omupower Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Dexter Descriere: Dexter este un serial american care prezintă povestea lui Dexter Morgan (Michael C. Hall), un legist care analizează urmele de sânge pentru Departmentul de Poliție Metropolitană din Miami, dar este și criminal în serie. Genul: Horror Anul: 2006 Trailer: Quote
danutelu Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Un serial exceptional doar ca ultimul sezon a fost dezamagitor mai ales finalul. Quote
semti Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Serialul, este minunat, frumos, cu suspans, drama, tot ce are nevoie un serial de succes. Din pacate, din punctul meu de vedere, ultimul episod, al ultimului sezon, a distrus intreaga munca depusa pe parcursul seriei. Quote
Nmr Marius Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 am vazut tot serialul, a fost genial, primele 4 sezoane sunt extraordinare, 5 lasa putin de dorit, m-a cam enervat aia blonda (i-am uitat numele, am vazut serialul acum un an si ceva), 6 este la fel de genial, legatura cu religia si altele sunt super, si da, finalul nu este unul chiar bun, dar ar putea fi continuat la fel ca prison break, de ce nu. ii ofer nota 9.5 serialului dexter. Quote
iQuavo Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Serialul este frumos, insa il strica ultimul sezon care lasa de dorit... Quote
NorseHel Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Genial serialul, m-am uitat la el de 2 ori. Cat despre final, consider ca se putea mai bine. Quote
Guest nume_modificat Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Ce ma uitam cu sufletul la gura la Dexter! Foarte bun, cine nu l-a vazut si ii plac subiecte gen criminali in serie, asta e dupa parerea mea de top. Quote
Andrewski Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Primele episoade sunt groazinice, dar dupa totul devine bine si continua din ce in ce mai bine. (Parerea mea) Quote
Recommended Posts