Popular Post Alexandru_Mihai Posted August 11, 2017 Popular Post Posted August 11, 2017 (edited) Am revenit cu un mod foarte așteptat de către medici, mi s-a cerut destul de mult așa că am decis să fac un nou update la acesta. *Acest mod a trecut în versiunea v2.0. Versiunea veche a modului: http://forum.bugged.ro/topic/234390-mod-medic-cmd Întrebări și răspunsuri: (întrebare): De unde pot să știu că acest mod nu conține un virus sau un keylogger? (Răspuns): Poți scana modul pe site-ul https://www.virustotal.com pentru a vedea că acesta nu are vreun virus în el. (Întrebare): Modul este greu de instalat? Ce fac dacă nu știu cum să îl instalez? (Răspuns): Modul este foarte ușor de instalat, ai nevoie doar de anumite programe pe care le vei avea în josul paginii. (Întrebare): Ce fac dacă găsesc un bug? Unde îl raportez? (Răspuns): Dacă găsești un bug, îmi dai un PM pe forum și îl voi rezolva imediat, însă modul a fost testat și nu am găsit bug-uri in el, dar poate sunt unele ascunse pe care nu le-am văzut. (Întrebare): De unde ai copiat modul? Am mai văzut o idee din modul tău și în altele, de ce nu vii cu idei originale? (Răspuns): Dacă cineva are o comandă într-un mod pe care o am și eu în modul meu, nu înseamnă că am copiat acea comandă, am stat ore bune să mă gândesc la comenzi care ar putea ajuta medicii și care le-ar face o viață mai ușoară decât este. (Întrebare): Modul este greu de instalat? Ce fac dacă nu știu cum să îl instalez? (Răspuns): Poți găsi zeci de tutoriale pe net despre acest lucru, dacă mi se va cere voi face chiar eu un tutorial pentru cei ce nu înțeleg un anumit lucru. *Au fost adăugate foarte multe comenzi noi în acest mod, le puteți vedea mai jos pe toate cele noi: /hen [iD] - Acordă heal unui player, face acelasi lucru ca /he, doar că /hen este pentru timp de noapte. /hcn [iD] - Acordă heal unui medic, face acelasi lucru ca /hc, doar că /hcn este pentru timp de noapte. /fvr - O prescurtare de la comanda /fvrespawn. (Doar pentru rank 5+) /amb - Comandă complicată. Dacă scrii această comandă o să-ți apară o listă cu anumite chestii. Cum funcționează această comandă? De exemplu, dacă găsești o ambulanță abandonată și vrei să anunți pe chat-ul departamentelor, această comandă îți va face viața mai ușoară. Funcționează foarte ușor, dacă găsesti o ambulanță abandonata, in primul rând scrii facțiunea din care faci parte, mai exact comanda /paralv care e pentru medicii din Las Venturas sau comanda /parasf și după scrii și orasul în care ai găsit o ambulanță abandonată, mai exact, folosești comanda /paralvls, care este pentru orașul Los Santos, /parasfls care este tot pentru același oraș numai că este pentru cei din Paramedic SF, mai aveți și /paralvlv, /paralvsf sau /parasflv și /parasfsf. /abandonat - Dacă erai cu ambulanța și te-a omorat un Hitman sau ai murit într-un mod misterios iar ambulanța a rămas abandonată, această comandă anunță pe chat-ul facțiunii acest lucru și cere un /fvrespawn. /rap1, /rap2, /rap3, /rap4, /rap5, /rap6, /rap7, /rap8 - Aceste comenzi sunt pentru medicii incepători. Fiecare comandă în parte îți pune un checkpoint într-o locatie anume în care se face bine raport. /rapoff - Dezactivează checkpoint-ul de la comenzile /rap1 până la /rap8. /raplist - O listă cu locațiile care se află de la /rap1 până la /rap8. /medicc2 - Al doilea chenar cu comenzi deoarece în /medicc nu mai încăpeau. /sedintaon - Când ai ședință în cadrul facțiunii, tastează această comandă pentru a ți se da /turn off, /heal și pentru a-ti apărea chatcmd-ul la care o să selectezi orice înafară de Disabled pentru a nu mai primi amendă pentru deranjare ședintă dacă scrii din greșeală în chat. /sedintaoff - După ce ai terminat ședinta, această comandă îti dă /turn on și îți deschide chatcmd-ul, urmând să apeși Disabled pentru a putea vorbi din nou în chat. /ad1, /ad2, /ad3, /ad4 - Datorită numărului scăzut de playeri de pe servere, am decis să adaug aceste comenzi deoarece dacă mai dai un anunț poate vei face jucătorii să se mai urce în ambulanță sau să apeleze la una. /ads - O listă cu toate anunțurile de la /ad1 până la /ad4 pentru a-ți putea alege un /ad pe placul tău din cele 4. /jos [iD] - Rogi pe cineva frumos să coboare din vehicul spunându-i că dacă refuză, acesta va primi /eject. /update - Pentru a vedea și în joc toate comenzile adăugate și ceea ce fac fiecare în