Jump to content

Recommended Posts

Posted

Secunda 50 e tp smr...

Stai linistit fratele meu, e invisible

ce ai vrut sa demonstrezi cu video asta ?

Tu ce vrei sa demonstrezi cand te filmezi cu v2-u? Ca joci mai putin cu el sau ce?

Dai cu silent cand filmezi bv

Nu ai ochiu format bine

Posted

iti joc pe orice sv cu orice anticheat si iti arat ca dau tot la fel spre deosebire de tine ca daca iti scoti v2 se activeaza alzheimeru.

Posted

=)))))))))))))) dc ai sters video-ul?

Nu stiu dc crezi ca suntem toti prosti ca credem asa ceva

Posted

iti joc pe orice sv cu orice anticheat si iti arat ca dau tot la fel spre deosebire de tine ca daca iti scoti v2 se activeaza alzheimeru.

lasa ca tu esti trolebuzu meu kurat <3

Ce prost esti smr...o sa ti dai seama de ce zic

vai de ma-sa ca daca-l checmi pe ad nu misca :>

=)))))))))))))) dc ai sters video-ul?

Nu stiu dc crezi ca suntem toti prosti ca credem asa ceva

ca l-a facut celebru olandezu pe forumul rivalei

Stai linistit fratele meu, e invisible

Tu ce vrei sa demonstrezi cand te filmezi cu v2-u? Ca joci mai putin cu el sau ce?

Nu ai ochiu format bine

ce ochi format bine sclavule, ca esti un anonim si nu stii cum sa faci setarile la cod vai de tine, ce v2 visezi la g3oo ca are mai multe liste ca zilele tale pe samp, ce invisible bai ca pe ad nu misti in fata mea fara cod neauzitule

hai, te-am flegmat in gura ochiosule

Posted

lasa ca tu esti trolebuzu meu kurat <3

vai de ma-sa ca daca-l checmi pe ad nu misca :>

ca l-a facut celebru olandezu pe forumul rivalei

ce ochi format bine sclavule, ca esti un anonim si nu stii cum sa faci setarile la cod vai de tine, ce v2 visezi la g3oo ca are mai multe liste ca zilele tale pe samp, ce invisible bai ca pe ad nu misti in fata mea fara cod neauzitule

hai, te-am flegmat in gura ochiosule

Ce-s cu arogantele astea bai screlozatule, mars in rasa matii de aici.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp