Twenty Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Valentin.Varsta: 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un băiat politicos, descurcăreț și sunt mereu gata să îmi fac prieteni noi. Am un comportament adecvat, știu atunci când trebuie să tac și când trebuie să vorbesc. Respect pe cei ce mă respectă și urăsc să fiu mințit, mai ales atunci când știu adevărul. Nu judec o persoană după aspectul exterior, ci după cel interior, întrucât consider că este mai important să ai o lume interioară bogată, decât doar o înfățișare frumoasă. Locatia(Oras): Bălți, Republica Moldova. Ce gen de muzica asculti?: Nu am un gen anume, ascult orice cântec îmi place. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick: TwentyNivel: 25Nume folosite anterior: LegendaruL_7Vechime pe server: 2 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am fost banat o singură dată, cu 2 ani în urmă, pentru tentativă înșelătorie. Poza cu invitatie: https://i.imgur.com/14hd00V.png Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/TwentyAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am și nici nu am avut. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Da, am mai fost în următoarele clanuri: Bk. / DL. / .STH Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost în clanul AIM.Ce alte jocuri mai joci?: Momentan joc doar SA-MP.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Aș spune că mă înțeleg cel mai bine cu Prototype_0, deoarece suntem într-o facțiune. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10 Experienta DM [ ()/10]: 7/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Nu utilizez nici Skype, nici Y!M.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc să fac parte din această "familie", deoarece este una destul de bună, unită și cu membri respectuoși. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Printr-un comportament adecvat și ajutor celor aflați la nevoie. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Bineînțeles.
MOJiOssssss Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Consider ca meriti o sansa, pro. Oricum nu te mai ajuta votul meu, esti deja respins, ai 3 Neutru.
qDany Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Contra. Eu unul nute cunosc si nu-mi inspiri multe chestii cu aceasta aplicatie.
Recommended Posts