Cladis Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Nickname: Cladis Level: 78 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont? Nu, nu intra nimeni pe contul meu si nu intru pe contul nimanui. Ore jucate: 4197 Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/ooLJG Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Cladis Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/a/4xt53 Cateva realizari pe server/ forum: Cea mai mare realizare pentru mine a fost functia de Lider in clanul "For Life", acolo mi-am facut cei mai multi prieteni si am cele mai frumoase amintiri. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Uneori mai joc Fifa 2015 si Fifa 2017. De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in clan deoarece aici am prieteni cu care ma impac foarte bine. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai facut parte din clanul Blue Family si clanul For Life, in ambele clanuri am detinut funcia de Lider. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?: Ultimul clan in care am fost este "For Life'. L-am parasit, pentru ca a venit acel moment in care imi trebuia un moment 0 ca sa pot continua pe sa-mp. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am mai facut parte. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, nu ma aflu. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Wize, Faith, Puerh, YoLLoKoV, Mushiw. Care sunt planurile tale pe viitor?: Planurile mele de viitor sunt sa acumulez cat mai multe zile in Paramedic Department si sa ma distrez cu prietenii. Informatii legate de viata reala: Prenume:Claudiu Varsta reala: Am 21 ani Nationalitate: Romana Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un tip de treaba, cu simtul umorului, spiritual. Imi plac calatoriile montane, ador sa citesc si sa fac integrame si anagrame. Acestea ar fi pe scurt, cateva cuvinte despre mine. Restul, sper sa le descoperiti voi. Ce gen de muzica asculti?Ascult cam toate genurile, mai putin manele. Ce pasiuni ai? Asa cum am precizat si mai sus, imi plac calatoriile, am pasiunea cartilor...si ca orice baiat, iubesc fetele.
Faith. Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Baiat de treaba, ai ore, level si fh. Sanctiuni vechi
Tiberiu Andrei Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Baiat de treaba, ai ore, level si fh. Sanctiuni vechi
Mushiw Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Ore / FH + am avut ocazia să vorbesc cu tine, ești de treabă.
YoLLoKoV Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Baiat de treaba, ai ore, level si fh. Sanctiuni vechi
Ph1LL Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Baiat de treaba, ai ore, level si fh. Sanctiuni vechi
Tinnaaa Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Baiat de treaba, ai ore, level si fh. Sanctiuni vechi
.Florinn[C] Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Baiat de treaba, ai ore, level si fh. Sanctiuni vechi
Bestd Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Baiat de treaba, ai ore, level si fh. Sanctiuni vechi
Helios Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Baiat de treaba, ai ore, level si fh. Sanctiuni vechi
Coso Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 (edited) , prea ceri funcţii. Edited August 23, 2017 by Coso- 1
Prince47 Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Baiat de treaba, ai ore, level si fh. Sanctiuni vechi
ShaDey Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 , prea ceri funcţii. + FH foarte slab pentru orele si lv tau.
Recommended Posts