NiggerFaggot Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) Cand incerc sa-l iau, imi apare ''Nu a reusit - Permisiuni insuficiente'' pls help. Edited August 26, 2017 by NiggerFaggot Quote
AeroLenovo Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Imi zice ca e virusat cu trojan ... help Quote
FantomitaCasper Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Am sters tot ce detecta anti-cheat-ul! dar degeaba, tot nu ma lasa sa intru, doresc sa stiu cum rezolv! daca cineva raspunde ''fa in nou utilizator pe pc'' doresc sa stiu cum fac asta! http://imgur.com/a/DY1LD zice ca am primit ban dar defapt nu primesc, ma mai lasa sa intru dar imi tot da eroarea aia Quote
Bytza Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 @@FantomitaCasper, Error: SA-MP Clientside Anticheat cannot run under a Virtual Machine. Fix: Disable Hyper-V. https://www.eightforums.com/tutorials/42041-hyper-v-enable-disable-windows-8-a.html @@NiggerFaggot, dezactiveaza temporar antivirusul pentru a-l descarca. @@JmeX, joaca fara moduri daca stii ca ai probleme temporar. Urmeaza un update pentru mai multe lucruri inclusiv pentru mai multe FPS-uri, curand.@, merge. Probabil nu ai instalat corect update-ul pentru windows-ul tau. Intra in My Computer > Properties, si verifica daca ai SP 1 (Windows 7), sau Sp 3 (Xp). Daca nu apare, repeta pasii si instaleaza corect update-ul necesar. Quote
Marius Rotar Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 ms, mi-a stricat samp-ul, imi tot da crash, ce ii fac? Quote
Bytza Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 @, foarte simplu. Descarci un GTA curat, nu adaugi peste un GTA care era plin de moduri, instalezi sampcac si merge. Nu este atat de greu. Quote
Bytza Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 @@Razvan04Gabi, da, iti merge. Dar trebuie sa dezactivezi antivirusul, iar apoi cand dai sa descarce, sa ii dai allow pentru a-i permite descarcarea. Apoi, cand il rulezi, o sa iti apara o ferestra rosie, apesi pe more info, iar apoi selectezi run anyway. Si ai rezolvat toate probleme. Atunci o sa iti mearga normal anticheat-ul. 1 Quote
vL_BoYk. Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Bravo băi Ionel, așteptăm și fuziunea. Ce fuziune? Se mai vorbea pe red ca se va face fuziune intre green si red, imi dai si mie un link unde scrie clar asta? Te rog.. Quote
Bytza Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 @, o sa se anunte cand o sa fie fuziunea si in ce consta. Deocamdata nu a fost anuntat nimic oficial. Va rog sa nu mai faceti offtopic aici. Aici posteaza doar cei care au probleme. Data viitoare sunteti sanctionati cu warn pe forum. Quote
A L U C A R D Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Am o problemă la descărcare, nu-mi accesează site-ul, nu știu de ce. Mi-l poate pune cineva rar ( pe zippy sau girl ) Vă rog frumos ! Quote
Fallen[] Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 (edited) Gg Edited September 5, 2017 by King.Fallen Quote
Aurelian. Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Cel mai bun sistem dar mai trebuie updates. Quote
Luis Andrei Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Am o problema la instalarea de sampcac 0.6.2, cand dau pe el sa-l instalez aparea asta: http://imgur.com/a/xoE3m. Am windows 7. Quote
Dari Dariusz Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Am si eu windowsul pe 64 biti, instalez ac-ul, imi da o eroare de la mscvr120.dll cand intru pe samp, si nu merge anti-cheatul in joc, am descarcat mscv120 de pe net, l-am bagat in :/C windows, system32, si nu merge. Quote
Bytza Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 @, rezolvarea o ai in acest topic, in primul subiect. Trebuie sa instalezi update-ul SP 1 pentru Windows 7. Poti face asta din windows updates, pui la cautare, si o sa iti apara sa instalezi acel update. @, descarca msvcr120 si pune-l in GTA SA. http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr120 Quote
LEnTzY[Legion] Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Armele, timecyc si masinile modificate mai merg cu programul asta instalat? Quote
RAVEXZU Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Nu merge link-ul Link-ul functioneaza de download, trebuie sa ai antivirusul oprit ca sa nu blocheze site-ul. Quote
Recommended Posts