Ahrix.. Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 (edited) Felicitari, chiar se vede implicarea pentru acesta comunitate. Keep it up BuGGed. Edited August 19, 2017 by Alliance Ahrix. 1 Quote
Tezeu-AIM Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 PAI NENE LA MINE E UN Cc7 de problema.. ''2. Eroare la instalare. It doesn't look like GTA:SA is installed in this directory. Please select a valid directory. - verifica atent daca ai pus la aceeasi locatie cu GTA-ul in care dorim sa adaugam acest client de anticheat. Daca pui intr-un alt folder, atunci nu o sa mearga.'' Â Da' eu am pus acelasi folder... pnm si tot aiureala aia imi zice, HELP ME fast! Quote
ZeroL. Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 (edited) Ceva util pentru toți! Edited August 19, 2017 by TL.FAKER Quote
HaZoN Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Am fauct tot ce ai spus ionele mai sus deci, am folosit ultimele versiuni de la tot, Vc, samp si gta ala si cand intru in joc imi spune Anticheat necesar, eu il am deja, fac si video daca e .. Quote
drany Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 (edited) hahahhah codatilor ahaahahhha hhh Edited August 19, 2017 by Drane.frucktulINTERZiS Quote
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 DOAMNEEEEE SI ABIA CE MI-A VENIT ALOCATIA SI MI-AM LUAT VE DOI DOAMNE SHAD0W Quote
Bytza Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 (edited) PAI NENE LA MINE E UN Cc7 de problema.. ''2. Eroare la instalare. It doesn't look like GTA:SA is installed in this directory. Please select a valid directory. - verifica atent daca ai pus la aceeasi locatie cu GTA-ul in care dorim sa adaugam acest client de anticheat. Daca pui intr-un alt folder, atunci nu o sa mearga.''  Da' eu am pus acelasi folder... pnm si tot aiureala aia imi zice, HELP ME fast! Verifica atent că ți-a pus pe lângă destinația de la folder, încă un folder /Gta san andreas/, șterge ultima parte. Și lasă doar folder. Gen: D:/Gta san andreas/, iar el îți punea la instalare De:/Gta san Andreas/Gta san andreas. Puteți fi și voi putin atenți la detalii..  Am fauct tot ce ai spus ionele mai sus deci, am folosit ultimele versiuni de la tot, Vc, samp si gta ala si cand intru in joc imi spune Anticheat necesar, eu il am deja, fac si video daca e .. Verifica in samp, la settings, sa fie locatia de la acest gta cu samp ac, și nu altul. Este imposibil sa nu meargă, trebuie doar instalat corect. http://imgur.com/a/rpp0x Edited August 19, 2017 by Bytza Quote
FI FA Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 uite ce imi apare: http://imgur.com/a/iOk8a ce sa-i fac, ca nu vreau sa-mi schimb windows-ul. Quote
RoL3x TSA Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Ar fi ok sa se faca si /cskin de pe moduri.ro legal Quote
Recommended Posts