Miaghy69 Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Nickname pe server: MiaghyNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca am reusit sa ajut pe cei nou intrati, am avut un comportament decent si amuzant, si multe altele.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: La cat mai multe inainte.Alte precizari: Te pupik. Quote
Kaos Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 1 minute ago, Flavius Stefan said: Nickname pe server: MiaghyNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca am reusit sa ajut pe cei nou intrati, am avut un comportament decent si amuzant, si multe altele.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: La cat mai multe inainte.Alte precizari: Te pupik. Cererea ta a fost acceptata, o sa o primesti atunci cand ne intersectam pe joc. Quote
Westside Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Nickname pe server: WestsideNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Am fost cuminte si n-am avut nicio sanctiune Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult.Alte precizari: Va pupa tata. Quote
Kaos Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 12 minutes ago, Westside said: Nickname pe server: WestsideNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Am fost cuminte si n-am avut nicio sanctiune Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult.Alte precizari: Va pupa tata. Cererea ta a fost acceptata, o sa o primesti atunci cand ne intersectam pe joc. Quote
Elfie Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Nickname pe server: ElfieNumarul de zile avut in factiune: 200.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Nu am avut nicio sanctiune pana acum.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai ai lider.Alte precizari: - Quote
Kaos Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 15 minutes ago, Elfie said: Nickname pe server: ElfieNumarul de zile avut in factiune: 200.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Nu am avut nicio sanctiune pana acum.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai ai lider.Alte precizari: - Cererea ta a fost acceptata, o sa o primesti atunci cand ne intersectam pe joc. Quote
Daddyankeee Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Nickname pe server: DaddyankeeeNumarul de zile avut in factiune: 200.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Ca aduc un privilegiu acestei factiuni prin prezenta mea.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiuAlte precizari: - te pup nasule ! Quote
Neverdie Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Nickname pe server: NeverDieNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am incercat mereu sa-mi termin raportul pe lângă programul incarcat pe care îl am.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat o sa mai fii tu lider sau mai mult.Alte precizari: Mersi frumos! Quote
Kaos Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 On 4/12/2021 at 3:07 AM, Daddyankeee said: Nickname pe server: DaddyankeeeNumarul de zile avut in factiune: 200.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Ca aduc un privilegiu acestei factiuni prin prezenta mea.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiuAlte precizari: - te pup nasule ! On 4/14/2021 at 5:00 PM, NeverDie said: Nickname pe server: NeverDieNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am incercat mereu sa-mi termin raportul pe lângă programul incarcat pe care îl am.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat o sa mai fii tu lider sau mai mult.Alte precizari: Mersi frumos! Cererea ta a fost acceptata, o sa o primesti atunci cand ne intersectam pe joc. Quote
Anne.Marrie Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Nickname pe server: Anne.MarrieNumarul de zile avut in factiune: 200De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am acumulat aceste zile fara sa am vreo sanctiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cel putin pana la terminarea mandatului liderului.Alte precizari: Multumesc! Quote
Kaos Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 10 hours ago, Anne.Marrie said: Nickname pe server: Anne.MarrieNumarul de zile avut in factiune: 200De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am acumulat aceste zile fara sa am vreo sanctiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cel putin pana la terminarea mandatului liderului.Alte precizari: Multumesc! Cererea ta a fost acceptata, o sa o primesti atunci cand ne intersectam pe joc. 1 Quote
kenpsi1 Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 (edited) Nickname pe server: kenpsiNumarul de zile avut in factiune: 100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit sa fiu premiat deoarece am acumulat numarul de zile si consider ca am avut un comportament adecvat.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu.Alte precizari: Multumesc. Edited May 10, 2021 by kenpsiking. Quote
Kaos Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 On 5/10/2021 at 6:28 PM, kenpsiking. said: Nickname pe server: kenpsiNumarul de zile avut in factiune: 100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit sa fiu premiat deoarece am acumulat numarul de zile si consider ca am avut un comportament adecvat.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu.Alte precizari: Multumesc. Cererea ta a fost acceptata, o sa o primesti atunci cand ne intersectam pe joc. Quote
