VoDcKa Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 =)))))))))))))))))))) tie nici nu-ti duce pc-ul ala sa rulezi photoshop si tu postezi tinte ma =))))))) mai sunt postate de 30 ori
AndyTSA Posted September 7, 2017 Author Posted September 7, 2017 Modurile astea au fost reuploadate de 50 de ori, le-ai mai uploadat si tu odata ca sa creada astia de joaca samp de o luna ca le-ai facut tu. Oricum, sa-mi mai dai sms pe yellow sa iei din hq sa fac o poza cu tn pt semnatura. Pa Ce-ai bai fanule, ai uitat cand era-i lcn, si te-a dat vd0g afara si ai inceput sa plangi sa te bage fial al drq de sobolan, ca ai uitat de unde ai plecat. Sa-mi arati si mie unde au mai fost postate tintele, armele da le-am luat de pe net, si am pus un chrome rosu nu am spus ca sunt ale mele armele. =)))))))))))))))))))) tie nici nu-ti duce pc-ul ala sa rulezi photoshop si tu postezi tinte ma =))))))) mai sunt postate de 30 ori Asa-i bai valet? Arata-mi si mie unde au fost postate de 30 de ori ai uitat sa numeri de la vacanta asta, tu du-te la mariaw0w a ta si dai jos mustata aia, dar sa zicem ca deja te-ai facut de ras bai pruncule, te ascunzi dupa un monitor patrat si vorbesti cu mine, cand o sa-ti arati fata sa-mi dai mesaj
EnemySRT Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 (edited) Ce-ai bai fanule, ai uitat cand era-i lcn, si te-a dat vd0g afara si ai inceput sa plangi sa te bage fial al drq de sobolan, ca ai uitat de unde ai plecat. Sa-mi arati si mie unde au mai fost postate tintele, armele da le-am luat de pe net, si am pus un chrome rosu nu am spus ca sunt ale mele armele. Asa-i bai valet? Arata-mi si mie unde au fost postate de 30 de ori ai uitat sa numeri de la vacanta asta, tu du-te la mariaw0w a ta si dai jos mustata aia, dar sa zicem ca deja te-ai facut de ras bai pruncule, te ascunzi dupa un monitor patrat si vorbesti cu mine, cand o sa-ti arati fata sa-mi dai mesaj Suferi de atenția, eu n-am fost niciodată la LCN, ești prost? Dacă stau să dau 2 pagini înapoi găsesc 2 topic-uri cu țintele astea, dar nu-mi pierd timpul cu tine. Ai la nume 69, fratele meu, dacă ziceai acum 4 ani 69 erai amuzant și cool, dar în 2017 cine mai folosește 69? Doamne, deja mi-am dat seama ca ai iq-ul extrem de mic. Greșeli gramaticale, mai treci pe la școală: era-i (greșit) = erai (corect) fial al drq (greșit) = fir-ai al drq (corect) dai jos (greșit) = dă-i jos (corect) Gata, mă simt mai bine acum, învață să scrii și după mai faci topic-uri pe forum, a da, ai ratat cam 10 virgule. 10 în examen, pa Îl pupi pe vd0g în cur, ți-a rămas că**t pe buze. Puștiule te cam citesc că duci o viață tristă, nu zic că ești gay dar ești cea mai mare pi**ă, pui bot la orice și nu este deloc cool. Nebunu© Edited September 7, 2017 by Enemy.
AndyTSA Posted September 7, 2017 Author Posted September 7, 2017 (edited) Suferi de atenția, eu n-am fost niciodată la LCN, ești prost? Dacă stau să dau 2 pagini înapoi găsesc 2 topic-uri cu țintele astea, dar nu-mi pierd timpul cu tine. Ai la nume 69, fratele meu, dacă ziceai acum 4 ani 69 erai amuzant și cool, dar în 2017 cine mai folosește 69? Doamne, deja mi-am dat seama ca ai iq-ul extrem de mic. Greșeli gramaticale, mai treci pe la școală: era-i (greșit) = erai (corect) fial al drq (greșit) = fir-ai al drq (corect) dai jos (greșit) = dă-i jos (corect) Gata, mă simt mai bine acum, învață să scrii și după mai faci topic-uri pe forum, a da, ai ratat cam 10 virgule. 10 în examen, pa Îl pupi pe vd0g în cur, ți-a rămas că**t pe buze. Puștiule te cam citesc că duci o viață tristă, nu zic că ești gay dar ești cea mai mare pi**ă, pui bot la orice și nu este deloc cool. Nebunu© Iti spun ceva, asta este un forum, este un joc tu traiesti intr-un joc din cate vad, intentionat scriu cu greseli gramaticale pentru ca asa ma distrez eu. Si iti mai spun eu ceva, daca am 69 in nume, pentru ca numele Andy_IT. este luat si nu aveam alt nume sa-mi pun pentru ca pe mine ma cheama Andy/Andrei in real life. Si nu il pup in cur pe VD0G,si stai calm ca stiu eu bine ca ai fost LcN si te-a dat afara, si ai inceput sa plangi pe confa. Cand o sa dai si tu o poza cu tine, sa-mi dai mesaj, lasa glumele astea cu sa vii la hq sa ma ei, " sofer " bai " " fanule " ca nimeni nu are fanii pe un joc. " Pustiule" Eu? Eu iti zic sa te gandesti mai bine. Suferi de atenția, eu n-am fost niciodată la LCN, ești prost? Dacă stau să dau 2 pagini înapoi găsesc 2 topic-uri cu țintele astea, dar nu-mi pierd timpul cu tine. Ai la nume 69, fratele meu, dacă ziceai acum 4 ani 69 erai amuzant și cool, dar în 2017 cine mai folosește 69? Doamne, deja mi-am dat seama ca ai iq-ul extrem de mic. Greșeli gramaticale, mai treci pe la școală: era-i (greșit) = erai (corect) fial al drq (greșit) = fir-ai al drq (corect) dai jos (greșit) = dă-i jos (corect) Gata, mă simt mai bine acum, învață să scrii și după mai faci topic-uri pe forum, a da, ai ratat cam 10 virgule. 