EXMiTAR. Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Deci, de curand am reinstalat windows-ul, ieri inainte sa il reinstalez am jucat cu acelasi gta, aceeasi rezolutie, aceleasi setari, eu am GTA-ul in E si am dat formatare doar la partitia C. Inainte sa dau reinstalare la windows, nu aveam reflexiile astea: http://imgur.com/a/jmNKS Cum fac sa scap de ele? Nu imi scade enb-ul atatea fps-uri cat imi scad astea jur. Platesc cu bani orange pe cel ce ma ajuta sa scap ! Quote
AimoN 1337 Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Aveai setarile la gta probabil pe Low/Medium inainte de format, iar acum le ai pe High/Very High. Quote
EXMiTAR. Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 Cu ce resolution joci? 1024x768x32 Aveai setarile la gta probabil pe Low/Medium inainte de format, iar acum le ai pe High/Very High. Nu, le aveam pe low, iar acum tot pe low, daca citeai atent, vedeai ca am spus ca am aceleasi setari si aceleasi moduri, nimic schimbat. Astept sfaturi, va rog ! Quote
AimoN 1337 Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 (edited) 1024x768x32 Nu, le aveam pe low, iar acum tot pe low, daca citeai atent, vedeai ca am spus ca am aceleasi setari si aceleasi moduri, nimic schimbat. Astept sfaturi, va rog ! Ai zis ca ai dat format la partitia C:(cea in care se afla Windows-ul), setarile GTA-ului sunt salvate in partitia C:. De aceea ti-am zis ce am zis. Edited September 4, 2017 by AimoN.Wayne Quote
EXMiTAR. Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 Ai zis ca ai dat format la partitia C:(cea in care se afla Windows-ul), setarile GTA-ului sunt salvate in partitia C:. De aceea ti-am zis ce am zis. Inainte sa fac windows-ul imi salvez ce imi trebuie, de asta am zis ca am aceleasi setari, moduri etc. Mersi de ajutor oricum. Astept sfaturi, va rog ! Quote
Recommended Posts