TRAViS Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 (edited) Nickname: TRAViSLevel: 30Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont? Nu mai joacă nimeni pe acest cont. Ore jucate: In momentul actual am 900 de ore jucate. Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/bXh8gProfilul de pe panel (link): http://bluepanel.bug.../profile/TRAViSSanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/a/bF2xXCateva realizari pe server/ forum: Consider ca nu am realizări atât pe server cât și pe forum.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mă mai joc și League of Legends când am timp.De ce vrei sa intri in clan: Doresc să intru în acest clan deoarece este un clan foarte respectat pe server datorita membriilor care au foarte mult bun simț și sunt activi.Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Desigur, am mai facut parte din clanul AIM.Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit? Nu l-am parasit eu, a fost un wipe.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte din acest clan.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Desigur.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Amphyis, DELRTiC, Blazko, Grecu, Helios, Astriel.Care sunt planurile tale pe viitor? Planul meu de viitor este sa fiu cât mai activ și să îmi repar unele greșeli din FH. Informatii legate de viata reala: Prenume: Marian.Varsta reala: Am 19 ani.Nationalitate: Cypros.Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un băiat cu cei 7 ani de acasă, căruia îi place să lucreze în echipă, foarte prietenos și nu în ultimul rând respectuos. Îmi place mai mereu să îmi fac prietenii noi, să mă integrez ușor într-un grup și să pot ajuta pe oricine cu ce pot. Cât despre ceea ce urasc e în primul rând omul cu două fețe, prietenul fals și să fiu mințit.Ce gen de muzica asculti? În general ascult cam orice gen de muzică, mai puțin rock. Ce pasiuni ai? Nu am prea multe pasiuni, prefer să ies prin oraș cu prietenii, să conduc și să măjoc sa:mp. Edited August 23, 2017 by TRAViS
King.SkuLLy Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 N-ai respectat prea multe cerinte.. 1. Minim 100d intr-o factiune. 2. Doar 900h 3. Neutru
BAHAOS Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 N-ai respectat prea multe cerinte.. 1. Minim 100d intr-o factiune. 2. Doar 900h 3. Neutru
ShaDey Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Neutru. Ai incercat sa aplici la noi si dupa fugeai in alt clan, de mai multe ori ai facut asta, nu suntem clan de rezerva. Putine ore.
YoLLoKoV Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 FH ok, la ore mai ai putin de lucrat insa cel mai deranjant este acel warn pentru 'oferire bunuri pentru retragerea unei reclamatii'.
6abyGaby Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 FH ok, la ore mai ai putin de lucrat insa cel mai deranjant este acel warn pentru 'oferire bunuri pentru retragerea unei reclamatii'.
Helios Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 FH ok, la ore mai ai putin de lucrat insa cel mai deranjant este acel warn pentru 'oferire bunuri pentru retragerea unei reclamatii'.
Prince47 Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Ore putine, fh-ul dezordonat + acel ban pentru oferire bunuri care este recent
Faith. Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Ore putine, fh-ul dezordonat + acel ban pentru oferire bunuri care este recent
Kevon Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Ore putine, FH-ul dezordonat si acel warn nu este frumos in LP-ul tau.
.Florinn[C] Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Ore putine, fh-ul dezordonat + acel ban pentru oferire bunuri care este recent
Ph1LL Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Ai o reclamatie foarte urata luna trecuta chiar , cu 900 ore la lvl 30 si 2x rank 5 nu vei fi o legenda.
Kempell Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 N-ai respectat prea multe cerinte.. 1. Minim 100d intr-o factiune. 2. Doar 900h 3. Neutru
Valentin..[] Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 N-ai respectat prea multe cerinte.. 1. Minim 100d intr-o factiune. 2. Doar 900h 3. Contra
Mushiw Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Ore putine, fh-ul dezordonat + acel ban pentru oferire bunuri care este recent
Recommended Posts