SkiZo.iL Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 Sunt frumoase de început vtm Mulțumesc vtm ♥ Quote
SkiZo.iL Posted September 15, 2017 Author Posted September 15, 2017 Reeeeespect <3 sunt foarte frumoase! Respect fram. ohoo, bine frate .. :) Mersi frate. O să revin cu ceva nou. Quote
Gose Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 (edited) ke sunt astea ma daca lear vedea grei ar zice cas desenate in peint sa moara famelea mea on: lucreaza la redim si brush Edited September 15, 2017 by skinny27 vrea rimuv Quote
SkiZo.iL Posted September 16, 2017 Author Posted September 16, 2017 ke sunt astea ma daca lear vedea grei ar zice cas desenate in peint sa moara famelea mea on: lucreaza la redim si brush „ke ma” e clar că ești pe langă PhotoShop. Nu te mai chinui să comentezi, sunt alții care îmi apreciază munca si mă recomandă. La cerere : Quote
Gose Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 (edited) „ke ma” e clar că ești pe langă PhotoShop. Nu te mai chinui să comentezi, sunt alții care îmi apreciază munca si mă recomandă. La cerere : bine ma nepoate, sunt total pe langa photoshop =]]]]]]]]]]] doamne ce shtoanga ti-as f**e in cap mai are rost sa-ti dau link portofoliu sau deja ti-ai bagat unghia in gat? Edited September 17, 2017 by skinny27 vrea rimuv Quote
RevoW Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Cine sa te recomanda pe tine ma? )))))))))))) Quote
King.SkuLLy Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Cine sa te recomanda pe tine ma? )))))))))))) Termina cu off-topicul. bine ma nepoate, sunt total pe langa photoshop =]]]]]]]]]]] doamne ce shtoanga ti-as f**e in cap mai are rost sa-ti dau link portofoliu sau deja ti-ai bagat unghia in gat? Si tu la fel. N-am nimic cu voi, da' mai incetati, cand o sa ajungeti sa castigati bani din asta, atunci veniti cu hate, baiatu face ce poate. Quote
Leo_ Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 sunt ok dar multi incurcati 'artwork' cu adaugarea unui efect pe o poza. ce faceti voi in ps care este o scula mult prea avansata, gimp isi face la fel de bine treaba. Quote
SkiZo.iL Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 Nu discut cu nubi de 10 ani. New : Quote
SkiZo. Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 ke sunt astea ma daca lear vedea grei ar zice cas desenate in peint sa moara famelea mea on: lucreaza la redim si brush Noob-ule terminăte cu off topic, omul are lucrări bune, nu se uită la desene animate ca tine si după face poze dp net. Nu discut cu nubi de 10 ani. New : Faine +1 Quote
Gose Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 (edited) Noob-ule terminăte cu off topic, omul are lucrări bune, nu se uită la desene animate ca tine si după face poze dp net. Faine +1 in primu rand nare rost sati spun ca e facuta de la 0 pe cand tu nici macar un brush nu stii sa dai. in al doilea rand i-am spus ca mai are de lucrat la redimensionare si brush, ce off-topic distrusule? scz Laure, ultimu post :)) Edited September 20, 2017 by skinny27 vrea rimuv Quote
Morp Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Respect pentru munca depusa! ( Daca ai timp sa-mi faci si mie o semnatura Morpheuz Member Of The Italian Mafia)! Quote
TaviXZarraX Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 textul de la ''frati pana la moarte'' putea fi mai bun de atat. Quote
Recommended Posts