Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Am o problemă cu noul anti-cheat.

Am instalat sampcac, dar windows-ul pur și simplu nu îl detectează. Îmi intră în joc și spune că nu am anti-cheat-ul instalat. ce pot face?

• Upvote 1
Posted

@,@, @@ADELIN112, nu știu exact dacă este bine ce zic și dacă asta-i rezolvarea, dar încercați să băgați la excepții în antivirus. Probabil îl detectează ca fiind cod. Așa am pățit și eu cu sampfuncs, când intram în joc, antivirusul îl ștergea automat și primeam crash. Am băgat sampfuncs la excepții în antivirus și n-am mai pățit. 

Căutați pe google în funcție de ce antivirus folosiți, cum adăugați la excepții un fișier.

Posted

Am facut tot ce se vede in video-ul lui Bytza ,dar nimic. 

Va rog ajutati-ma. 

Aveti o poza cu folderul de Gta San Andreas si un video. 

IN STANGA JOS SE VEDE CA ESTE ADAUGAT.

http://imgur.com/a/CRLHY 

https://youtu.be/Mq9KQUqBHvw

Descarca gta de pe moduri.ro/gta , instaleaza samp peste si apoi sampcac. Intra in joc si vezi daca merge, daca merge poti instala modurile dupa aceea.

@MitaCrs Incearca sa instalezi microsoft visual studio c++ 2008 si 2013.

Posted

Descarca gta de pe moduri.ro/gta , instaleaza samp peste si apoi sampcac. Intra in joc si vezi daca merge, daca merge poti instala modurile dupa aceea.

@MitaCrs Incearca sa instalezi microsoft visual studio c++ 2008 si 2013.

ASA AM FACUT SI PANA SA PUN AICI , DAR NU SE INTAMPLA NIMIC. 

ANTIVIRUS NU AM 

:D

Posted

Antivirusul vostru detecteaza acest samp ac, ca virus. Acesta fiind un anticheat, e considerat virus. Asa este orice antivirus. Puneti acest samp ac, pe lista de permise, in antivirusul vostru, si incercati sa respectati totul ca in videoclipul lui Bytza. Nu va puneti niciun mod, pana cand nu vedeti ca va merge jocul default, cu samp ac.

Posted

Salut, am si eu o problema.

Instalez samp 0.3.7 in GTA Clear, dupa SAMPAC si cand intru in joc imi da kick, de ce? am facut tot ca in video-ul lui Bytza.

Incearca bugged.ro/download cu moduri.ro/gta

Guest darkshader
Posted

Habar nu am, am patit si eu asa, am cautat pe yt ceva si mi-am dezactivat la Windows Defender ceva, dupa a mers.

Posted

Habar nu am, am patit si eu asa, am cautat pe yt ceva si mi-am dezactivat la Windows Defender ceva, dupa a mers.

Am dezactivat Windows Defender de tot.

• 1 year later...