parte. *Pe lângă toate aceste comenzi, am făcut și o listă cu update-urile adăugate în acest mod. - schimbate unele font-uri la comanda /medicc - rezolvarea unui bug minor - adăugarea comenzii /amb care conține peste 45 de comenzi noi - medic cmd updatat la versiunea v2.0 - text bug-uri fixate. - adaugată o atenționare după ce scrii comenzile [/he] sau [/hc] - adaugate comenzile [/hen] si [/hcn] - avertizările de la [/he] si [/hc] sunt diferite la culoare fata de cele de la [/hen] si [/hcn] - adaugata comanda /update - adaugata comanda /fvr - adaugata comanda /abandonat - adaugate comenzile /rap1, /rap2, /rap3, /rap4, /rap5, /rap6, /rap7, /rap8, /rapoff si /raplist - adaugata comanda /medicc2 - adaugate comenzile /sedintaon si /sedintaoff - adaugate comenzile /ad1, /ad2, /ad3, /ad4, /ads - adaugata comanda /jos [iD] *Mesaj pentru cei ce văd acest lucru: Dacă găsiți un bug, vă rog raportați-l cât mai repede într-un PM la mine pentru a fi rezolvat. *Dacă îti place acest mod, nu ezita să apeși ''+1'' pentru a vedea susținerea ta. *Absolut toate comenzile din mod și ceea ce face fiecare în parte (înafară de cele din /amb). /he [iD] - Oferi heal unui player sau polițist pe timp de zi. /hen [iD] - Oferi heal unui player sau polițist pe timp de noapte. /hc [iD] - Oferi heal unui medic pe timp de zi. /hcn [iD] - Oferi heal unui medic pe timp de noapte. /ma [iD] - Accepti o comanda. /mc [iD] - Anulezi o comanda. /amb - Anunță pe /d că este o ambulanță abandonată. (explicat mai sus) /fvr - Dă /fvrespawn, această comandă poate fi folosită de cei de minim rank 5. /update - O listă cu comenzile care s-au adăugat în ultimul update. /rap1 pana la /rap8 - Locuri bune de raport pentru cei începători. /rapoff - Dezactivezi checkpoint-ul ramas de la comenzile /rap1, /rap2... /rap8. /raplist - O listă cu toate locurile bune de raport de la /rap1 până la /rap8. /abandonat - Anunta pe chat-ul factiunii că ai murit si că este o ambulanta abandonata. /sedintaon - Când ai sedinta, comanda asta îti va activa chatcmd-ul, vei apăsa pe orice înafara de Disabled, pe lângă asta, îti va da /turn off si /heal. /sedintaoff - După ce se termină sedinta, comanda asta face fix opusul comenzii /sedintaon. /ad1, /ad2, /ad3, /ad4 - Anunțuri pentru cei din Paramedic Department. /ads - Lista cu anunturile de la /ad1 pana la /ad4. /jos [iD] - Rogi un jucător să coboare din vehicul. /medicc - Comenzile din mod. /medicc2 - Al doilea chenar cu comenzile din mod. *Pentru a instala acest mod ai nevoie de următoarele programe pentru nu a-ți da crash când intrii cu el în joc: Cleo 4: http://cleo.li/ Sampfuncs.asi: https://mega.nz/#!BZIRAADb!J1NJYEiuGEglXK_XMQFmrJAsdBHfqpZrRoulw8TcyG8 Link-uri de la mod: mediafire: http://www.mediafire.com/file/u3yqoyhm7tohi4c/MedicCMDv2.cs girlshare: http://www.girlshare.ro/3489904742.5 zippyshare: http://www61.zippyshare.com/v/E27Hw1Zb/file.html Modul îl băgati în folderul CLEO din GTA San Andreas. Versiunea: v2.0. Last update: -. Reason: - Edited August 11, 2017 by Alexandru_Mihai.wG 21
Sezs Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 se zice că cea mai grea treabă o au paramedicii, felicitări pentru mod, te ai chinuit ceva presupun dar e useless imo.
stunqu Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 /he [iD] - Oferi heal unui player sau polițist pe timp de zi. /hen [iD] - Oferi heal unui player sau polițist pe timp de noapte. Care-i diferenta? Nu am folosit modul inca btw
Alexandru_Mihai Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 /he [iD] - Oferi heal unui player sau polițist pe timp de zi. /hen [iD] - Oferi heal unui player sau polițist pe timp de noapte. Care-i diferenta? Nu am folosit modul inca btw /hen dai cand e noapte, /he cand e zi.
RaZZvaN. Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Da foarte tare un mod copiat si editat, buna treaba.
Alexandru_Mihai Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 (edited) Da foarte tare un mod copiat si editat, buna treaba. da, l-am copiat de la mn, cum m-ai prins? Edited August 11, 2017 by Alexandru_Mihai.wG
Adrian Meriacre Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Foarte frumos modul, ai +1 de la nenea iStyLe aka WaleN.
clau.tony Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Salut. Modul este bun, dar in unele momente imi da crash. Ar putea fi de la alte moduri pe care le am?
Recommended Posts