Hey bitch Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 (edited) Nu am timp pentru atatea autografe, scz. Edited August 31, 2017 by R o y - RPG
Twist aka Kemrayz Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Ce prost esti smr...o sa ti dai seama de ce zic
RaMiSiriaNu Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hey bitch Posted August 31, 2017 Author Posted August 31, 2017 Secunda 50 e tp smr... Stai linistit fratele meu, e invisible ce ai vrut sa demonstrezi cu video asta ? Tu ce vrei sa demonstrezi cand te filmezi cu v2-u? Ca joci mai putin cu el sau ce? Dai cu silent cand filmezi bv Nu ai ochiu format bine
G3oo Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 iti joc pe orice sv cu orice anticheat si iti arat ca dau tot la fel spre deosebire de tine ca daca iti scoti v2 se activeaza alzheimeru.
Fry Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 =)))))))))))))) dc ai sters video-ul? Nu stiu dc crezi ca suntem toti prosti ca credem asa ceva
CapTaiNNNN Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 iti joc pe orice sv cu orice anticheat si iti arat ca dau tot la fel spre deosebire de tine ca daca iti scoti v2 se activeaza alzheimeru. lasa ca tu esti trolebuzu meu kurat <3 Ce prost esti smr...o sa ti dai seama de ce zic vai de ma-sa ca daca-l checmi pe ad nu misca :> =)))))))))))))) dc ai sters video-ul? Nu stiu dc crezi ca suntem toti prosti ca credem asa ceva ca l-a facut celebru olandezu pe forumul rivalei Stai linistit fratele meu, e invisible Tu ce vrei sa demonstrezi cand te filmezi cu v2-u? Ca joci mai putin cu el sau ce? Nu ai ochiu format bine ce ochi format bine sclavule, ca esti un anonim si nu stii cum sa faci setarile la cod vai de tine, ce v2 visezi la g3oo ca are mai multe liste ca zilele tale pe samp, ce invisible bai ca pe ad nu misti in fata mea fara cod neauzitule hai, te-am flegmat in gura ochiosule
Hey bitch Posted September 1, 2017 Author Posted September 1, 2017 lasa ca tu esti trolebuzu meu kurat <3 vai de ma-sa ca daca-l checmi pe ad nu misca :> ca l-a facut celebru olandezu pe forumul rivalei ce ochi format bine sclavule, ca esti un anonim si nu stii cum sa faci setarile la cod vai de tine, ce v2 visezi la g3oo ca are mai multe liste ca zilele tale pe samp, ce invisible bai ca pe ad nu misti in fata mea fara cod neauzitule hai, te-am flegmat in gura ochiosule Ce-s cu arogantele astea bai screlozatule, mars in rasa matii de aici.
CapTaiNNNN Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Ce-s cu arogantele astea bai screlozatule, mars in rasa matii de aici. ce arogante bai neauzitule, asa imi place mie sa fiu, arogant hai te-am flegmat :*
Recommended Posts