 Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Nickname pe server: IonutM4.Numarul de zile avut in factiune: 200.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Am împlinit cele 200 de zile și ce este cel mai important.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la sfarsitu mandatului.Alte precizari: Nimic de obiectat. Quote
Kaos Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 On 2/8/2021 at 8:59 AM, IonutM4 said: Nickname pe server: IonutM4.Numarul de zile avut in factiune: 200.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Am împlinit cele 200 de zile și ce este cel mai important.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la sfarsitu mandatului.Alte precizari: Nimic de obiectat. Cererea ta a fost acceptata. Quote
[]LopaticA Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Nickname pe server: []LopaticA Numarul de zile avut in factiune: 400 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am acumulat o vechime in cadrul departamentului LSPD. sunt amabil, am respect fata de cei din jurul meu si ajut cu mare drag pe cine pot cand am ocazia. Bine inteles nu am cauzat probleme in aceasta factiune. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am idee. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat, va urez o zi buna. Quote
Kaos Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 15 hours ago, []LopaticA said: Nickname pe server: []LopaticA Numarul de zile avut in factiune: 400 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am acumulat o vechime in cadrul departamentului LSPD. sunt amabil, am respect fata de cei din jurul meu si ajut cu mare drag pe cine pot cand am ocazia. Bine inteles nu am cauzat probleme in aceasta factiune. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am idee. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat, va urez o zi buna. Cererea ta a fost acceptata, o sa o primesti atunci cand ne intersectam pe joc. Quote
Decath Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Nickname pe server:Decath Numarul de zile avut in factiune: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Am fost cuminte si nicio sanctiune Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu probabil inca 100 zile Alte precizari: Nimic Quote
Kaos Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 7 hours ago, Decath said: Nickname pe server:Decath Numarul de zile avut in factiune: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Am fost cuminte si nicio sanctiune Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu probabil inca 100 zile Alte precizari: Nimic Cererea ta a fost acceptata Quote
Kasperr_ Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 Nickname pe server: KasperrNumarul de zile avut in factiune: 200 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Am fost cumintel Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.Alte precizari: Multumesc anticipat Quote
Kaos Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 8 hours ago, Kasperr_ said: Nickname pe server: KasperrNumarul de zile avut in factiune: 200 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Am fost cumintel Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.Alte precizari: Multumesc anticipat Cererea ta a fost acceptata, o sa o primesti atunci cand ne intersectam pe joc. Quote
Recommended Posts