10 în examen, pa Îl pupi pe vd0g în cur, ți-a rămas că**t pe buze. Puștiule te cam citesc că duci o viață tristă, nu zic că ești gay dar ești cea mai mare pi**ă, pui bot la orice și nu este deloc cool. Nebunu© Stau sa ma cert, cu un copil de 12 ani care are o mentalitate foarte scazuta. Iti dai seama ca este doar un joc, da? Prostul continuie, desteptul cedeaza. Si te rog frumos, sa-mi gasesti si mie topicu ala unde au fost postate aceste tinte, armele le gasesti pentru ca le-am luat de pe net, si am bagat un chrome, dar iti spun mai bine de unde sunt armele lui razen( albastre) am bagat un chrome rosu pe ele. Hai te-am lasat in pacea domnului, copilas. Edited September 7, 2017 by Andy_IT.69
EnemySRT Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Iti spun ceva, asta este un forum, este un joc tu traiesti intr-un joc din cate vad, intentionat scriu cu greseli gramaticale pentru ca asa ma distrez eu. Si iti mai spun eu ceva, daca am 69 in nume, pentru ca numele Andy_IT. este luat si nu aveam alt nume sa-mi pun pentru ca pe mine ma cheama Andy/Andrei in real life. Si nu il pup in cur pe VD0G,si stai calm ca stiu eu bine ca ai fost LcN si te-a dat afara, si ai inceput sa plangi pe confa. Cand o sa dai si tu o poza cu tine, sa-mi dai mesaj, lasa glumele astea cu sa vii la hq sa ma ei, " sofer " bai " " fanule " ca nimeni nu are fanii pe un joc. " Pustiule" Eu? Eu iti zic sa te gandesti mai bine. Stau sa ma cert, cu un copil de 12 ani care are o mentalitate foarte scazuta. Iti dai seama ca este doar un joc, da? Prostul continuie, desteptul cedeaza. Si te rog frumos, sa-mi gasesti si mie topicu ala unde au fost postate aceste tinte, armele le gasesti pentru ca le-am luat de pe net, si am bagat un chrome, dar iti spun mai bine de unde sunt armele lui razen( albastre) am bagat un chrome rosu pe ele. Hai te-am lasat in pacea domnului, copilas. Păi, tu de ce comentezi la fiecare topic al meu? Așa comentez și eu la topicurile tale.
VoDcKa Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Iti spun ceva, asta este un forum, este un joc tu traiesti intr-un joc din cate vad, intentionat scriu cu greseli gramaticale pentru ca asa ma distrez eu. Si iti mai spun eu ceva, daca am 69 in nume, pentru ca numele Andy_IT. este luat si nu aveam alt nume sa-mi pun pentru ca pe mine ma cheama Andy/Andrei in real life. Si nu il pup in cur pe VD0G,si stai calm ca stiu eu bine ca ai fost LcN si te-a dat afara, si ai inceput sa plangi pe confa. Cand o sa dai si tu o poza cu tine, sa-mi dai mesaj, lasa glumele astea cu sa vii la hq sa ma ei, " sofer " bai " " fanule " ca nimeni nu are fanii pe un joc. " Pustiule" Eu? Eu iti zic sa te gandesti mai bine. Stau sa ma cert, cu un copil de 12 ani care are o mentalitate foarte scazuta. Iti dai seama ca este doar un joc, da? Prostul continuie, desteptul cedeaza. Si te rog frumos, sa-mi gasesti si mie topicu ala unde au fost postate aceste tinte, armele le gasesti pentru ca le-am luat de pe net, si am bagat un chrome, dar iti spun mai bine de unde sunt armele lui razen( albastre) am bagat un chrome rosu pe ele. Hai te-am lasat in pacea domnului, copilas. TE BATE ROMANAAA RAU DE TOOOT =)))))))))))))))))))))
AndyTSA Posted September 7, 2017 Author Posted September 7, 2017 TE BATE ROMANAAA RAU DE TOOOT =))))))))))))))))))))) Ma bate romana pe un forum / joc ? Suntem la ora de romana? Si sa nu uitam iar ca este doar un joc / forum.
AndyTSA Posted September 10, 2017 Author Posted September 10, 2017 Frumoase, dai modurile? Am lasat link la fiecare, apasa si butonul de +1 gg Mersi apasa si butonul de +1 Gg Multumesc si +1 te rog
AndyTSA Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 Gta3.img , te rog ? +1 pentru țintă. nu-l mai am, mersi.
Recommended Posts