Anne.Marrie Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 Nickname pe server: Anne.MarrieNumarul de zile avut in factiune: 100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am acumulat aceste zile fara sa am vreo sanctiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cel putin pana la terminarea mandatului Blesului.Alte precizari: Multumesc!! Quote
Bless Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 12 hours ago, Anne.Marrie said: Nickname pe server: Anne.MarrieNumarul de zile avut in factiune: 100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am acumulat aceste zile fara sa am vreo sanctiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cel putin pana la terminarea mandatului Blesului.Alte precizari: Multumesc!! Cererea ta a fost acceptata, o sa o primesti atunci cand ne intersectam pe joc. Quote
Kasperr_ Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Nickname pe server: Kasperr Numarul de zile avut in factiune: 100. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am acumulat aceste zile fara sa am vreo sanctiune. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Wipe Alte precizari: Multumesc!! Quote
Bless Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 On 9/11/2021 at 7:23 PM, Kasperr_ said: Nickname pe server: Kasperr Numarul de zile avut in factiune: 100. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am acumulat aceste zile fara sa am vreo sanctiune. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Wipe Alte precizari: Multumesc!! Cererea ta a fost acceptata, o sa o primesti atunci cand ne intersectam pe joc. Quote
Massive Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Nickname pe server: Luchian[] Numarul de zile avut in factiune: 100. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am acumulat aceste zile Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cel putin inca atat. Alte precizari: Multumesc!! Quote
Vitalie_c Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 Nickname pe server: VitalieC. Numarul de zile avut in factiune: 100. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am fost un Politist bun si am acumulta aceste zile :). Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nustiu, probabil mai stau 50-100 zile. Alte precizari: O seara faina Quote
Bless Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 On 9/26/2021 at 7:55 PM, Massive said: Nickname pe server: Luchian[] Numarul de zile avut in factiune: 100. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am acumulat aceste zile Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cel putin inca atat. Alte precizari: Multumesc!! 55 minutes ago, Vitalie_c said: Nickname pe server: VitalieC. Numarul de zile avut in factiune: 100. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am fost un Politist bun si am acumulta aceste zile :). Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nustiu, probabil mai stau 50-100 zile. Alte precizari: O seara faina aceptate Quote
Eternity Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Nickname pe server: EternityK Numarul de zile avut in factiune: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am ajuns la acest număr de zile fără sa acumulez vreun Faction Warn. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la 200 de zile. Alte precizari: Nu am. Quote
Bless Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 12 hours ago, Eternity said: Nickname pe server: EternityK Numarul de zile avut in factiune: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am ajuns la acest număr de zile fără sa acumulez vreun Faction Warn. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la 200 de zile. Alte precizari: Nu am. acceptata. 1 Quote
King.Obito Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Nickname pe server: Obito Numarul de zile avut in factiune: 200 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca detin cele mai multe zile din randul membrilor, ii ajut mereu pe cei noi intrati, si nu in ultimul rand, am primit foarte putine sanctiuni timpul sederii mele aici. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana voi primi wipe. Alte precizari: Nu am. Quote
]Alm0stCrazY[ Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 4 hours ago, King.Obito said: Nickname pe server: Obito Numarul de zile avut in factiune: 200 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca detin cele mai multe zile din randul membrilor, ii ajut mereu pe cei noi intrati, si nu in ultimul rand, am primit foarte putine sanctiuni timpul sederii mele aici. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana voi primi wipe. Alte precizari: Nu am. Cerere acceptată! Vei primi prima când ne vom întalni pe joc. Quote
Massive Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Nickname pe server: Luchian[] Numarul de zile avut in factiune: 200 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am ajunns la acest numar de zile. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Minim 100 zile. Alte precizari: Nu am. Quote
Recommended Posts